- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Bugün kendimi çok kötü hisetmeme rağmen yürüyorum suda 1,5 oldu ( bı dengesiz havalar yüzünden hep)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama daha var canım yarım litre daha içmeye çalış1.5 saat yürüdüm
Su içmeye de devam ama biraz az su içiyorum bu ara.1.5-2. litrede kaldim
Tansiyon probleminiz yoksa herhangi bir sinirlandirma yok ama yine de 2 adetten fazla olmasın90 dk bisiklet sürüldü 2 litre su içildi.
D diyetisyeninbiri kaptanım maden suyunda sınırlama var mı ?
Mesela yavaş yavaş 1 litre maden suyu içsek olur mu
Yaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açıkKizlarr kolay gelsin 2 gun once yazmistum ama atlanildi sanirim aktif bir sayfa oldgndan cok normaldir . Beni de alin araniza . Kendi capimda dikkat etmeye basladim diyet denemez ama . Haftada 3 gun yuruyus ve gunluk 2.5 lt su icmeye calisiyorum .
Evet bende oyle tahmin etttim zaten sknti yokYaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açıkbiz şuan hergun en az 2-3 litre su+ 30 dakika yürüyüş+2 kupa yeşil çay alışkanlığı ediniyoruz. Ayrıca yarından itibaren aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç
![]()
Olur tabiki deEvet bende oyle tahmin etttim zaten sknti yok
Ben yesil cay jcemiyorum midemi bulandiriyor gbi ilk gunden mizikicam ama kiraz sapi cayi iciyorum 2 gundur o olmazmi![]()