- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Bugün kendimi çok kötü hisetmeme rağmen yürüyorum suda 1,5 oldu ( bı dengesiz havalar yüzünden hep)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama daha var canım yarım litre daha içmeye çalış1.5 saat yürüdüm
Su içmeye de devam ama biraz az su içiyorum bu ara.1.5-2. litrede kaldim
Tansiyon probleminiz yoksa herhangi bir sinirlandirma yok ama yine de 2 adetten fazla olmasın 1 litre çok90 dk bisiklet sürüldü 2 litre su içildi.
D diyetisyeninbiri kaptanım maden suyunda sınırlama var mı ?
Mesela yavaş yavaş 1 litre maden suyu içsek olur mu
Yaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açık biz şuan hergun en az 2-3 litre su+ 30 dakika yürüyüş+2 kupa yeşil çay alışkanlığı ediniyoruz. Ayrıca yarından itibaren aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariçKizlarr kolay gelsin 2 gun once yazmistum ama atlanildi sanirim aktif bir sayfa oldgndan cok normaldir . Beni de alin araniza . Kendi capimda dikkat etmeye basladim diyet denemez ama . Haftada 3 gun yuruyus ve gunluk 2.5 lt su icmeye calisiyorum .
Evet bende oyle tahmin etttim zaten sknti yokYaa büyük ihtimalle gözümden kaçmıştır çünkü tüm mesajlara dönmeye çalışıyorum. Tabiki de katılabilirsiniz kapımız herkese açık biz şuan hergun en az 2-3 litre su+ 30 dakika yürüyüş+2 kupa yeşil çay alışkanlığı ediniyoruz. Ayrıca yarından itibaren aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç
Olur tabiki deEvet bende oyle tahmin etttim zaten sknti yok
Ben yesil cay jcemiyorum midemi bulandiriyor gbi ilk gunden mizikicam ama kiraz sapi cayi iciyorum 2 gundur o olmazmi