- 31 Temmuz 2015
- 166
- 212
- 34
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Bendede oluyo baş ağrısıMeraba D diyetisyeninbiriben 1 hafta oldu diyete başlayalı fakat acayip baş ağrım var diyete başlayalı geçmiyor sabah ekmeksiz standart kahvaltı tabağı, öğlen türk kahvesi ve 3 kuru kayısı, akşam da 3 kaşık kurufasulye bir bardak ayran ve bolca salata yaptım da yedim.yediklerim mi az geliyor acaba vücuda birde diyetteyken akşam saat 10 gibi sütlü kahve içilebilir mi ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Merhaba hoşgeldinizMrb hanımlar ve sevgili D diyetisyeninbiri sizi bikaç gündür takipteyim ama yazmamıştım. Öncelikle çok güzel bir şey yapıyorsunız gerçekten D diyetisyeninbiri tebrik ederim sizi. Bizler bazen her doktora vakit ve para bulabilirken diyetisyen için para bulamayabiliyoruz en azından önceliğimiz olmayabiliyor. İşte oraya vereceğim paraya bu ay bu eksiğimi yaparm filan sürekli erteleniyor ve bazı dyetisyenlerde maalesef çok uçuk fiyatlarla çalışıyor. Sizin bu karşılıksız ve yardımsever tavrınıza hayran kaldım hemene heöen herkese de dönüş yapıyorsunuz soruları cevaplıyprsonuz süpersiniz gerçekten.
Bu arada ben de takiptwyim ama baştan kaçormışım bugün itibari ile başladım diyete kısmetse güncel kilom net 95.00 ti sabah ve boyum 160 maalesef vermem gereken çok kilo var ve yolum uzun
Bugün 8000 adım tempolu yürüyüşümü yaptım su da 2 ltyi geçmiştir bende yazarım artık telşekkürler tekrardan bu güzel grup için
Merhaba, günaydınMeraba D diyetisyeninbiriben 1 hafta oldu diyete başlayalı fakat acayip baş ağrım var diyete başlayalı geçmiyor sabah ekmeksiz standart kahvaltı tabağı, öğlen türk kahvesi ve 3 kuru kayısı, akşam da 3 kaşık kurufasulye bir bardak ayran ve bolca salata yaptım da yedim.yediklerim mi az geliyor acaba vücuda birde diyetteyken akşam saat 10 gibi sütlü kahve içilebilir mi ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Günaydınnn, ben teşekkür ederim asıl bu güzel mesajınız içinMrb hanımlar ve sevgili D diyetisyeninbiri sizi bikaç gündür takipteyim ama yazmamıştım. Öncelikle çok güzel bir şey yapıyorsunız gerçekten D diyetisyeninbiri tebrik ederim sizi. Bizler bazen her doktora vakit ve para bulabilirken diyetisyen için para bulamayabiliyoruz en azından önceliğimiz olmayabiliyor. İşte oraya vereceğim paraya bu ay bu eksiğimi yaparm filan sürekli erteleniyor ve bazı dyetisyenlerde maalesef çok uçuk fiyatlarla çalışıyor. Sizin bu karşılıksız ve yardımsever tavrınıza hayran kaldım hemene heöen herkese de dönüş yapıyorsunuz soruları cevaplıyprsonuz süpersiniz gerçekten.
Bu arada ben de takiptwyim ama baştan kaçormışım bugün itibari ile başladım diyete kısmetse güncel kilom net 95.00 ti sabah ve boyum 160 maalesef vermem gereken çok kilo var ve yolum uzun
Bugün 8000 adım tempolu yürüyüşümü yaptım su da 2 ltyi geçmiştir bende yazarım artık telşekkürler tekrardan bu güzel grup için
Çok doğru düşünüyorsunuz. Su cildi güzelleştirmede, tırnakları güçlendirme de de çok etkilidirGunaydinnnn limonlu su içildi bir bardak kahvaltı henüz yapılmadı çokta canım istemiyor bu sabah işin açıkçası ceviz fln geçiştirmeyi düşünüyorumsu olmazsa olmazmiz tabi yanlız suyu 3 lt yaptıktan sonra birşey fark ettim benim tırnaklarım hayatta uzamazdi hemen yanlardan soyulur gibi kırılmalar başlardı şimdi gayet sağlıklı duruyo sanırım suyun etkisi diye düşünüyorum doğrumu düşünüyorum bilmiyorum
Çok doğru düşünüyorsunuz. Su cildi güzelleştirmede, tırnakları güçlendirme de de çok etkilidirsu içiminizi hiç aksatmazsaniz yüzünüze canlılık geldiğini göreceksiniz bu arada kahvaltınızi lütfen gecistirmeyin yoksa akşam yemek yeme ataginiz olur bunu istemeyiz
dünkü yürüyüş tamam. akşamı yolda geçireceğim için öğleden donra yürüdüm.Bugün yürüyüşü telafi edelim olur mu
dünden beri topİği bulamadım çok şükür gelebildim
dün ne kadar içtiğimi yazamadim ama yataktan çıkmadan 1 lt ancak icebildim çok hastayım
bugün de şimdi 3 lt su hazırladım geceye kadar içerim hepsini
Aaaa sendemi burdasın canım sevindim birbirimizi motive ederizdünden beri topİği bulamadım çok şükür gelebildim
dün ne kadar içtiğimi yazamadim ama yataktan çıkmadan 1 lt ancak icebildim çok hastayım
bugün de şimdi 3 lt su hazırladım geceye kadar içerim hepsini