• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben de bugün başladım:)
sabah 1 dilim ekmek,peynir ve 2 cherry domates yedim.
öğlen işte 4 ince ızgara köfte azıcık marul salatası ve 1 dilim ekmek,yogurt
şimdide tostumu yedim...hiç açlık hissetmedim bu arada...buraya yazmakta eminim beni motive edicektir...
Hadi bakalım hayırlısı...

Başarılar ve iyi şanslar diliyorum, paslaşalım :34:

ben bu dıyete 25 gundur devam edıyorum.6 kılo verdım su anda reglım o yusden tam rakamı yazamıyorum. 25 gundur 1. lısteyı uyguladım 1 ay tamamlanınca 2. lısteye gecıcem ben 3 haftadır kılo bıldırımı yapıyordum bu hafta sehır dısında oldugum ıcın gıremedım. ben bu dıyetten cok memnunum ac kalınmıyor fazla, yuruyuste yapıyorum haftada 3 gun.

kılo bıldırım gunu olarak ptesılerı oluyor, ama lıste tutan yok sanırım artık... yenı baslayan arkadaslara motıvelerını bozmamalırını ve odem sokturucu caylar ıle beraber yuruyusle cok ıı kılo verebıleceklerını solemek ısterım herkese kolay gelsın :)

bir şey sorabilir miyim? ben çok nescafe tüketen bir insanım. bu diyette çay-kahve sınırlaması var mı acaba?

sekersız oldugu surece sorun yok ama nescafeyı sut tozlu tuketıosanız dıkkatlı koyun cunku onların yag oranları cok fazla...

yok süt tozu değil de direkt süt kullanıyorum :44: suni tatlandırıcı oluyor mu acaba yani her seferinde değil de en azından günde bir ya da iki kez kullansak?...

bende bugün 2.listeye gectim eti formun müslisini tavsiye ettiler. bakalım kabızlık şikayetimde var iyi gelir diyorlar. bu hafta regl oldugumdan kg veririm değil alımı oldu gecen hafta 89300düm bugün sabah 90100geldim. hayırlısı bakalım. ay su limonata diyetini gördüm. kız 2 haftada 18kg vermiş. yok artık dedim. ama düşünsenize.1ayda oluyormusuz sıfır beden. allahım kimi kandırıyorum ben bide sağlıkçıyım :))))))))))))

slm kızlar bu günkü menüm:

1 incir ve 1 bardak su

kahvaltı: 2,5 dlm kepekli ekmk, zeytin peynir, çay

ara: çay ve 7 tane küçük gofret

öğle: 1 kase mısır keşkeği ve 2 parça kare çikolata

ara yok

akşam: fırında alabalık ve salata,1 dilim ekmek

ara: meyve yemek istyrm

su içmeye devam ve birazdan b-fiti 30 dak prog yapıcam

............ardından YALAN DÜNYAAAAAAAAAAAAAAA:16:

yok süt tozu değil de direkt süt kullanıyorum :44: suni tatlandırıcı oluyor mu acaba yani her seferinde değil de en azından günde bir ya da iki kez kullansak?...

sanırım sut olur ama yarım yaglı tuketırsenız daha ıyı, çokta tuketmıyorsanız bı problem olacagını dusunmuyorum kolay gelsın... :)

1 ayda 8 kilo çok zararlı

normalde 90 100 kılo ıse kısı 1 ayda verecegı 7 8 kılo zararlı degıl ama 60 kılosunuzdur 52 ye ınmek ıstıyorsunuzdur tabıkı vucut kaldırmayabılır, kılo ne kadar fazla ıse zaten verme hızınız ve vucudun kaldırabılmesı daha kolay olur. yıllarca dıyet yapmıs , dıyetısyen, endokrın uzmanı akupunktur aklınızza ne gelıyorsa denemıs bı ınsan olarak soleyebılırım kı yuksek kılolarda sorun olmuyor 1 ayda 7 8 kılo hatta motıvasyon ıcın ıyı bıle... ınsan kendı vucudunu tanırsa sorun yok... ayrıca bu dıyet ölüm diyeti de değil...

slm kızlar bu günkü menüm:

