arkadaşlar bende bugün başladım bu listeye ve sabah tartıldım 90.5 kiloyum
Benide listeye eklermisiniz?
hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende bugün başladım bu listeye ve sabah tartıldım 90.5 kiloyum
Benide listeye eklermisiniz?
şehir dışındaydım pek takip edemedim kim ne yaptı... itiraf ediyorum on gün önce motivasyonum çok iyiydi ama sevgilimin yanına gidince ne diyet kaldı ne bir şeyçok pişmanım ama her şey bitmiş değil di mi
yine başlamak istiyorum
![]()
selam kizlar,
bugunlerde kendimi cok kotu hissediyorum yinekilo vermeme ragmen sanki eski hallimden dahada kiloluymusum gibi geliyor bana her aynaya baktigimda. sizdede oluyormu bu?
bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, sut
ara: portakal
oglen: balik
ikindi: 1 bardak sut, 10 badem, 4 erik
aksam: sebze corbasi
yaaa inanırmısınız çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. ama başlamak için bir türlü cesaret edemedim açıkcası.geçen sene bu zamanlar hemen hemen 1o kilo vermiştim. dukan diyeti sayesinde. ama şu anda altı kilosunu geri aldım
. ben bu diyeti diyet olarak değil de daha çok bir beslenme düzeni olarak düşünüyorum. hem sağlıklı beslenip hemde SAĞLIKLI kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çooooooooooooooook sevinirim.
![]()
yaaa inanırmısınız çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. ama başlamak için bir türlü cesaret edemedim açıkcası.geçen sene bu zamanlar hemen hemen 1o kilo vermiştim. dukan diyeti sayesinde. ama şu anda altı kilosunu geri aldım
. ben bu diyeti diyet olarak değil de daha çok bir beslenme düzeni olarak düşünüyorum. hem sağlıklı beslenip hemde SAĞLIKLI kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çooooooooooooooook sevinirim.
![]()
arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu diyet güzel bence yarın başlıycam inşallah.şu an 71.2 kgyim hedef 55
Kızlar merhaba, 1 haftadır birinci listeyi yapıorum, bozmama rağmen 1 kilo 100 gram vermişim, şehir dışındaydım, yazamadım sizlere, yoğun çalışıyorum, çok da dikkat edemedim kızlar, yarın da misafirim war, kek börek olayına girişmek zorundayım mecburen , öğleden sora yenilen tost sayesinde akşam iştah kudurmalarım sona erdi...bu hafta daha çok dikkat edicem,
bu arada nasılsın sevacım nasıl gidiyorrr
selam, ben de bu hafta kilo veremedim, ama hic bozmadim, cok fena gribim, sporla devam edicem. kilo vermedim ama vucudumda baya incelme var.