Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor su içmeler? Su içiminde 3.gundeyiz. Cumaya az kaldı cumadan sonra hem su hemde en az 30 dk yürüyüş yapacağız
Çok iyiyim şükür , siz nasılsınız ? Şukadar kısa sürede bile vücudumuz iyiye iyi cevap veriyo kabızlık sorunum yok beden yorgunluğum çok yok inşAllah daha iyi olucaz çok sevgiler iyiki geldiniz

Çok iyiyim şükür , siz nasılsınız ? Şukadar kısa sürede bile vücudumuz iyiye iyi cevap veriyo kabızlık sorunum yok beden yorgunluğum çok yok inşAllah daha iyi olucaz çok sevgiler iyiki geldiniz
Böyle güzel mesajlar karşısında nasıl iyi olmam sadece su içiminin sonunda böyle hissetmeye başladıysanız ilerde bomba gibi olacaksınız inşaallah asıl sizler iyi ki geldiniz. Bu konuyu çok büyük bir heves ile açmıştım ama kimse katılım göstermeyince üzülmüştüm derken bir baktım sizler geldiniz. Nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü bana sizlerin hayatına dokunmak için fırsat verdiniz. Bu benim için bu dünyada en güzel şey iyi ki geldiniz...

Karşılıklı mutluluklar ne hoş

Karşılıklı mutluluklar ne hoş
Aynen ben de birileri için biseyler yapmak istiyorum bakalım düşünüyorum.
Bize de ilham oldunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…