Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar çok güzel ilerliyorsunuz tebrik ediyorum sizleri evet bugün su içiminde ilk aşamanın son günü, yarından itibaren herkes hem su içiyor hemde 30 dk yürüyüş yapıyor. Yavaş yavaş diyet pozisyonuna geciyoruz pazartesiden itibarende hem su hem yürüyüş hemde günde en az 2 kupa yeşil çay içeceğiz (not: Tansiyon, tiroit, hamile kişiler varsa lütfen belirtsin yeşil çay içmesinler!!)

Günaydın kaptanımbu yıl dönem dönem yüksek tansiyon rahatsızlığım oldu. Birer haftalık takip sonucunda normale döndüilaca başlamadık. Yeşil çay dışında başka bir bitki çayı önerir misiniz. Böylemi devam edelim.

İsterseniz bir kupa yeşil çay için ve kendinizi gözlemleyin eğer tansiyonunuzda bir artış olursa bırakın. Yeşil çay yerine eğer hamilelik düşünmüyorsaniz zencefil çayı (düşük yapma ihtimali olduğu için) veya rezene tüketebilirsiniz

Troit sorunum oldugu icin uzun zamandir kullanmiyorum yesil cay hocam ihlamur icsem olur mu

D diyetisyeninbiri

Kaptanım dün elma sirkesi içebilirsiniz demiştiniz ne zaman içmeli acaba. Ben bugün sabah uyanınca içtim ama kahvaltıyı nerdeyse 4 saat sonra yaptım acaba uzun süre geçtikten sonra birşeyler yediğimizde midemize dokunur mu?
Nasıl içmenizi önerirsiniz

tamam kaptanımm ben varım

Gebelik düşünenlere sıkıntı olurmu yeşil çay

Eğer hakiki elma sirkesi ise midenize dokunmaz istediğiniz zaman içebilirsiniz. Tavsiyem güne sirkeli su ile başlamak. Bağırsaklarıniz boş iken sirke direk bağırsaklarıniza ulaşsın daha iyi faydasını görürüz salatalariniza da ekleyebilirsiniz bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…