Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir operasyon değildir. Kendinize çok iyi bakın 🙏
Tekrar Merhaba. Göğsümde kitleler vardı artı 3 çocuk emzirmekten mütevellit sarkma ve büyüklük söz konjsuydu. Uzun zamandır planlıyordum ve nihayet ameliyat oldum. Hem kistlerim alındı hem de küçültme işlemi yapıldı.. ☺️☺️ Şu anda çok mıtluyım ve toparlanınca eminim bu beni çok motive edecek zayıflama konusunda... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕💕💕

Tekrar Merhaba. Göğsümde kitleler vardı artı 3 çocuk emzirmekten mütevellit sarkma ve büyüklük söz konjsuydu. Uzun zamandır planlıyordum ve nihayet ameliyat oldum. Hem kistlerim alındı hem de küçültme işlemi yapıldı.. ☺️☺️ Şu anda çok mıtluyım ve toparlanınca eminim bu beni çok motive edecek zayıflama konusunda... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕💕💕
Demekki ameliyatımızda aynı operasyonmuş :) bende küçültme yaptıracağım

Şimdiden geçmiş olsun. Dikkat edin kollarınızı oynatmayın.. Ağrı çok olacak ona göre hazırlayın kendinizi. Ama inanın değiyor 😊😊
Teşekkür ederim tekrar sizede 🙋🏼‍♀️Acı eşiğim oldukça yüksek ve değiceğine çok eminim zaten 5 kilo rahat gider benden bu ameliyatla :)

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım 🥰 sayımız gittikçe azalmış ki bu beklenilen bir şeydi. Malesef bu süreç azim ve istek isteyen bir süreç. Azmi ve isteği yeterince olmayan hemen pes eder. Ama pes etmeyip bu zamana kadar geldiysen azmin kuvvetli demektir. Lütfen pes etme unutma her şey sağlıklı yeni bir sen için 💪🏻
Günaydınlar ben dün yazamadım internetim yoktu şimdi yazıyorum kilomu
Grçen hafta 95.0
Dün 93.2
Pes etmedim yani yola devm kısmetse yol uzun
Bugün de 7000 adım
2.5 lt su ve bitki çayı olarak da yeşil çay içilfi paketli gıda yok, sadece kahve yanına bir kare bitter yedim 🤩

Ben de 40dk bisiklet ve 20dk yürüyüş yapıldı.
2litre su içildi.
Az sonra 2. Kupa hibiskus içeceğim.👌✌️

Kilom da geçen hafta 69.5 tüm sanırım bu hafta 70.5 geldim.

Su 70leri bir atamadim ya 😪
Bende eksiliyorum diye seviniyodum yine başa döndüm şişlik gitmiyo gitmiyo 64,5 la başladım kısa sürede 62,5 olmuştum dahada dikkat ettim herşeye suan tartılsam belki 66 çıkarım o derece şiş bu durum insanı bezdiriyo işte heves kaçıyo 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X