Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilatesimi yaptımkahvemi aldım geldim oh mis:126::126:
kimse yok mu huuu
şekercim sen de gece vardiyasına kalıyorsun biraz geç kalk yani üstelik 8.30 çok da geç bi saat değilGünaydın
hoşgeldin hamarat hatun
bi ben varım herhalde, içinizdeki en tembel insan , kalktım 8.30 da , kahvaltı ettim annemlerle iki laklak ettim , 09:40 da geldim oturdum , halaa oturuyorum, bir saattir yeşil çay çaydanlığı yanımda duruyor, ben anca şimdi 2. bardağı içebiliyorum ıyyyhhh
sana kahve afiyet olsun
şekercim sen de gece vardiyasına kalıyorsun biraz geç kalk yani üstelik 8.30 çok da geç bi saat değil
sen o demliğe 2 dilim elma ve limon at tarçın koy eminim bayılacaksın yeşil çayın tadı hiç gelmiyor
sizin bahçe cennetten bir köşe gibi herhalde havalar ısınınca içeri girmiyorsunuzdur
1 ayda 8 kilo veren var mı ?
sohbet dısında birsey goremedim de .
1 ayda 8 kilo veren var mı ?
sohbet dısında birsey goremedim de .
sohbet olmadan dıyet olmuyor malesef .....
sohbet olmasın yedıklerını yaz yaz gıt e nolcak o zmn nerden bılıcez o zmn ne yedık dogrumu yalısmı dıye
tam alamıylar uyarsan verırsın ben kendı adıma cok kacamagım oldu ve verdıgımız kılolarda cızelgelerımızde gorunuyor cogu arkadasımız yenı basladı daha topıgımızde yenı sayılır bakıp gorebılırsın ısteyınce verılıyor ıs sende baslayıp sen de bıtıyor