- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Birden uyku düzeninizi duzeltemezsiniz ama kademeli olarak düzeltebilirsiniz örneğin bu gece dün yattığınız saatten 10-15 dakika daha erken yatın. Diğer günde bugünden 10-15 dk erken yatın böyle böyle düzelecektir1,5 kadar oldu benim. Gece uyumadığım için de su içimi hep devam ediyorzaten kilolarım hep düzensiz uykudan
Sen ne yapmak istiyorsun
Gece uykusu evet benimki parkta çok geliyor .Eveett günümüzü yariladik bile ne durumdayız. En az 1,5-2 lt içtik değil misu içiminizi akşama çok bırakmamaya çalışalım yoksa gece tuvalet yüzünden uykumuz bölünür bunu istemeyiz diyette uyku kalitesi de çok önemlidir
İyi gidiyor kaptanımEveett günümüzü yariladik bile ne durumdayız. En az 1,5-2 lt içtik değil misu içiminizi akşama çok bırakmamaya çalışalım yoksa gece tuvalet yüzünden uykumuz bölünür bunu istemeyiz diyette uyku kalitesi de çok önemlidir
Tarçınlı süt iyi geliyordu bana.bende su gayet iyi gidiyor da tatlı krizleri geliyor
deneyeyim gelinceTarçınlı süt iyi geliyordu bana.
Tek başıma olsam her türlü düzeltirim fakat evdeki bebe uyumayınca uyuyamıyoruz malumBirden uyku düzeninizi duzeltemezsiniz ama kademeli olarak düzeltebilirsiniz örneğin bu gece dün yattığınız saatten 10-15 dakika daha erken yatın. Diğer günde bugünden 10-15 dk erken yatın böyle böyle düzelecektir
Sütü soguk içiyorum. Bir çay bardağı süte çay kaşığı ucuyla tarçın koyup içiyorumdeneyeyim gelincesütü sıcak mı soğuk mu yapıyorsunuz?
At at belki hoşumuza giderDüşünüyorum aaa buraya spor videoları atabilirim.
Tabikide yapabilirsiniz ama daha önceki listeleriniz çok kısıtlı ve tek tük besinler içeriyorsa bu çocuk tedavinizde size pek faydalı olmayabilir. Ogunlerinizi çeşitlendirmeniz farklı vitamin, mineral almanızı sağlarBende yapmak isterim ben daha once yapmistim 65 e kadar düsmustum sonra annem vefat edince psikiyatri ilaclari kullandim sonra 2 kati olarak aldim suan veremiyorum eski diyetlerimi uygulasamda bende verebilirmiyim sizce butun tahlillerim normal cocuk tedaviside göruyorum doktor surekli zayifla diyor
Maalesef ki konunuzu yeni gördüm. Herkese verdiğiniz enerjinize bayıldım. Kilo verme sürecinde olan herkesin en çok ihtiyacı olan motivasyonu fazlasıyla veriyorsunuz. Listenize dahil olmayı çok isterim ❤Merhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"
Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs
İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldimöncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim
Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak
Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek
Kimler benimle bu yolda olmak ister? 7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruzKayit kapanmıştır!
Katılımcılar
D Dediyy (yardımcı)
minikkkkkkk (yardımcı)
@Kahvetelvesimoon
kafestekikiz
L LESA76
@sevgitek
@Yasmingul18
@mehlika_
@Stevya
@Cemoos
@Merve ceylan
@Vanillin
@Irregularverbs
@Kmsl Hnd
suspushanimcim
@tutumlu kirpi
M Mys35
@DEMREE
@namelesself
@28mn
Gün sonunda mutlaka herkes içtiği su miktarını belirtecek.
Tabikide dahil olabilirsinizMaalesef ki konunuzu yeni gördüm. Herkese verdiğiniz enerjinize bayıldım. Kilo verme sürecinde olan herkesin en çok ihtiyacı olan motivasyonu fazlasıyla veriyorsunuz. Listenize dahil olmayı çok isterim ❤
Teşekkür ederim ❤ hergün en az 2 litre su içmeye dikkat eden birisiyim şimdiden 2 litre içtim yatincaya kadar 3 e tamamlarımTabikide dahil olabilirsinizkontenjanimiz vardı ama katılanların birçoğundan ses çıkmıyor sanırım vazgeçtiler amacımız birbirimize destek olmak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek o zaman aramıza hoşgeldiniz cumaya kadar günde en az 2-3 litre su içiyoruz şimdilik. Cumadan sonra yürüyüşü ekleyeceğiz
Tabikide katılabilirsinizMerhaba bnde katilabilir miyim acaba