Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Sabah menüde maydanoz tere birde peynir var değil mi?
Ben videoyu izliyemediğim için eksik mi yapıyorum acaba:S
Süpersin inşallah hep böyle devam edersin.Önce su gider sonra yağa döner hiç merak etme.
Linkleri burda vermen doğru olur mu bilmiyorum ki.
Ne yazıp indiriyorsun ben bir şekilde bulurum.

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

Ama sabahki menü bu değil mi?
Ben şimdi peynir yemiyorum bu durumda yumurtamı yemeliyim mesela.
Zeytin filan menüde hiç yok ki.
Aslında matık doğru mesela sabah bir dilim ekmekle bu yediğim az geldiği için sabahla öğlen arasında ara olmadığı için sanki ben öğlen çok acıkıyorum.Kendimi tutuyorum ama yesem yerim mesela.Çaya bal katabilirim oda mantıklı geldi yada light süt içebilirim soğuk.
Menüde ufak tefek değişiklikler şart.

Sabah kahvaltım

09:00 09:30

Bir tutam dere otu,bir tutam maydanoz,bol limon
Bir dilim çavdar ekmek
Bir bardak çay ( Tek şeker)

Ara Form Karışık bitki Çayı

Öğlen

Bir kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
Bir porsiyon zeytinyağlı barbunya

Şu ana kadar 1,5 Litre Su

Yok canım daha dün başladım zaten.
Diyetteyimde demedim çünkü dün akşam arkadaşlarımla olduğum için dışarda yedim ben salatamı.
Düzensiz beslenmelerim oldu o dönemdede tabi bünye zayıf düşünce hastalandım.
O yüzden sanırım eşim direk ona yoruyor.Ama tavsiyene uyup yorum yapmamaya dikkat edicem.
Bu menüye göre akşam köfte,yoğurt var çorba sebze olsa bana daha mantıklı geliyor.Deniyelim bakalım örnek menüleri gördükçe bendede oturur bazı şeyler.Daha ikinci günüm.Maşallah birazı su bile olsa 7 kilo çok iyi.Ben spor yapamıyorum.Yolla evin arası uzun eve git yemek yap filan derken kolumu kaldırcak halim olmuyor malesef.Ama havalar az düzelsin öğlen arasında yürüyeceğim.

cnm cok bısey kacırmıosun vıdeoda nelerın yerıne degısım yapılabılır onu gosterıo bısey kacırmıs degılsın oglenlerı tavuk balık kofte hatta yumurta bıle yıyebılırsın dıo degısım yapılabılcegını soluyor hepsı bu ... ınsallah hep beraber kurtulallım bıtsın su dert walla benım baya bı vermem lasım gercı ama bakalım ınsallah. denıcem bakalım cnm
rapidshare den dosyalar kısmından leslie sansone walk at home yazarsan bulabılırsın cnm

Şimdi ben mesela öğlenle akşamın yerini değiştirdim.
Benim et,köfte,tavuk düşkünlüğüm pek yok.
Öğlen çorba için zaytinyağlı yemek beni daha tok tutuyor.
Akşam içinde içimden hiç et,tavuk yemek gelmiyor.
Yumurta haşlıyabilirim,ne bileyim çorba içebilirim,yanında cacık olabilir naneli,yada zeytinyağlı yiyebilirim.
Bana böylesi daha uygun geliyor nedense.
Bu arada bilgi için teşekkürler piscuscum hafta sonu indireceğim inşallah.
Kaç kiloydun hedefin kaç?Ben 74 üm hedelim 57,58 olmak inşallah.

nasıl tok hıssedıyorsan ole ye cnm ama proteınler her zmaan daha cok tok tutar, corba ıctıgın ogun ekmek yenmeyecek yogurtla cacıgı degısımlı kullanabılırsın hatta suütle bıle degıstırebılırsın , ben 94 kıloyum hedefım 74 75 fln boyum 1.72 -73 fln nerden baksan 20 kılo var yanı epey uzun bı yol ama bu sabah -500 gr ı gorunce cok sevındım. tek sıkıcı sureklı wc ıcın lavaboya tasınmak bol su ıcınce ole oluo ben bıde cayda ıcıorum bıtkılerden karısık. cok taktım kafaya valla cozucem bu sorunu bu arada ınsallah faydası olur dun ben yaparken baya ter attırdı umarım sanada faydası olur.

