- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.135
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Kilom 63.700, -200gr verildiGünaydınnn kızlaryarın tartı günümüz. Büyük bir fark beklemiyoruz tabi kilomuzda ama yine de tartilalim ve sadece su, yürüyüşün etkisini görelim. Yarın herkes tartilsin ve geçen hafta ki sonucu ile birlikte güncel kilosunu yazsın
Benim boyum çok kısa ama 150yim uzun olsam dert etmem ama baya sismanim yani doğumdan sonra daha kilolu gorunmeye başladımYa ben o kilolarla hamile kalsam hic det etmem de au an buyuk sorun yani
Ha anladimmcanim ben 1.65 imBenim boyum çok kısa ama 150yim uzun olsam dert etmem ama baya sismanim yani doğumdan sonra daha kilolu gorunmeye başladım
Evet maalesef kahve içinde aynı durum geçerlidirKahve için de aynı mıdır bu
Ahh incelmenin güzelliğiKilom 63.700, -200gr verildiSpor yaptığım için kas kütlemin arttığını düşünüyorum.
En güzeli de belim 5 cm incelmiş
Benim hamilelik te gebelik şekerim çıktı diyet yaptım 7 kilo aldım sadece 9 ay boyunca kızım 3.600 gram doğdu hiç ihtiyacı yok insanın hamilelikte pastaya poğaçaya ..sağlıklı beslenmek yeterliHamilelikte en çok yapılan hata iki canlıyım ben bol bol yemeliyim düşüncesi. Siz pastalar, çörekler yiyorsunuz ama onların hiçbiri bebeğe gitmiyor. Bebek sizden ihtiyacı olan şeyleri alıyor. Bebeğinizin pastaya, böreğe ihtiyacı yok. Bebeğiniz vitamin, mineral istiyor bunlarda sebzelerde, meyvelerde, sütte, yoğurtta vs var. Hamilelikte kendiniz için değil bebeğinizin gelişimi için yemelisiniz. Bol bol sebze, süt, yoğurt tüketebilirsiniz böylece yediğiniz her şey bebeğinize gider ve sağlıklı gelişimi olur ayrıca size de gereksiz kilolar gelmez:) hamilelik öncesi de hamilelik de dediğim gibi olmalı. Sağlıklı beslenmek hamile kalmanızı kolaylaştır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenizi sağlar
Su bugün 1,5 oldu ,Maden suyu , böğürtlen ,kefir olmazsa olmazım benim gün içinde yürüyüş her kahvaltı öncesi muhakkak sevgili diyetisyenimizYeşil çaylarımız icilip, sular icilip yürüyüşler yapılıyor değil mi kızlar
Suyumuz birazcık az kalmış ama hadi kalkıp iki bardak su daha içelimSu bugün 1,5 oldu ,Maden suyu , böğürtlen ,kefir olmazsa olmazım benim gün içinde yürüyüş her kahvaltı öncesi muhakkak sevgili diyetisyenimiz
40dk bisiklet sürüldü, sabah yeşil çay içildi, az sonra bidaha içeceğim, şu haka içiliyor.Yeşil çaylarımız icilip, sular icilip yürüyüşler yapılıyor değil mi kızlar