Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20210617-201407~2.jpeg

Yürüyüş tamam 2.5 lt su içildi kaçamak yok 👍

Kizlarr kolay gelsin 2 gun once yazmistum ama atlanildi sanirim aktif bir sayfa oldgndan cok normaldir . Beni de alin araniza . Kendi capimda dikkat etmeye basladim diyet denemez ama . Haftada 3 gun yuruyus ve gunluk 2.5 lt su icmeye calisiyorum .
Yaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açık 🥰 biz şuan hergun en az 2-3 litre su+ 30 dakika yürüyüş+2 kupa yeşil çay alışkanlığı ediniyoruz. Ayrıca yarından itibaren aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç 🙃

Yaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açık 🥰 biz şuan hergun en az 2-3 litre su+ 30 dakika yürüyüş+2 kupa yeşil çay alışkanlığı ediniyoruz. Ayrıca yarından itibaren aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç 🙃
Evet bende oyle tahmin etttim zaten sknti yok
Ben yesil cay jcemiyorum midemi bulandiriyor gbi ilk gunden mizikicam ama kiraz sapi cayi iciyorum 2 gundur o olmazmi 😊

Günaydın kizlarr bugün cuma😍 alışkanlığımiza yeni bir madde ekleniyor artık aburcuburlarla vedalaşıyoruz 💃💃 bakın zaman su gibi aktı pazartesi günü tam iki hafta olmuş olacak bu zamana kadar pes etmediyseniz çok güçlü bir iradeniz olmasından kaynaklı. Lütfen o iradenizi kaybetmeyin çünkü güzel sonuçlar sizi bekliyor 😍😍 :KK49: :21:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X