Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese iyi geceler dilerim.Arkadaşlar Dyt Gizem Tutar ya da Serkan Tutar hakkında bilgisi olan var mı? Muayene olan ,bu diyetisyenlerden herhangi birinin yardımıyla kilo veren arkadaşların verecekleri bilgiye ihtiyacım var.
kızlar esra gültekin'di galiba, kilo falan veremedim. aylardır da uğraşıyorum. ona gitmeyi kesmeme rağmen kendim de devam ettim, olmadı. bana ankara'da yeni birini önerir misiniz?
Ben Özlem Sert'e gittim geçen sene, çokda memnun kaldım. Şimdilerde de arkadaşlarım gidiyor onlarda gayet memnunlar. Onu önerebilirim. Birde İdil İnanoğluna giden bir yakınım var, bak oda iyiymiş. Benden bu kadar, seçim senin :)
merhaba kızlar acilen yardımınıza ihtiyacım var. ben şuanda interaktifdiyet diye bir yere gidiyorum haftalık kontoller yapılıyor ancak 2. ayım bitti ödem topladım kilolar aldım verdim ama sonuçta değişen birşey olmadı ve pekte benim isteklerime göre değil diyet ben daha düşük kalorili istiyorumki kilo vereyim ama inatla yüksek kalorili yazıyor beslenmeme uygun olmayan şeylerde var ve tabi benim arada sırada kaçamaklarımda oluyor inanın çok çok az yapıyorum ama işte sorun şu 2 ay sonunda verdiğim toplam kilo 1.9 2 ayda 2 kilo yani ankarada biraz cüz-i rakamlarla gideceğim bir diyetisyen arıyorum. gölbaşında ikamet ediyorum balgat, kızılay, ulus, yada herhangi bir özel hastane metroylada ulaşım yapabileceğim bir hastane olabilir kızlar diyetisyen iyi olsun yeter. kilo vermem lazım çünkü psikolojim çok çok bozuk durumda 2 ayda vere vere 1.9 kilo vermişim incelme 0 yani
Ankarada iyi bir diyetisyen arıyorsanız ve uygun fiyat istiyorsanız gittiğim doktorumu önerebilirim.
kızlar bakırköyde osman şenbayrama giden varmı..akupunktur uzmanı.benim komşum gitmiş memnun kalmış ama başka kimseden duymadım.