Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.3 lt su icildi bugun enerjim düşük
Enerjimiz her zaman yüksek olmayabilir ama onu yükseltmek bizim elimizdedir. Kalkın en sevdiğiniz bir şeyi yapın. Örneğin kahve için kitap okuyun, müzik dinleyin, yürüyüş yapın kulaklık ile, temiz bir hava çekin ciğerlerinize, komik videolar veya çok sevdiğiniz bir film, dizi izleyin gibi ben her modum düştüğünde elim Çalıkuşu kitabına gider ve o kitaba dokunmak bile bana iyi gelir o ezbere bildiğim her satırları okumak ise tüm enerjimi tavan yaptırır. Senin de mutlaka vardır böyle modunu yükseltecek şeylerin

Ben enerjim düşük depresif dahi olsam hatta bu havalar alerjimi tetikliyo ama yine bunlar senin yaşam kaynağın ilacın diyorum ve yürüyüş su düzenini yerine getirmeye çalışıyorum çünkü salarsak dahada çıkılmaz yola girebiliriz

Aynen öyle, bunu alışkanlık haline getirebilmemiz için bir süre fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Bir kere raydan çıkarsa tren onun devamı gelecektir o yüzden hep rayimizda kalmaya çalışalım

İş yerindeyim hocam pek bi aktivite sansim olmuyo sabah 9 aksam 10 gibi evdeyim

Aynen öyle, bunu alışkanlık haline getirebilmemiz için bir süre fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Bir kere raydan çıkarsa tren onun devamı gelecektir o yüzden hep rayimizda kalmaya çalışalım
Hocam rayimdan cikmiyorum ama kilo almaya devamkee onu napacaz

Valla cikmiyorum
Bir yerde raydan çıkılmış gibi görünüyor ama
Hic sifir abur cubur hamur isi yok seker zaten kullanmiyorum aksam ogunlerini corbayla geciriyirum 5000 6000 adimim fiks her gun ama ben hasimatoyum metabolizmam yavsladi sanirim ve odemim cok kendime uygun seyler de yaoamiyorum

Valla cikmiyorum

Hic sifir abur cubur hamur isi yok seker zaten kullanmiyorum aksam ogunlerini corbayla geciriyirum 5000 6000 adimim fiks her gun ama ben hasimatoyum metabolizmam yavsladi sanirim ve odemim cok kendime uygun seyler de yaoamiyorum
Çok az yemek yemekten kaynaklı metabolizmanizi yavaşlatıyorsunuz zaten Haşimatodan dolayı yavaş bide az yiyerek işler daha da zorlaşıyor

Çok az yemek yemekten kaynaklı metabolizmanizi yavaşlatıyorsunuz zaten Haşimatodan dolayı yavaş bide az yiyerek işler daha da zorlaşıyor
Cok guzel kahvalti yapiyorum aslinda her seyden yiyorum 3 gibi 2. Ogunumu yapiyorum aksam 10 gibi evde oldugumdan mecbur hazmi kolay bisey yemem gerekiyor

Selam kızlar Ayyy, bana hiç bildirim gelmiyor sayfayı da ancak buldım

2 gündür sıfır kaçamak
Suyumu 3 litreye tamamlıyorum
Sporumu 30 dk leslie bossted ve 10 dk pamela reif alt karın yapıyorum
Yeşil çayımı üçiyorum
Sabah uyanınca elma sirkeli ılık suyumu içiyorum

Şimdilik benden böyle

Evet ya benim de 172 boya 60 kilo daki ölçümü de vücudumdaki karın bölgemdki yqğ fazla çıkmıştı iç yağlanma da 3

Hep yediğim ekmekler poğaça lar colalar çikolatalar karnımda birikiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…