Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,5 kadar oldu benim. Gece uyumadığım için de su içimi hep devam ediyor zaten kilolarım hep düzensiz uykudan
Birden uyku düzeninizi duzeltemezsiniz ama kademeli olarak düzeltebilirsiniz örneğin bu gece dün yattığınız saatten 10-15 dakika daha erken yatın. Diğer günde bugünden 10-15 dk erken yatın böyle böyle düzelecektir

Gece uykusu evet benimki parkta çok geliyor .

Bende yapmak isterim ben daha once yapmistim 65 e kadar düsmustum sonra annem vefat edince psikiyatri ilaclari kullandim sonra 2 kati olarak aldim suan veremiyorum eski diyetlerimi uygulasamda bende verebilirmiyim sizce butun tahlillerim normal cocuk tedaviside göruyorum doktor surekli zayifla diyor

İyi gidiyor kaptanım1.8 lt su içildi bu zamana kadar. Az sonra 2.1 lt olacak

Tek başıma olsam her türlü düzeltirim fakat evdeki bebe uyumayınca uyuyamıyoruz malum

Tabikide yapabilirsiniz ama daha önceki listeleriniz çok kısıtlı ve tek tük besinler içeriyorsa bu çocuk tedavinizde size pek faydalı olmayabilir. Ogunlerinizi çeşitlendirmeniz farklı vitamin, mineral almanızı sağlar

Maalesef ki konunuzu yeni gördüm. Herkese verdiğiniz enerjinize bayıldım. Kilo verme sürecinde olan herkesin en çok ihtiyacı olan motivasyonu fazlasıyla veriyorsunuz. Listenize dahil olmayı çok isterim ❤

Maalesef ki konunuzu yeni gördüm. Herkese verdiğiniz enerjinize bayıldım. Kilo verme sürecinde olan herkesin en çok ihtiyacı olan motivasyonu fazlasıyla veriyorsunuz. Listenize dahil olmayı çok isterim ❤
Tabikide dahil olabilirsiniz kontenjanimiz vardı ama katılanların birçoğundan ses çıkmıyor sanırım vazgeçtiler amacımız birbirimize destek olmak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek o zaman aramıza hoşgeldiniz cumaya kadar günde en az 2-3 litre su içiyoruz şimdilik. Cumadan sonra yürüyüşü ekleyeceğiz

Teşekkür ederim ❤ hergün en az 2 litre su içmeye dikkat eden birisiyim şimdiden 2 litre içtim yatincaya kadar 3 e tamamlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…