- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Canım benim,bende senin burda olduğunu bilmiyordum çok sevindimAaaa sendemi burdasın canım sevindim birbirimizi motive ederiz
Ben kesfedeli üç gün oldu canım girdiğimizde etiket yapalım birbirimiziCanım benim,bende senin burda olduğunu bilmiyordum çok sevindim
Bu aralar çok aktif olamıyorum ama daha dikkat ederim birlikte zayıflarız
Enerjimiz her zaman yüksek olmayabilir ama onu yükseltmek bizim elimizdedir. Kalkın en sevdiğiniz bir şeyi yapın. Örneğin kahve için kitap okuyun, müzik dinleyin, yürüyüş yapın kulaklık ile, temiz bir hava çekin ciğerlerinize, komik videolar veya çok sevdiğiniz bir film, dizi izleyin gibi1.3 lt su icildi bugun enerjim düşük
Ben enerjim düşük depresif dahi olsam hatta bu havalar alerjimi tetikliyo ama yine bunlar senin yaşam kaynağın ilacın diyorum ve yürüyüş su düzenini yerine getirmeye çalışıyorum çünkü salarsak dahada çıkılmaz yola girebilirizEnerjimiz her zaman yüksek olmayabilir ama onu yükseltmek bizim elimizdedir. Kalkın en sevdiğiniz bir şeyi yapın. Örneğin kahve için kitap okuyun, müzik dinleyin, yürüyüş yapın kulaklık ile, temiz bir hava çekin ciğerlerinize, komik videolar veya çok sevdiğiniz bir film, dizi izleyin gibiben her modum düştüğünde elim Çalıkuşu kitabına gider ve o kitaba dokunmak bile bana iyi gelir o ezbere bildiğim her satırları okumak ise tüm enerjimi tavan yaptırır. Senin de mutlaka vardır böyle modunu yükseltecek şeylerin
Aynen öyle, bunu alışkanlık haline getirebilmemiz için bir süre fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Bir kere raydan çıkarsa tren onun devamı gelecektir o yüzden hep rayimizda kalmaya çalışalımBen enerjim düşük depresif dahi olsam hatta bu havalar alerjimi tetikliyo ama yine bunlar senin yaşam kaynağın ilacın diyorum ve yürüyüş su düzenini yerine getirmeye çalışıyorum çünkü salarsak dahada çıkılmaz yola girebiliriz
İş yerindeyim hocam pek bi aktivite sansim olmuyo sabah 9 aksam 10 gibi evdeyimEnerjimiz her zaman yüksek olmayabilir ama onu yükseltmek bizim elimizdedir. Kalkın en sevdiğiniz bir şeyi yapın. Örneğin kahve için kitap okuyun, müzik dinleyin, yürüyüş yapın kulaklık ile, temiz bir hava çekin ciğerlerinize, komik videolar veya çok sevdiğiniz bir film, dizi izleyin gibiben her modum düştüğünde elim Çalıkuşu kitabına gider ve o kitaba dokunmak bile bana iyi gelir o ezbere bildiğim her satırları okumak ise tüm enerjimi tavan yaptırır. Senin de mutlaka vardır böyle modunu yükseltecek şeylerin
Hocam rayimdan cikmiyorum ama kilo almaya devamkee onu napacazAynen öyle, bunu alışkanlık haline getirebilmemiz için bir süre fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Bir kere raydan çıkarsa tren onun devamı gelecektir o yüzden hep rayimizda kalmaya çalışalım
Bir yerde raydan çıkılmış gibi görünüyor amaHocam rayimdan cikmiyorum ama kilo almaya devamkee onu napacaz
Hic sifir abur cubur hamur isi yok seker zaten kullanmiyorum aksam ogunlerini corbayla geciriyirum 5000 6000 adimim fiks her gun ama ben hasimatoyum metabolizmam yavsladi sanirim ve odemim cok kendime uygun seyler de yaoamiyorumBir yerde raydan çıkılmış gibi görünüyor ama
Çok az yemek yemekten kaynaklı metabolizmanizi yavaşlatıyorsunuz zaten Haşimatodan dolayı yavaş bide az yiyerek işler daha da zorlaşıyorValla cikmiyorum
Hic sifir abur cubur hamur isi yok seker zaten kullanmiyorum aksam ogunlerini corbayla geciriyirum 5000 6000 adimim fiks her gun ama ben hasimatoyum metabolizmam yavsladi sanirim ve odemim cok kendime uygun seyler de yaoamiyorum
Cok guzel kahvalti yapiyorum aslinda her seyden yiyorum 3 gibi 2. Ogunumu yapiyorum aksam 10 gibi evde oldugumdan mecbur hazmi kolay bisey yemem gerekiyorÇok az yemek yemekten kaynaklı metabolizmanizi yavaşlatıyorsunuz zaten Haşimatodan dolayı yavaş bide az yiyerek işler daha da zorlaşıyor
Evet ya benim de 172 boya 60 kilo daki ölçümü de vücudumdaki karın bölgemdki yqğ fazla çıkmıştı iç yağlanma da 3Göbek bölgesindeki yağlanmanın en temel nedeni fazladan alınan karbonhidratlardir. Fazladan tüketilen ekmekler, börekler, çörekler, tatlılar vs hep göbeğe yapışır. Bunları hayatınızdan cikardiginizda o bölgenizde incelmeleri farketmeye başlayacaksınız