- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Ya bende katılmak istiyorum yeni okudum bu başlığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi asla kıramamSuyumuz birazcık az kalmış ama hadi kalkıp iki bardak su daha içelim
Tabiki katılabilirsiniz önemli olan motive destek bol su yürüyüş bitki çayı olarak devam ediyoruzYa bende katılmak istiyorum yeni okudum bu başlığı
Ah işte bu azme aşığım her şeyi birden kesseydik başta çok zorlanacak ve pes edecektiniz. Ama kademeli kademeli başlayınca her şey hem daha rahat oluyor hemde yavaş yavaş yaşam tarzımız değişiyorÇukulatayı bitter alıp yarın kahve yanına sakladıysam ben oldum demektir çünkü en sevdiğim sütlü çukulata ve bi paketi saat farketmez gömerdim ben su içmeyi tercih ettim bunlar sizin eseriniz sevgili diyetisyenim ve kader arkadaşlarım Diyetde sero gibi olun
Tabikide katılabilirsinizYa bende katılmak istiyorum yeni okudum bu başlığı
Canınız hiçmii cipss istemiyooor diyetisyenciimmTabikide katılabilirsiniz
Kimyonu genelde gaz problemi veya sindirim problemi yaşayan kişilere öneriyorum. Ödem atıcı veya kan yükseltici bir etkisi olduğunu bilmiyorum. Ama şöyle de bir gerçek var ki kişi onun kendisine iyi geldiğini veya geleceğini düşünüyorsa psikolojik olarak o besin o kişiye iyi gelebiliyor biz buna plasebo etkisi diyoruz:)Sevgili diyetisyencim kimyon çayini onerir misiniz annem aylardir kullaniyo vucudunda sislik odem kalmadi ve kanini baya yukseltmis baska bisey kullanmadigi icin bundan kaynaklandigini soyluyor
Cips seven biri değilim yağlı şeyler midemi bulandırır ama tabikide bizlerde çikolata, pasta hamur işi tüketiyoruz ama arada ve dengelemesini bilerekCanınız hiçmii cipss istemiyooor diyetisyenciimm
Bu saatte 1 paket cips yedim pişmanlık çekiyorumCips seven biri değilim yağlı şeyler midemi bulandırır ama tabikide bizlerde çikolata, pasta hamur işi tüketiyoruz ama arada ve dengelemesini bilerek
Benimde istiyo ama bugüne kadar yedin yedin sonuç ortada kilonun insan vücudunda beyninde ruhunda ne zararlara yol açtığı , bunlardan kurtulmak istediğimi düşündükçe geri tepiyo istek Ben bile kendime hayret ettim bikaç saat önce çukulata bitter olsun diye tembihledim ve gelince yemedim bu gerçekten çok büyük bi adım benim için gece acıkmaları ekmek araları bunlar salatalığa dönüştü Sende yapabilirsinCanınız hiçmii cipss istemiyooor diyetisyenciimm
belki bi fikrinizin olacagını düşünerek size sorum var. Spiral ile korunuyorum kayma durumu olduğu için karın bölgesini çok fazla kasacak basınç yapacak spor hareketleri yapamıyorum. Ama simit bölgemde yağ olduğu gözle görülüyor incelmesi için ve göbeğimin incelmesini istiyorum nasıl olacak buCips seven biri değilim yağlı şeyler midemi bulandırır ama tabikide bizlerde çikolata, pasta hamur işi tüketiyoruz ama arada ve dengelemesini bilerek
Nasıl bi diyet uyguluyorsunnBenimde istiyo ama bugüne kadar yedin yedin sonuç ortada kilonun insan vücudunda beyninde ruhunda ne zararlara yol açtığı , bunlardan kurtulmak istediğimi düşündükçe geri tepiyo istek Ben bile kendime hayret ettim bikaç saat önce çukulata bitter olsun diye tembihledim ve gelince yemedim bu gerçekten çok büyük bi adım benim için gece acıkmaları ekmek araları bunlar salatalığa dönüştü Sende yapabilirsin
Pişmanlık duyacağınız hiçbir şey yapmayın, yaptıysanız da pişmanlık duymayın olabilir canınız çekmiş yemissiniz şimdi kalkın kendinize yeşil çay demleyin ve bol bol su için hatta yapabilirseniz uyku öncesi gerilme hareketleri yapabilirsinizBu saatte 1 paket cips yedim pişmanlık çekiyorum
Gece yatmadan içilen yeşil çayın etkisi uyurken kalori yakımına etki ediyormuPişmanlık duyacağınız hiçbir şey yapmayın, yaptıysanız da pişmanlık duymayın olabilir canınız çekmiş yemissiniz şimdi kalkın kendinize yeşil çay demleyin ve bol bol su için hatta yapabilirseniz uyku öncesi gerilme hareketleri yapabilirsiniz
Göbek bölgesindeki yağlanmanın en temel nedeni fazladan alınan karbonhidratlardir. Fazladan tüketilen ekmekler, börekler, çörekler, tatlılar vs hep göbeğe yapışır. Bunları hayatınızdan cikardiginizda o bölgenizde incelmeleri farketmeye başlayacaksınızbelki bi fikrinizin olacagını düşünerek size sorum var. Spiral ile korunuyorum kayma durumu olduğu için karın bölgesini çok fazla kasacak basınç yapacak spor hareketleri yapamıyorum. Ama simit bölgemde yağ olduğu gözle görülüyor incelmesi için ve göbeğimin incelmesini istiyorum nasıl olacak bu
Yeşil çay içerisinde kafeinden ve kaseinden dolayı bizim için önemli bir araç diyette. Gece uyurken normalden biraz daha fazla kalori yakmaniza neden olur. Ama kötü yan etki olarak uykudan sizi lavabo ihtiyacı için uyandırabilir:/Gece yatmadan içilen yeşil çayın etkisi uyurken kalori yakımına etki ediyormu
Buna razıyızzYeşil çay içerisinde kafeinden ve kaseinden dolayı bizim için önemli bir araç diyette. Gece uyurken normalden biraz daha fazla kalori yakmaniza neden olur. Ama kötü yan etki olarak uykudan sizi lavabo ihtiyacı için uyandırabilir:/
Şuan bol su yürüyüş bitki çayı ve yediklerimize dikkat ederek sağlıklı beslenme olsrak ilerliyoruz 1 haftada güzel eksi gördük dahada göreceğiz inşAllahNasıl bi diyet uyguluyorsunn