- 18 Nisan 2021
- 36
- 43
- 25
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Manzara eşliğinde sular içiliyor
Teşekkür ederim
Dondurma da hariç olsun lütfen lütfenGünaydın kızlarbugün sabah yürüyüşe çıktığım için yazamadım buraya kendimi yürüyüşe verince her şey uçtu gitti yarından itibaren artık paketli gıdalarla aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç yavaş yavaş diyete giriş yapıyoruz
Günaydın kızlarbugün sabah yürüyüşe çıktığım için yazamadım buraya kendimi yürüyüşe verince her şey uçtu gitti yarından itibaren artık paketli gıdalarla aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç yavaş yavaş diyete giriş yapıyoruz
Tabiki de içebilirsinizMerhaba kaptanim tarcinli sut icebilir miyiz acaba
Dondurma aslında biz kadınlar için kalsiyumu alabileceğimiz en iyi gıdalardan biri fakat sade olanlar tercih edilmeli meyveli olanlar da malesef şeker eklentisi çok fazla. Haftada 3-4 top dondurmayi geçmemek kaydıyla tüketilebilir şimdilikDondurma da hariç olsun lütfen lütfendiğerlerini zaten tuketmiyorum
Renklendirilmiş gıdaları hiç sevmem zaten sağlıklıda bulmuyorum herşeyi mevsimine yerine gore yemek lazım saf maden suyuna bile renkendirici karıştırdılar artık malesefDondurma aslında biz kadınlar için kalsiyumu alabileceğimiz en iyi gıdalardan biri fakat sade olanlar tercih edilmeli meyveli olanlar da malesef şeker eklentisi çok fazla. Haftada 3-4 top dondurmayi geçmemek kaydıyla tüketilebilir şimdilik