How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok yok abartmam bir şey yemiyorum zaten 😂 şekeri sıfırladım tekrardan, ekmek de sadece tahıllı olacak bir iki dilim şartıyla doğru mu yapıyorum?
Tahıllı olması şart değil sadece beyaz ekmek olmasın bunun yerine kepek, çavdar, karabuğday vs olabilir. Ama içerisinde çekirdek, üzüm, ceviz vs varsa onu da istemiyoruz

Neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben 3 lt su içtim bu zamana kadar. Ama saçma bir atıştırmalık ta yaptım. Pişmanım.
Ne yersek yiyelim sonunda pişmanlık duymayalim. Eğer pişman olacaksanız yemeyin eğer yiyorsanız da pişman olmayın :KK66:

Ne yersek yiyelim sonunda pişmanlık duymayalim. Eğer pişman olacaksanız yemeyin eğer yiyorsanız da pişman olmayın :KK66:
Haklısınız. Pandemi döneminde 7 kg aldım. Tamamen duygusal açlık ve hareketsizlik sebebiyle. Bugünde aynı durumu yaşadım. Boş yere iki öğün kalorisi tüketmiş oldum. Oysa ki canım tatlı istemiyordu, yada çok sevdiğim bir yemekte miktarda kaçırmadım. Bunları dengeleyebiliyorum. Ama aburcuburla sıkıntı yaşıyorum. Uzun süre almasamda bir yerde patlak veriyor.

bugün 2,5 lt su içtim ama daha gün bitmedi 3 olur o :KK6:

kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, peynir ve 3 zeytin. 2 d. ekmek. havuç, domates
öğlen: 2 adet b. dolması
akşam 2 lahmacun, ayran(yemek yapacak halim olmadı :KK61:)
Biz şuan sadece su içme dönemindeyiz yediklerinizi yazmanıza gerek yok afiyet olsun ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back