Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20210616-235224.jpeg

Yürüyüş yapıldı su tamam kaçamak yok 👍

Günaydın kızlar 😍 bugün sabah yürüyüşe çıktığım için yazamadım buraya kendimi yürüyüşe verince her şey uçtu gitti🙊😂 yarından itibaren artık paketli gıdalarla aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç 😬 yavaş yavaş diyete giriş yapıyoruz💃
Dondurma da hariç olsun lütfen lütfen 🙏 diğerlerini zaten tuketmiyorum 😊

Günaydın kızlar 😍 bugün sabah yürüyüşe çıktığım için yazamadım buraya kendimi yürüyüşe verince her şey uçtu gitti🙊😂 yarından itibaren artık paketli gıdalarla aburcuburlarla vedalaşıyoruz bitter çikolata hariç 😬 yavaş yavaş diyete giriş yapıyoruz💃

Merhaba kaptanim tarcinli sut icebilir miyiz acaba

Dondurma da hariç olsun lütfen lütfen 🙏 diğerlerini zaten tuketmiyorum 😊
Dondurma aslında biz kadınlar için kalsiyumu alabileceğimiz en iyi gıdalardan biri fakat sade olanlar tercih edilmeli meyveli olanlar da malesef şeker eklentisi çok fazla. Haftada 3-4 top dondurmayi geçmemek kaydıyla tüketilebilir şimdilik🥰

Dondurma aslında biz kadınlar için kalsiyumu alabileceğimiz en iyi gıdalardan biri fakat sade olanlar tercih edilmeli meyveli olanlar da malesef şeker eklentisi çok fazla. Haftada 3-4 top dondurmayi geçmemek kaydıyla tüketilebilir şimdilik🥰
Renklendirilmiş gıdaları hiç sevmem zaten sağlıklıda bulmuyorum herşeyi mevsimine yerine gore yemek lazım saf maden suyuna bile renkendirici karıştırdılar artık malesef 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X