Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba D diyetisyeninbiri ben 1 hafta oldu diyete başlayalı fakat acayip baş ağrım var diyete başlayalı geçmiyor sabah ekmeksiz standart kahvaltı tabağı, öğlen türk kahvesi ve 3 kuru kayısı, akşam da 3 kaşık kurufasulye bir bardak ayran ve bolca salata yaptım da yedim.yediklerim mi az geliyor acaba vücuda birde diyetteyken akşam saat 10 gibi sütlü kahve içilebilir mi ? Çok soru sordum kusura bakmayın

Bendede oluyo baş ağrısı

Mrb hanımlar ve sevgili D diyetisyeninbiri sizi bikaç gündür takipteyim ama yazmamıştım. Öncelikle çok güzel bir şey yapıyorsunız gerçekten D diyetisyeninbiri tebrik ederim sizi. Bizler bazen her doktora vakit ve para bulabilirken diyetisyen için para bulamayabiliyoruz en azından önceliğimiz olmayabiliyor. İşte oraya vereceğim paraya bu ay bu eksiğimi yaparm filan sürekli erteleniyor ve bazı dyetisyenlerde maalesef çok uçuk fiyatlarla çalışıyor. Sizin bu karşılıksız ve yardımsever tavrınıza hayran kaldım hemene heöen herkese de dönüş yapıyorsunuz soruları cevaplıyprsonuz süpersiniz gerçekten.
Bu arada ben de takiptwyim ama baştan kaçormışım bugün itibari ile başladım diyete kısmetse güncel kilom net 95.00 ti sabah ve boyum 160 maalesef vermem gereken çok kilo var ve yolum uzun
Bugün 8000 adım tempolu yürüyüşümü yaptım su da 2 ltyi geçmiştir bende yazarım artık telşekkürler tekrardan bu güzel grup için

Merhaba hoşgeldiniz

Merhaba, günaydın diyette baş ağrılarının temelinde suyu yetersiz içmek ve vücudu aç bırakmaktan kaynaklıdır. Çok az yemek yediğiniz için başınız ağrıyo söylediğiniz menüye göre. Bir zaman sonra vücut bu sisteme alisacaktir ve ağrı geçecektir ama böyle az yemek yiyerek yaşam kalitenizi düşürüyorsunuz, gün içerisinde modunuz enerjiniz düşüyor ben bunu istemiyorum. Sağlıklı bir şekilde her şeyden tüketin enerjiniz bol olsun öğle yemeği kahve olmamalı mesela kahve dışında süt/kefir /yoğurt+meyve veya geleta vs olabilir

Günaydınnn, ben teşekkür ederim asıl bu güzel mesajınız için hoşgeldiniz o zaman aramıza önümüzde verilecek çok kilomuz görülebilir ama bizdeki bu azim bu istek karşısında o kilolar az kalır

Günaydınnn kızlar dün pek giremedim buraya yoğun bir gündü benim için dün. Ama şimdi yazıları okudum. Sular icilmış yürüyüşler yapılmış bitki çayları icilmış şu mesajları okuyunca inanın tüm yorgunluğum stresim gidiyor. Ya siz süpersiniz, şuan pek farkında değilsiniz belki de ama ilerdeki yaşamınıza, sağlığınıza ne büyük iyilikler yapıyorsunuz. Gurur duyuyorum hepinizle

Gunaydinnnn limonlu su içildi bir bardak kahvaltı henüz yapılmadı çokta canım istemiyor bu sabah işin açıkçası ceviz fln geçiştirmeyi düşünüyorum su olmazsa olmazmiz tabi yanlız suyu 3 lt yaptıktan sonra birşey fark ettim benim tırnaklarım hayatta uzamazdi hemen yanlardan soyulur gibi kırılmalar başlardı şimdi gayet sağlıklı duruyo sanırım suyun etkisi diye düşünüyorum doğrumu düşünüyorum bilmiyorum

Çok doğru düşünüyorsunuz. Su cildi güzelleştirmede, tırnakları güçlendirme de de çok etkilidir su içiminizi hiç aksatmazsaniz yüzünüze canlılık geldiğini göreceksiniz bu arada kahvaltınızi lütfen gecistirmeyin yoksa akşam yemek yeme ataginiz olur bunu istemeyiz

Hiç aksatmiyorum dün az icebilirim dediğim halde 2 lt içtim yürüyüş fln tamamlandı tmmdir D diyetisyeninbiri

Bugün yürüyüşü telafi edelim olur mu
dünkü yürüyüş tamam. akşamı yolda geçireceğim için öğleden donra yürüdüm.
su için erken ama izne ayrıldım bu hafta. şimdi de orman içinde mis gibi bir sabah yürüyüşünden geliyorum. bu hafta yürüyüşleri bol bol yaparım :)

Aaaa sendemi burdasın canım sevindim birbirimizi motive ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…