-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Yeşil çay içerisinde kafeinden ve kaseinden dolayı bizim için önemli bir araç diyette. Gece uyurken normalden biraz daha fazla kalori yakmaniza neden olur. Ama kötü yan etki olarak uykudan sizi lavabo ihtiyacı için uyandırabilir:/
Uyku öncesi gerilme hareketlerini bende yapıyımPişmanlık duyacağınız hiçbir şey yapmayın, yaptıysanız da pişmanlık duymayınolabilir canınız çekmiş yemissiniz şimdi kalkın kendinize yeşil çay demleyin ve bol bol su için hatta yapabilirseniz uyku öncesi gerilme hareketleri yapabilirsiniz
Hibiskus yeşil çay sağlığınız neye elverirse.Merhaba, 2 kupa bitki çayı önerinizi okudum, yalnız hangi bitki çayını tüketmem gerektiğini bilmiyorum. 41 sayfa mesaj var, bilen birisi yanıtlayabilir mi?
Tiroit, tansiyon, gebelik gibi bir durumunuz yoksa yeşil çay, beyaz çay, hibisküs gibi çayları tüketebilirsinizMerhaba, 2 kupa bitki çayı önerinizi okudum, yalnız hangi bitki çayını tüketmem gerektiğini bilmiyorum. 41 sayfa mesaj var, bilen birisi yanıtlayabilir mi?
Bugün yürüyüşü telafi edelim olur mudün uyuyakalmışım yazamadım. yürüyüş yapamadım maalesefama su tamam.
Günaydın 500 ml su içiliyo sonra aç olarak 40 dak yürüyüşGünaydın kızlaryeni bir güne merhaba hadi bugün herkes güne bir haftadır olduğu gibi su ile başlasın. Gün içerisinde yürüyüşünü, iki kupa bitki çayını içmeyi unutmasın
Hergün rutinde aynı şeyleri yapmak vücudu tembellestirir spor durumunuzu değiştirebilirsiniz. Bisiklet sürmeye bir süre ara verip yerine YouTube de bölgesel hareketler yapabilirsiniz veya Leslie yapabilirsiniz1 saat bisiklet sürdüm.
Geceden beri de su içiyorum bir litreyi geçti.
D diyetisyeninbiri günlük hayatım hareket halinde ama vücudum kiloyu tutuyor sanki kolay veremiyorum.
Ekstra spor ne önerirsiniz.?