- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
3 bardağı geçirmem canım tşkler. bu doğum kiloları başa belaama gidecek inşallah
![]()
Gider gider...Yeterki azimli ol...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 bardağı geçirmem canım tşkler. bu doğum kiloları başa belaama gidecek inşallah
![]()
bildigim kadarıyla sadece bu kadar...
Ama nette 3 çay bardagı falan tüketildigi yazıyor.
sen yinede cok yemeoda nişasta sonucta...
Bende dogumdaki kiloma geldim ama şimdi bekarkenki kiloma dönmem lazım![]()
![]()
kolay gelsin canım ben 75 le doğuma gitmiştim 10 kilo doğumda gitti 65 oldum 2 yılda o 10 kiloyuda geri aldım malesef şimdi bende bekarlık kiloma dönmeye çalışıyorum inşallah...9 ayda aldığım 30 kiloyu bakalım kaç ayda geri vericemçok merak ediyorum doğrusu
![]()
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
bende kilo bildirimimi yapayım 77.7 ile başlamıştım bugün 76.5 kg mım
listeye uymaya çarşamba günü başladım ama haftasonu uyamadım malesef,malum gezmeler ve misafirler :)
yinede 1.200 gr vermişim sevindim![]()
Bende 78 ile girmiştim.Dogumdan sonra 70 oldum. 1 sene içinde 86 oldum tekrar
1 senede 18 kilo verdim, bi 18 daha vermem lazım![]()
selam kk nın azimli bayanları bugün tartı günü ben diyeti iki gündür doğru düzgün yapıyorum,bugünde devam inşalah.Bende haftaya yazacam artık inşallah gider şu kilolardan kurtuluruz arkadaşlar,mayısa kadar 10 kilo vermem lazımm
Arkadaşlar bişey soracam bi de sizlere ya şu ikinci listede müsliden bahsediyor,ben daha önce hiç tüketmedim bi kaç yerde okumuştum da tadı iğrenç diyenler vardı siz ne diyorsunuz gerçekten kötü mü tadı nasıl tüketiyorsunuz???
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
Günaydın kızlar,
Ben ayak sakatlığım nedeniyle 4 gündür pek hareket edemediğimden şişkinlik oldu sanırım.. Benim kilom 60,900 geldi bu sabah.. Ama çok ciddiye almıyorum kendilerini.. Bugün doktor kontrolünden sonra daha iyi olacak inşallah.. Dışardan okuyanlar da sakın ha bu diyetle kilo aldım sanmasınlar, hastalıktan benimki..
Vuslatipek maşşallahçok iyi gidiyorsun.. Ben 3-5 kilo veremeden sen bir 10-15 kilo devireceksin bu sayfada. Jillian yapıyordun ayrıca değil mi, benim b-fit üyeliğim bitsin ben de denemek istiyorum kendilerini..
Bu arada günlük menü bildirimleri de yapmamız gerekiyor mu arkadaşlar?
pirinç lapası nasıl oluyor ya araştırdım ama heryerde farklı söylemişler tam menüsünü bulamadım![]()
pirinç lapası 1 ince belli çay bardağı pirince sadece 3 çay bar su ekleyip pişiriyorsun baharat serbest ama TUZ VE YAĞ YOK
yarın deniyecem teşekkür ederim :) paki günde kaç bardak yiyebilirim
hepimizin derdi bu doğum kiloları zaten inşallah hepsinden kurtulucaz canım diyete devam![]()
YANINDA SALATA yiyebilirsin ama yoğurt filan mümkünse yeme sadece sebze 2 ara öğün meyve yapabilirsn
aynen canım devam inşallah. bende 74 le doğuma gitmiştim 2 yıl geçti. ben oburluğum yüzünden 75 e kadar çıkmıştım. şu anda 69 kiloyum yaza kadar gidecek inş. 9 kiloda :) yaza fit girelim değilmi![]()
![]()