• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende bu diyete katılmak istiyorum lakin iki gün sonra umreye gidiyoruz inşallah, dönüşte başlamak istiyorum... :8:

Misafir kabul ettiğinizde yada misafirliğe gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki hanımlar ? (Tüm sayfaları okuyamadım da)

walla ben gıtmıorum cnm :)))) gıttıgımdede beyaz leblebılerım ve grısınımle gıdıyorum :)

vwaaww demek gerçekten işe yarıyo bende bugün basladım ama kaçamağım oldu malesef ama yarın tam anlamıyla uyucam eksiklerim vardı evde marketten aldım bi tek kuru erik bulamadım onun yerine kuru üzüm yesem olurmu ki veya kuru kayısı:26: birde terede yoktu onun yerine roka aldım

bence roka veya tere fark etmez. bende tereyi hic diyetimde kullanmadim. erik yerinede kayisi da yesen olur fakat erik 8 kalori kayisida yanlis hatirlamiyorsam 30 kalori. bundan dolayi ben erigi tercih ediyorum.

bence roka veya tere fark etmez. bende tereyi hic diyetimde kullanmadim. erik yerinede kayisi da yesen olur fakat erik 8 kalori kayisida yanlis hatirlamiyorsam 30 kalori. bundan dolayi ben erigi tercih ediyorum.

kayısı 30 kalorimi:53: çokmu erik çok azmış bulmam lazım haftaya 2.listeyi uyguluycam kuru kayısını ben sabah kalkarkalmaz 2 tane 1 kupa ılık suyla yedim

Bende bu diyete katılmak istiyorum lakin iki gün sonra umreye gidiyoruz inşallah, dönüşte başlamak istiyorum... :8:

Misafir kabul ettiğinizde yada misafirliğe gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki hanımlar ? (Tüm sayfaları okuyamadım da)

ne guzel hayirlisiyla gidip gelirsin insallah. buradakiler icinde dua etmeyi unutma.

ben misafirlige eger ikindi falan gidiyorsam erik, badem aliyorum. genelde herkes zaten diyette oldugumu bildiginden ona gore salata da yapiyorlar :)

gec vakitte gittigim yerlerdede sadece cay iciyorum.

kayısı 30 kalorimi:53: çokmu erik çok azmış bulmam lazım haftaya 2.listeyi uyguluycam kuru kayısını ben sabah kalkarkalmaz 2 tane 1 kupa ılık suyla yedim

bilemiyorum belkide iyi olmustur kaysiyi sabah yedigin. ben bagirsaklari sabah yendiginde calistirdigini duymustum. sporunu 60 kalori yakacak kadar fazla yaparsan bisey olmaz :)

kızlaaar canım gerçekten çok sıkkın :14: demin tartıldım 75 olmuşum:53::53::53: derin bi üzüntü içindeyim:53: sabah bu listeye başlamak farz oldu bana:53: off ya :53: inanmak istemiyorum çöş yani:53:

kızlar günde 5 dilim ekmek çok değilmi sabah 1 dilim yiyoruz öğlende 1 dilim ikindide 2 dilim tostla yapılıyo bide aksamda var bana günde 5 dilim çok geldi sanki aksamları yemiycem ben günde 4 dilim yeter gibi

vwaaww demek gerçekten işe yarıyo bende bugün basladım ama kaçamağım oldu malesef ama yarın tam anlamıyla uyucam eksiklerim vardı evde marketten aldım bi tek kuru erik bulamadım onun yerine kuru üzüm yesem olurmu ki veya kuru kayısı:26: birde terede yoktu onun yerine roka aldım

canım kuru erik kuruyemiş satan dükkanlar ve büyük marketlerin kuru yemiş bölümünde var,haberin olsun.
tere bana acı geliyor,salata içine doğruyorum,limonla falan pek anlamıyorum yediğimi..
kuzu kulağı var,kendiliğinden limonlu gibi,tavsiye ederim,harika bir ot..

