Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 litre suyumu içiyorum zaten suyu severim hiç zorlanmadim
Yalnız D diyetisyeninbiri gebelik şekerim sebebiyle doktor bir sürü yiyeceği yasakladı. Kendimi bir anda çok katı bir diyetle sınanırken buldum. Onu yiyemem bunu yiyemem kafasına girdim bütün gün ac hissediyorum ve şekerim çok düşüyor soğuk soğuk ter basıyor titreme geliyor. Ben napicam ya doğuma kadar aç mı gezicem

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin diyet biraz sabır ve süreç işi bende bian önce gitsin diyorum ama bianda almadıkki bianda verelim bence başarabiliriz yeterki pes etmeyelim motive edelim cumaya kadar bol su içiyoruz bizimlesin

Ah hayır tabikidee. Keşke doktorunuz sizi bir diyetisyene yönlendirseydi. Malesef kadın doğumcular çok fazla göz korkutuyor. Korkudan gün içerisinde sadece su içen hamile bir danışanım olmuştu. Doktoru o kadar çok korkutmuş ki kadını hiçbir şey yememiş ve 3 haftada 5-6 kg vermiş hipoglisemiye girmişti.
Sizlerden sadece bazı meyveleri ve saf şekeri, tatlıları, hamur işlerini, patatesi, pirinç pilavını vs yasaklıyoruz. Onun dışında sebze, et, süt yoğurt vs tüketebilirsiniz. Ama en doğrusu size en yakın bir diyetisyen ile çalışmak hem bebeğinizin hemde kendi sağlığınız için

O kadar çok şey saydı ki sadece marul yiyebilirim herhalde dedim. Karbonhidrat hiç tüketmeyeceksin dedi, ki zaten yıllardır beyaz ekmek yemiyorum. En son lisede falan yemiştim. Katı yağ da tüketmiyorum. Köy tereyağı kullanabilir miyim ki?

Doktorunuz biraz abartmış hiç karbonhidrat yemeyeceksiniz kelimesi tamamen hatalı. "glisemik indeksi yüksek hiçbir karbonhidrat tüketmemelisiniz" demeliydi. Köy tereyağı yenilebilir ama burda miktar önemli birde kolesterol seviyeniz de önemli. Eğer kolestrolunuz yoksa hergün 1 tatlı veya yemek kaşığı yenilebilir

Sebzeden alacakmışım karbonhidratı. Canan Karatay duysa benim doktoru alnından öper

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…