1 incir ve 1 bardak su

kahvaltı: 2,5 dlm kepekli ekmk, zeytin peynir, çay

ara: çay ve 7 tane küçük gofret

öğle: 1 kase mısır keşkeği ve 2 parça kare çikolata

ara yok

akşam: fırında alabalık ve salata,1 dilim ekmek

ara: meyve yemek istyrm

su içmeye devam ve birazdan b-fiti 30 dak prog yapıcam

............ardından YALAN DÜNYAAAAAAAAAAAAAAA:16:

Canım kolaylıklar diliyorum da anlamadığım bu b-fiti yapacağımı öyle bir yazıyorsun ki, b-fit evin içinde sanıyorum ya da alt katta falan mı? Öyle ise çok şanslısın demek isterim..

normalde 90 100 kılo ıse kısı 1 ayda verecegı 7 8 kılo zararlı degıl ama 60 kılosunuzdur 52 ye ınmek ıstıyorsunuzdur tabıkı vucut kaldırmayabılır, kılo ne kadar fazla ıse zaten verme hızınız ve vucudun kaldırabılmesı daha kolay olur. yıllarca dıyet yapmıs , dıyetısyen, endokrın uzmanı akupunktur aklınızza ne gelıyorsa denemıs bı ınsan olarak soleyebılırım kı yuksek kılolarda sorun olmuyor 1 ayda 7 8 kılo hatta motıvasyon ıcın ıyı bıle... ınsan kendı vucudunu tanırsa sorun yok... ayrıca bu dıyet ölüm diyeti de değil...

piscus denesekmiki su diyeti detoks niyetine 1 hafta:) 85leri bi görsem devamıda kesin gelecek.kg veririm hızlansa daha bi motive olup koşmaya baslayacagım

piscus denesekmiki su diyeti detoks niyetine 1 hafta:) 85leri bi görsem devamıda kesin gelecek.kg veririm hızlansa daha bi motive olup koşmaya baslayacagım

klio cetvelinizde 16 kılo gordum msallah dıyorum keske bende ole verebılsem sımdılık 6kılosu gıttı bakalım devamı nasıl ılerlıyecek, isterseniz deneyın ben 1 aydır yapıorum neredeyse :) bu arada 16 kıloyu nasıl verdınız acaba?

Merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızı okudum çok güzel sonuçlar almışsınız.ben karatay diyetini dendeim bir süre ,ama ekmek olmayışı ve sabahki yumurta zorladı beni:27:Bu aralar kilo veremediğim gibi üstüne alıyorum,motivasyonum sıfır:50:Aranıza gelip bu diyeti uygulamak isterim,hangi gün tartılıyorsunuz.....
Ben bugün 70,5 kilo olmuşum,zaten reglim var şu an hedefim 63 olmak...Bugün diyete başladım,2 listeyi de dönüşümlü uygulamayı düşünüyorum,limonlu suyum da hazır......Hepimize kolay gelsin:3:

Canım kolaylıklar diliyorum da anlamadığım bu b-fiti yapacağımı öyle bir yazıyorsun ki, b-fit evin içinde sanıyorum ya da alt katta falan mı? Öyle ise çok şanslısın demek isterim..

evet canım evim müstakil apartman değil alt katta yapıyorum o yüzden rahatım yani..............

bende şimdi yaptım bu günkü b-fit prog nı şimdi güzel bir duş ve ardından mutfak işleri......

Bende menümü yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,domates,roka
ARA 3 dilim elma,1 çay bardağı kefir
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık karnıbahar yemeği,yoğurt ve 3 kaşık pilav(yemeseydim iyiydi )
ARA yağsız tost,1 portakal,bitki çayı
AKŞAM yumurtalı kabak,1 köfte ve yoğurt yicem...
SPOR 45 dk yürüdüm
Umarım listede yanlışlık yapmamışımdır:44:

Merhaba arkadaşlar,yazdıklarınızı okudum çok güzel sonuçlar almışsınız.ben karatay diyetini dendeim bir süre ,ama ekmek olmayışı ve sabahki yumurta zorladı beni:27:Bu aralar kilo veremediğim gibi üstüne alıyorum,motivasyonum sıfır:50:Aranıza gelip bu diyeti uygulamak isterim,hangi gün tartılıyorsunuz.....
Ben bugün 70,5 kilo olmuşum,zaten reglim var şu an hedefim 63 olmak...Bugün diyete başladım,2 listeyi de dönüşümlü uygulamayı düşünüyorum,limonlu suyum da hazır......Hepimize kolay gelsin:3:

pazarertesi günleri tartılma günü canım

Back
X