• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhabalar,

kac gundur menumu yazamadim fakat diyete devam ediyorum. yarin tartilma gunu, heyecanla bekliyorum.

kilo verenlerin cizelgesini banu tutuyordu fakat o artik ugramiyor. acaba onun yerine listeyi tutacak birileri varmi? beni liste gercekten motive ediyordu. kimin ne kadar kilo verdigini gormek guzel oluyordu.

Yine ben,bugün topikte kimse yok,malum haftasonu...
Menümü yazıp çıkayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,roka,domates
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
AKŞAM 2 çatal makarna,salata ve balık,1 portakal
Spor bugün alış veriş yaparken yürüdüm,hergün yürümeyeyim diye dinlendirdim kendimi...yarın yine spor salonuna gidicem.
2 litre su ve yeşil çayımı içtim...Limonlu suyumu da içtim...:3:

merabalar..öncelikle azminize hayran kaldım.bende diyet yapmak isteyen ama bi türlü nası bi diyet yapması gerektine karar veremeyen biriyim..bu diyetle kaç kilo verdiniz.beni gaza getirinnnnn

merhaba arkadaşlar,hergün diyet listemizi paylaşmadım ama 5 mart'ta eşimle birlikte başlamıştık bu diyete bugun tartıldık ve ben 3 kilo eşim ise 5 kilo verdi 1 haftada harfiyen uyguladık listeyi gerçekten mükemmel hiç aç kalmıyorsunuz ilk 2 gün zorluyor sonra alışıyorsunuz...ben 75'den 72'ye eşim 105'den 100'e düştük.hadi bakalım hayırlısı durmak yok...!!:3::9:

çok güzel bir diyet listesi bende bunu yapmaya çalışacağım yarın başlamayı düşünüyorum.
sanki herkes tam olarak bu listeye uygun yapmıyor bir kaç sayfa okudum. bende tekrar listeye bakayım öyle başlayım hiç bir zaman tam olarak bi diyet listesine uygun diyet yapmadım vede hiç istediğim gibi kilo veremedim 2kilo versem 1hafta sonra alıyorum ..inşallah bunu başarırım bu listeyi oygulayanlar tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar,hergün diyet listemizi paylaşmadım ama 5 mart'ta eşimle birlikte başlamıştık bu diyete bugun tartıldık ve ben 3 kilo eşim ise 5 kilo verdi 1 haftada harfiyen uyguladık listeyi gerçekten mükemmel hiç aç kalmıyorsunuz ilk 2 gün zorluyor sonra alışıyorsunuz...ben 75'den 72'ye eşim 105'den 100'e düştük.hadi bakalım hayırlısı durmak yok...!!:3::9:

çok sevindim senin ve eşin için böyle devam edin durmak yok

merhaba arkadaşlar bu hafta 81 kg den 79,7 e düşmüşüm ancak öğleyin tartılabildim...

çok şükür 7'li rakamlara bende düştüm.. şimdi jillian michaels 30 day prog yaptım bugün 8. günüm bitti sporda.. çok etkili gerçekten..

merhaba arkadaşlar bu hafta 81 kg den 79,7 e düşmüşüm ancak öğleyin tartılabildim...

çok şükür 7'li rakamlara bende düştüm.. şimdi jillian michaels 30 day prog yaptım bugün 8. günüm bitti sporda.. çok etkili gerçekten..

merhabaa tebrikler öncelikleee vuslatttt

bird ebu spor nasıl bişiy biraz bahsedermisin?

merhabaa tebrikler öncelikleee vuslatttt

bird ebu spor nasıl bişiy biraz bahsedermisin?

merhaba masum(banu) ismini diğer bir gruptan öğrendim montignac grubundan ve 3000 küsür sayfanın abartmadan söylüyorum 1500 rahat okudum hafta snu...

neler yaptığınızı senin ikizlerin old ev bakma çalışmaya isteklilik sürecini ve arkadaşlarınla birbirinize nasıl candan destek verdiğinizi gördüm

2010 dan bu güne devam ediyordu sanırım....neyse....

gelelim jillian michaels 30 day programına başka bir topikte bir arkadaş sadece bu siteyi haberdar etmek için açmış topiğini sağolsun..10 ar günlük değişim hareketleriyle 25-

30 dk spor yapıyorsun ama ne spor anlatamam...vücudundaki tüm kasların çalışıyo..ve müthiş terliyosun...topikte bunu yapan kişilerin 30 önce ve sonraki hallerini gösteren fotolar var.. muhteşem bişey.. herkese KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM..

Back
X