Hemen hemen vermemiz gereken kiloda aynı cnm.
O yüzden bir arada olursak başarırız.Bitkilerden içtiğin çay nasıl?
Ben burda gördüm bir tane akşam onu yapmayı düşünüyorum.Ayda 8 kilo diyor açıklamasında.
O kadar beklentim yok tabi diyetin yanında yağ yakımını hızlandırsa bana yeter.
Evet o wc sorununu bende yaşıyorum.İşde çok sorun değil işden çıkıp eve gitme anında işkence olabiliyor.
Birde benim yolum e5 üzerinde hani inme şansım da yok:) Bende inanıyorum bu sefer başarıcaz.
Ama bak benden tavsiye sürekli tartıya bakma.Bazen moral olurken bazen moral bozabiliyor.

5 i bir yerde cayı dedıklerı warya aktardan onu aldım tabı poset olarak degıl funda yapragı - mate yapragı - kekık - yesılcay - bıberıye bu besınden 1 ltre suya 1 er tatlı kasıgı koyup ıcıorum yalnız yesılcaydan 2 tatlı kasıgı (yag yakıomus dıolar) gun ıcınde 2 ya da 3 bardak daha fazla ıcmıorum. artık bunlada ıstedıgım kıloya ınemessem daha napım bılmem, :) spor dıyet ozel odem attırıcı yag yakıcı caylar :))) walla dıyetısyen gıbıyım artık o kadar cok sey yaptım uyguladım dıyetısyene gıttım fln fılan kı annatamm. hep verdım gerı aldım, bıde bende hıpoglısemı vardı onu tedavısıyle ugrastım bayılıp duruyordum dıyetteyken sımdı ıyıyım, evlıyım bebek dusunuorum ama once kılo vermek ıstıyorum bakalım ınsallah olur... bende bı yakada ısım bı yakada evım dogru solusun wc yolda tam sıkıntı :))

ben mate çayından da biraz fazla koyuluyor diye biliyorum ünivesitede içmiştim onlardan, ama kilo verdirdi mi hatırlamıyorum bir müddet sonra ööö oluyor insan. bide gündüz iş yerinde sınırlı su iç wc sorunsa, akşam telafi edersin, bende bu havalarda damacanadan falan içemiyorum b uz gibioluyor midem üşüyor litre litre sudan sonra garul gurul:))))) ketılla biraz ısıtıp ılıtıyorum sürahiye koyuyorum hem çokkolay içiliyor o zaman şişkinlik yapmıyor.

bı daha bı bakım tarıfıne bakalım belkı oledır. dogru soluosun gak gelıo ama bakalım denıcem 1 ay nolcak.. :).

Bende ek olarak bitki çayı istiyorum bakalım bende yapacağım bu akşam.
Faydasını görürsem sanada bilgi veririm.Benimde aynen öyle bir yakada işim bir yakada evim.
O yüzden ciddi sıkıntı oluyor.Bende işteki suyu 2 litreden fazla içmiyorum.
Valla ben ilk defa diyet yapıyorum diyebilirim.Millet sitresden verir ben alıyorum.
Daha öncede bahsetmiştim evleneli 2 gün önce 3 ay bitti.Söz,nişan,düğün aralarınla çok uzun zaman yok.
Zaten 6. ayımızda ki birlikteliğimizde eşimle evlenmeye karar verdik diye birden ortaya çıkdık.
Herkes şoka uğradı:) Sitres oldukça yedim yedikçe kilo aldım.Ama şimdi yaz geliyor ve ben vermek zorundayım.
Geçen yaz çok rahattım kışın evlenmenin bir olumsuz yanıda bu oldu kilo aldım.Şimdi yaza yine rahat etmek için vermek zorundayım.

Ben başaracağımıza inanıyorum başarmak zorundayız
Senin içinde umarım hayırlısı olur bebiş düşündüğün için en doğrusunu yapıyorsun kilo vermekle.
Ben birazda onu düşünüyorum.Kazayla olsa 100 kiloya çıkarım heralde bünyem müsayit.
O yüzden ben çıtır olayımda ihtimal gerçeğe dönüştüğünde eşime nazlanabileyim rahat rahat:)

dogru soluosun basarmak zorundayız :))

Buğün neler yedin bakalım piscuscum.
Bende menülere bakdıkça kendiminkini düzenliyeyim.

solıyım ne yedım:
sabah : 1 dlm cavdar ekmegı , peynır domates kırmızı bıber yesıl bıber
oglen: ceasar salata (tavuklu)
hepsı bu kadar bırazdanda ,
saat 4 gıbı kepeklı peynırlı tost yıcem
aksam : tarhana corbası- yesıl mercımek yemegı yogurt :) ve leslıe ıle 50 dakka yuruyus ? sen ne yedın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…