- 29 Aralık 2020
- 1.019
- 2.090
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Günaydın kaptanımGünaydın kızlarçok güzel ilerliyorsunuz tebrik ediyorum sizleri evet bugün su içiminde ilk aşamanın son günü, yarından itibaren herkes hem su içiyor hemde 30 dk yürüyüş yapıyor. Yavaş yavaş diyet pozisyonuna geciyoruz pazartesiden itibarende hem su hem yürüyüş hemde günde en az 2 kupa yeşil çay içeceğiz (not: Tansiyon, tiroit, hamile kişiler varsa lütfen belirtsin yeşil çay içmesinler!!)
İsterseniz bir kupa yeşil çay için ve kendinizi gözlemleyin eğer tansiyonunuzda bir artış olursa bırakın. Yeşil çay yerine eğer hamilelik düşünmüyorsaniz zencefil çayı (düşük yapma ihtimali olduğu için) veya rezene tüketebilirsinizGünaydın kaptanımbu yıl dönem dönem yüksek tansiyon rahatsızlığım oldu. Birer haftalık takip sonucunda normale döndü ilaca başlamadık. Yeşil çay dışında başka bir bitki çayı önerir misiniz. Böylemi devam edelim.
Troit sorunum oldugu icin uzun zamandir kullanmiyorum yesil cay hocam ihlamur icsem olur muİsterseniz bir kupa yeşil çay için ve kendinizi gözlemleyin eğer tansiyonunuzda bir artış olursa bırakın. Yeşil çay yerine eğer hamilelik düşünmüyorsaniz zencefil çayı (düşük yapma ihtimali olduğu için) veya rezene tüketebilirsiniz
Olur içebilirsinizTroit sorunum oldugu icin uzun zamandir kullanmiyorum yesil cay hocam ihlamur icsem olur mu
tamam kaptanımm ben varımGünaydın kızlarçok güzel ilerliyorsunuz tebrik ediyorum sizleri evet bugün su içiminde ilk aşamanın son günü, yarından itibaren herkes hem su içiyor hemde 30 dk yürüyüş yapıyor. Yavaş yavaş diyet pozisyonuna geciyoruz pazartesiden itibarende hem su hem yürüyüş hemde günde en az 2 kupa yeşil çay içeceğiz (not: Tansiyon, tiroit, hamile kişiler varsa lütfen belirtsin yeşil çay içmesinler!!)
Gebelik düşünenlere sıkıntı olurmu yeşil çayGünaydın kızlarçok güzel ilerliyorsunuz tebrik ediyorum sizleri evet bugün su içiminde ilk aşamanın son günü, yarından itibaren herkes hem su içiyor hemde 30 dk yürüyüş yapıyor. Yavaş yavaş diyet pozisyonuna geciyoruz pazartesiden itibarende hem su hem yürüyüş hemde günde en az 2 kupa yeşil çay içeceğiz (not: Tansiyon, tiroit, hamile kişiler varsa lütfen belirtsin yeşil çay içmesinler!!)
Doğadan ananaslı açaili yeşil çayı öneririm. Müthiş bir tadı varGünaydınBende yeşil çay içemiyorum malesef bende böğürtlen içiyim sevgili diyetisyenimiz olurmu ?
evet çok güzel bende bayılıyorum ona :)Doğadan ananaslı açaili yeşil çayı öneririm. Müthiş bir tadı var
Şu an içiyorum, kokusu tüm odayı sardı missss gibievet çok güzel bende bayılıyorum ona :)
Yeşil çay normal alışık olduğum düşük tansiyonumu dahada düşürdüğü için içtiğim an bayılıcak gibi oldum bikaçkez içmiyorum çok teşekkür ederim tavsiyen içinDoğadan ananaslı açaili yeşil çayı öneririm. Müthiş bir tadı var
Eğer hakiki elma sirkesi ise midenize dokunmazD diyetisyeninbiri
Kaptanımdün elma sirkesi içebilirsiniz demiştiniz ne zaman içmeli acaba. Ben bugün sabah uyanınca içtim ama kahvaltıyı nerdeyse 4 saat sonra yaptım acaba uzun süre geçtikten sonra birşeyler yediğimizde midemize dokunur mu?
Nasıl içmenizi önerirsiniz
Olur tabikideGünaydınBende yeşil çay içemiyorum malesef bende böğürtlen içiyim sevgili diyetisyenimiz olurmu ?