- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
- #1.021
Önerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.30 Gr keçiboynuzu unu özümsenecek kadar az değil ama. En azından miktarını azaltabilir veya tüketim sıklığını azaltabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.30 Gr keçiboynuzu unu özümsenecek kadar az değil ama. En azından miktarını azaltabilir veya tüketim sıklığını azaltabilirsiniz
Yaz mevsimi olduğu için ve hafta sonu olunca normal sevgili diyetisyencim,tatlı canınızı üzmeyesiniz.Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bu aralar çok yoğunum buraya da giremiyorum ve birazcık vicdan azabı duyuyorum
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız? Bizi çok ihmal etmeyin yeni önerilerinizi bekliyoruz, sevgiler Allah kolaylıklar versinMerhaba kızlar nasılsınız? Ben bu aralar çok yoğunum buraya da giremiyorum ve birazcık vicdan azabı duyuyorum
bahanelerle yaşamaya hiç niyetim yok keza memnun da değilim halimden :) iç rahatsızlığım da burdan geliyor tabi. Süt-yeşil çay-tarçın-zencefil kürüne başladım birkaç gündür onu yapıyorum sabah ve akşam.Böylelikle önceliğim başlangıç kiloma dönmek.Şimdiden 2 kilomu verdim bile.Önümüzdeki hafta kuzenimin kınası var, abiyemin içinde daha güzel görüneyim istiyorum. Kaçamaklarım bitti diyemem ama azaldı :) Kullandığım kür etkisini göstermeye devam ederse inşallah toparlanacağım verdiğim kiloları almak en büyük korkumduÖncelikle derin bir nefes alarak tekrar bu sürece neden başlamak istediğinizi kendinize sesli bir şekilde söyleyin. Daha önce başarılı bir diyet geçmişiniz var yani daha önce başardınız şimdi neden basaramayasiniz? Kullandığınız ilaç evet yemek yeme durumunuzu etkiliyordur ama buna sığınmak sadece bahane olur. Bahanelere hayatınızda yer vermeyerek yola başlayabilirsiniz
Bu kürün etkisi ne canım merak ettimbahanelerle yaşamaya hiç niyetim yok keza memnun da değilim halimden :) iç rahatsızlığım da burdan geliyor tabi. Süt-yeşil çay-tarçın-zencefil kürüne başladım birkaç gündür onu yapıyorum sabah ve akşam.Böylelikle önceliğim başlangıç kiloma dönmek.Şimdiden 2 kilomu verdim bile.Önümüzdeki hafta kuzenimin kınası var, abiyemin içinde daha güzel görüneyim istiyorum. Kaçamaklarım bitti diyemem ama azaldı :) Kullandığım kür etkisini göstermeye devam ederse inşallah toparlanacağım verdiğim kiloları almak en büyük korkumdu
bende katılmak isterimMerhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"
Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs
İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldim öncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim
Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak
Diyette İzlenece Adımlar
7-11 Haziran: Günde en az 2-3 litre su
11-14 Haziran: Hergün 30 dakika tempolu yürüyüş/egzersiz
14-18 Haziran: Hergün 2 kupa yeşil çay/beyaz çay**
18-21 Haziran:Bitter çikolata hariç tüm aburcuburlarla vedalaş
21-25 Haziran: Hergün 45 dakika tempolu yürüyüş/egzersiz
**Tiroit, tansiyon, hamilelik, hamilelik öncesi durumlarında lütfen tüketmeyin
Her adımın üzerine bir önceki adımlar eklenerek devam edilecektir. Örneğin 11-14 Haziran da hem suyumuzu içiyoruz hemde yürüyüşümüzu yapıyoruz.
Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek
Kimler benimle bu yolda olmak ister? 7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruz
Gün sonunda mutlaka herkes günlük durumunu belirtecektir.
GunaydinGünaydın,
Karnıyarık otunu kullanan var mı acaba ?
Kabızlık için kullanmak istiyorum ama cesaret edemedim.
ödem attırıyor yağ yaktırıyor ben de çevre tavsiyesiyle başladım ne kadar faydalıdır orasını bilemem tabi, şuan deniyorumBu kürün etkisi ne canım merak ettim
Harika! Tebrik ederim.Gunaydin
Ben degil ama arkadasim kullaniyor kabizlik icin cok iyi geldgni soylemisti. Ama adi ayrik otu diye biliyorum o oyle demisti
Bu arada topige gelmisken yazayim tiroit hastasi biri olarak bu benim icin super bir gelisme 60.7 ile basladgm bu yolda cuma gunu 59.3 ciktim . Bu beni cok mutlu etti. Hayatmda ilk kez caba gosterip kilo verebildgmi gordum
Motivasyon düşüklüğü değil sadece buraya pek girme fırsatı bulamıyorum. Lütfen kusura bakmayın en yakın zamanda işlerimi rayına koyduğum an burdayım inşaallah moral motivasyon bozmak yok yola devamSevgili D diyetisyeninbiri cim sanki motivasyonumuz mu düşüyor yada ben mi öyleyim
Hafta hafta önerilerimiz olacak mıydı
Cok tesekkur ederim aynen dikkat edince veriliyor tabi bir de yuruyus cok etkili hareketsiz kalmamak gerekiyorHarika! Tebrik ederim.
Benim ablam da tiroid hastası. 3 hafta da 2.9 kg verdi. Bir kaç yanlış aliskanligindan vazgeçti, bir kaç güzel alışkanlığı hayatına dahil etti, biraz da yediklerini dikkat etti ve sonuç bu...