• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

köfteyi hazır şu burger köftelerden alıp onu yapsak bir zararı ya da olumsuz bi etkisi olur mu acaba?

canım bence evde hazırlasan daha iyi doğumdan sonra 2 yıl içinde 10 kilo almamın sebebi iş yerimde bu tür şeyler tüketmem oldu :50:küçük paketler halinde hazırladığım kıymalardan çıkartıyorum dondurucudan öğlene kadar çözülmüş oluyor zaten hemen hazırlanıyor köfte ofisimde de mutfağım olduğu için sorun olmuyor benim için eşime de saklama kaplarına koyuyorum arabasına alıyor yemek saatinde gidip yiyor..tabi senin hazırlama imkanın olmayabilir bulunduğun yerden dolayı ama evdeysen eğer bi problem olmaz çok bile yapmış olsan dolaptan çıkartıp ısıtıp yersin bence:40::56::34:

arkadaslar bu 2.diyet listesinde sebze yemeği diyorya. ben işyerinde bunu basaramam.onun yerine ne tüketsem acaba. sebze falan yesem çiğ.düşünün elimde pırasa :) kemiriyormusum

canım o halde 1.listeyi uygula etsiz sebze yemeği akşam saatinde yenmesi gerekiyor evde hazırlarsın öğlen tavuk veya köfte söylersin kendine:34:

canım bence evde hazırlasan daha iyi doğumdan sonra 2 yıl içinde 10 kilo almamın sebebi iş yerimde bu tür şeyler tüketmem oldu :50:küçük paketler halinde hazırladığım kıymalardan çıkartıyorum dondurucudan öğlene kadar çözülmüş oluyor zaten hemen hazırlanıyor köfte ofisimde de mutfağım olduğu için sorun olmuyor benim için eşime de saklama kaplarına koyuyorum arabasına alıyor yemek saatinde gidip yiyor..tabi senin hazırlama imkanın olmayabilir bulunduğun yerden dolayı ama evdeysen eğer bi problem olmaz çok bile yapmış olsan dolaptan çıkartıp ısıtıp yersin bence:40::56::34:

staj yapıyorum ısıtma gibi bi imkanım yok aslında et de yemememe rağmen deniyecektim istikrarlı olabilir miyim diye, hazır olursa belki rahat ederim diye düşündüm ama iş başa düştü galiba:)

kızlar ben de nescafe yı sormustum sıze ama bı cevap yazmamıssınız:(( hanı lıght sut tozu ıle hazrlanan nescafenın bı olumsuzluk yaratr mı...

Coffemate dediğin şey sırf yağ. ha bir kaşık yağ katmışsın ha coffemate hiç farkı yok. Coffemate'in light olanı da kahvaltılık form yağları gibi düşün , karar senin.
Onun yerine light süt kullanabilirsin. Hem daha sağlıklı.

bende birkaç gündür kendimce diet yapıyorum ama hiç tartılmadım henüz. Bu akşam tartılayım yarın yazarım size benide listeye eklersiniz.
Malum doğumdan sonra aldım başımı gidiyorum:14:

canım şimdi onuda denedim ama öngörülen formatta değil diyor yine. söyledikleri gibi yapıyorum ama olmuyor hep bunu söylüyor

canım ya yeterli mesaj sayım olmadığı için özel mesaj atamıyorum açıklamak isterdim ama src=''şeklinde gördüğün yerde http diye başlıyor png ile bitiyor arada bir kısım bu devamında birşeyleri de kopyalıyorsan almıyor olabilir:44:

canım şimdi onuda denedim ama öngörülen formatta değil diyor yine. söyledikleri gibi yapıyorum ama olmuyor hep bunu söylüyor

url htpden itibarenmi acaba kopyaliyorsun. ayni kolomdaki ikinic http'yi kopyalaman gerekiyor. bende ilk ayarlmaya calistigimda hepsini kopyalamaya calismistim. ozaman formata uygun degil diyordu

merhaba asude;
94 ten 80 e bu diyetle mi düştün?? eğer bu diyeti uyguladıysan ne kadar zamanda bu kadar kilo verdin?? merak ettim :44:

evet bu diyetle dustum. iki aya yakin zamanda verdim kilolari. genelde listeye uydum ekmek haric. bana ekmek cok fazla geldi. aclik hissi olmadigindan yemeyede hic ihtiiyac duymadim arada sadece sabahki bir dilimin haricinde ikindi tost yaptim.

asude,mutedeyyin ve suslubaykus sorularıma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim...
ve anladım ki bu diyetin sonuç vermesi için birebir uymak gerekiyor...inşallah başarabilirim, haydi hayırlısı :)

Yaşasın bugün başardım akşam önüme gelen tatlıları,pastaları yememeyi bugünlük de diyetin son saatlerine yaklaştık çok şükür.Kızlar galiba diyette akşam yemeğinden sonra hiç birsey yememekde çok önemli.

Yaşasın bugün başardım akşam önüme gelen tatlıları,pastaları yememeyi bugünlük de diyetin son saatlerine yaklaştık çok şükür.Kızlar galiba diyette akşam yemeğinden sonra hiç birsey yememekde çok önemli.

çok güzel canım o tatlılara pastalara hayır diyerek diyete 1-0 önde başlamış oldun:9:başarılar diliyorum:34:

Back
X