- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Doz önemli burda birde eğer riskli bir gebelik süreciniz olacaksa veya tedavi ile çocuk düşünüyorsanız icmemeniz daha iyi olacaktırGebelik düşünenlere sıkıntı olurmu yeşil çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doz önemli burda birde eğer riskli bir gebelik süreciniz olacaksa veya tedavi ile çocuk düşünüyorsanız icmemeniz daha iyi olacaktırGebelik düşünenlere sıkıntı olurmu yeşil çay
Tedaviyle olucak muhtemelen oyuzden ben en iyisi icmeyeyimDoz önemli burda birde eğer riskli bir gebelik süreciniz olacaksa veya tedavi ile çocuk düşünüyorsanız icmemeniz daha iyi olacaktır
Afiyetler olsun teşekkürler türk kahve başka kokusu yetersularımı içtim kahvaltımı yaptım şimdi şekersiz türk kahvemle güne devam
bütün kızlara benden kahve :)
sağol canım aynen misss gibiiiAfiyetler olsun teşekkürler türk kahve başka kokusu yeter
Tamamdır kaptanım, teşekkür ederimİsterseniz bir kupa yeşil çay için ve kendinizi gözlemleyin eğer tansiyonunuzda bir artış olursa bırakın. Yeşil çay yerine eğer hamilelik düşünmüyorsaniz zencefil çayı (düşük yapma ihtimali olduğu için) veya rezene tüketebilirsiniz
Hali hazırda yapmaktayım o kadar, devamSüpersiniz kızlar su içme alışkanlığını başarılı bir şekilde devam ettiriyorsunuz. Yarından itibaren en az 30 dakika yürüyüşü de hayatımiza ekleyelim