gayet güzel uymussun diyete ama zaten zayıfsın kız keşke bende 60 olsam :50:

ya canım benim boyum 1.55 o yüzden 55 yukarısına pek çıkmamam gerekiyor :43:
boyun uzun olsa o kadar kasmam 50li kilolarda olacağım diye..manken olmayacağız,sağlıklı olalım,yeter..

bilemiyorum belkide iyi olmustur kaysiyi sabah yedigin. ben bagirsaklari sabah yendiginde calistirdigini duymustum. sporunu 60 kalori yakacak kadar fazla yaparsan bisey olmaz :)

kızlar benim kabızlık sorunum vardı diyete başlamadan önce,diyetisyenim bana aç karnına 2 kayısı+2 bardak ılık su önermişti,gün içinde de 2-3 fincan yeşil çay ve 2 lt su,hala aynı tavsiyelere uyuyorum,artık hiç kabızlık sorunum kalmadı,bilginiz olsun

ya canım benim boyum 1.55 o yüzden 55 yukarısına pek çıkmamam gerekiyor :43:
boyun uzun olsa o kadar kasmam 50li kilolarda olacağım diye..manken olmayacağız,sağlıklı olalım,yeter..

anladım cnm ama 60da iyi yine kilolu görünmüyosundur ama 55 daha iyi olur tabi:34:
zaten okadar zayıflığı sevmiyorum mankenler kadar aşırı zayıflar yaa 175 boyundakiler bile 50 kilo iğrenç duruyo:37:

canım kuru erik kuruyemiş satan dükkanlar ve büyük marketlerin kuru yemiş bölümünde var,haberin olsun.
tere bana acı geliyor,salata içine doğruyorum,limonla falan pek anlamıyorum yediğimi..
kuzu kulağı var,kendiliğinden limonlu gibi,tavsiye ederim,harika bir ot..

kuruyemişçilere bakıcam cnm sağol bide kuzu kulağı ıspanak çeşidi değilmiki:26: şimdilik roka yiyorum bol bol limon sıkıyorum üstüne :27:

ben çok beğendim bu listeyi. ablam buna benzer bir listeyle 25 kilo verdi. ekmek yerine 5 yaprak sarma, çorba yerine 3 kırmızı mercimek köftesi ya da 2 kaşık dolusu kısır yiyebiliyorsun. bende de 10 kilo fazla var. 5i doğum sonrası:((

kizlar kilo cizelgesini ayarlamaya calisiyorum fakat bir turlu olmadi.:( bana yardimci olabilirmisiniz. kilo cizelgesi nasil yapilir basligi altinda bir bolum var oradakilerini aynen uyguluyorum fakat bir turlu olmadi. ongorulen formatta degil diyo

anladım cnm ama 60da iyi yine kilolu görünmüyosundur ama 55 daha iyi olur tabi:34:
zaten okadar zayıflığı sevmiyorum mankenler kadar aşırı zayıflar yaa 175 boyundakiler bile 50 kilo iğrenç duruyo:37:

yok kilolu görünmüyorum,zaten üst kısmımda birşey yok,sadece kalça+üst bacak kısmı kilo alıyor benim:((
bugün de eczaneden şu bacak inceltici kremlerden de aldım,hazır diyet+spor yapıyorken işe yarar diye düşünüyorum..
evet ben de çok zayıflıktan hoşlanmıyorum,kadın biraz kadın gibi olmalı,yuvarlak hatlar yani..

kuruyemişçilere bakıcam cnm sağol bide kuzu kulağı ıspanak çeşidi değilmiki:26: şimdilik roka yiyorum bol bol limon sıkıyorum üstüne :27:

evet roka üzerine limon da yakın birşey olmuş :1::1:
valla ıspanağa benzer bir ot,ama tadı gerçekten çok başarılı,pazara gittiğinde yeşillikçilere mutlaka sor,onlar bilir..
sen bana bakma,ben egeli olduğumdan çeşit çeşit ot severim,salatasız sofraya oturmam ner'deyse :))

Back
X