ayyy ne güzel tek derdin bu olsun canım yaaa
öyle tabikiii cnmm :) yaza kadar inerim inşş
bencede cok rahatlıkla bıtıor 3 lıtre benımde bugun ıkıncı gunum
sabah lıstede ne varsa tere harıc yedım hıc sevmem tereyı... oglende bakalım bozmadan devam aksamkı spor gunduz ıctıgım su ve dıyetın bırıncı gunu sabah tartıldım bıde bu sabah tartıldım ve ınanamadım 500 gram gıtmıstı bıle odem mödem belkı ama motıve edıor ınsanı :)) bu arada ay-nil sana linkleri gonderıcem ama sanırım ozel mesaj gonderemıorum buraya yapıstırsam olurmu lınklerı acaba ?
ama kahvaltı yapmamışsın ki peynirin zeytinin yumurtan nerdeeeeeeeeeee
o tek şekeri çıkar yerine çayına yarım ç.kaşığı sadece kahvaltıda olmak üzere bal koy
kahvaltını iyi yapmazsan kilo versen bile bu diyeti kesince iki katı kilo alırsın :))
ben evliyim, valla denge bozuluyor zaten biraz ayrı ayrı hazırlamak gerekiyor yiyecekleir ondan yani, onun dışında eşim bana bu kadar kafama taktığıma çok kızıyor, step için falan sezeryanlı olduğumdan dolayı erken diyor illa yapıcam diyorum 10 ar dakka ile başla haftada bir artır diyor ama ben tamam diyorum günde 1 saate yakın yaptım dün, yemek konusunda zaten ona soruyorum bunu yesem bir şey olur mu bunu yesem bir şey olu rmu diye ondan sonra listeme alıyorum eşimin mantığına göre zaten sabah ne yersen ye vücut gün içinde eritiyor akşam da sebze yediğin için ve az da olsa spor yaptığın için hem akşamkalori almamış oluyorsun hem de yaptıığın sporla kalori harcıyorsun,ben faydasını görüyorum iki haftada 7 kilo civarı verdim belki birazı su bunların ama doğru yoldayız, sen de denge kurarken eşinin yanında fazla sızlanma bence her şeyi diyetine yorabilir canım
Sabah menüde maydanoz tere birde peynir var değil mi?
Ben videoyu izliyemediğim için eksik mi yapıyorum acaba:S
Süpersin inşallah hep böyle devam edersin.Önce su gider sonra yağa döner hiç merak etme.
Linkleri burda vermen doğru olur mu bilmiyorum ki.
Ne yazıp indiriyorsun ben bir şekilde bulurum.
cnm cok bısey kacırmıosun vıdeoda nelerın yerıne degısım yapılabılır onu gosterıo bısey kacırmıs degılsın oglenlerı tavuk balık kofte hatta yumurta bıle yıyebılırsın dıo degısım yapılabılcegını soluyor hepsı bu ... ınsallah hep beraber kurtulallım bıtsın su dert walla benım baya bı vermem lasım gercı ama bakalım ınsallah. denıcem bakalım cnm
rapidshare den dosyalar kısmından leslie sansone walk at home yazarsan bulabılırsın cnm
Şimdi ben mesela öğlenle akşamın yerini değiştirdim.
Benim et,köfte,tavuk düşkünlüğüm pek yok.
Öğlen çorba için zaytinyağlı yemek beni daha tok tutuyor.
Akşam içinde içimden hiç et,tavuk yemek gelmiyor.
Yumurta haşlıyabilirim,ne bileyim çorba içebilirim,yanında cacık olabilir naneli,yada zeytinyağlı yiyebilirim.
Bana böylesi daha uygun geliyor nedense.
Bu arada bilgi için teşekkürler piscuscum hafta sonu indireceğim inşallah.
Kaç kiloydun hedefin kaç?Ben 74 üm hedelim 57,58 olmak inşallah.
safinaz eşin dr mu?
nasıl tok hıssedıyorsan ole ye cnm ama proteınler her zmaan daha cok tok tutar, corba ıctıgın ogun ekmek yenmeyecek yogurtla cacıgı degısımlı kullanabılırsın hatta suütle bıle degıstırebılırsın , ben 94 kıloyum hedefım 74 75 fln boyum 1.72 -73 fln nerden baksan 20 kılo var yanı epey uzun bı yol ama bu sabah -500 gr ı gorunce cok sevındım. tek sıkıcı sureklı wc ıcın lavaboya tasınmak bol su ıcınce ole oluo ben bıde cayda ıcıorum bıtkılerden karısık. cok taktım kafaya valla cozucem bu sorunu bu arada ınsallah faydası olur dun ben yaparken baya ter attırdı umarım sanada faydası olur.
Hemen hemen vermemiz gereken kiloda aynı cnm.
O yüzden bir arada olursak başarırız.Bitkilerden içtiğin çay nasıl?
Ben burda gördüm bir tane akşam onu yapmayı düşünüyorum.Ayda 8 kilo diyor açıklamasında.
O kadar beklentim yok tabi diyetin yanında yağ yakımını hızlandırsa bana yeter.
Evet o wc sorununu bende yaşıyorum.İşde çok sorun değil işden çıkıp eve gitme anında işkence olabiliyor.
Birde benim yolum e5 üzerinde hani inme şansım da yok:) Bende inanıyorum bu sefer başarıcaz.
Ama bak benden tavsiye sürekli tartıya bakma.Bazen moral olurken bazen moral bozabiliyor.
5 i bir yerde cayı dedıklerı warya aktardan onu aldım tabı poset olarak degıl funda yapragı - mate yapragı - kekık - yesılcay - bıberıye bu besınden 1 ltre suya 1 er tatlı kasıgı koyup ıcıorum yalnız yesılcaydan 2 tatlı kasıgı (yag yakıomus dıolar) gun ıcınde 2 ya da 3 bardak daha fazla ıcmıorum. artık bunlada ıstedıgım kıloya ınemessem daha napım bılmem, :) spor dıyet ozel odem attırıcı yag yakıcı caylar :))) walla dıyetısyen gıbıyım artık o kadar cok sey yaptım uyguladım dıyetısyene gıttım fln fılan kı annatamm. hep verdım gerı aldım, bıde bende hıpoglısemı vardı onu tedavısıyle ugrastım bayılıp duruyordum dıyetteyken sımdı ıyıyım, evlıyım bebek dusunuorum ama once kılo vermek ıstıyorum bakalım ınsallah olur... bende bı yakada ısım bı yakada evım dogru solusun wc yolda tam sıkıntı :))
ben mate çayından da biraz fazla koyuluyor diye biliyorum ünivesitede içmiştim onlardan, ama kilo verdirdi mi hatırlamıyorum bir müddet sonra ööö oluyor insan. bide gündüz iş yerinde sınırlı su iç wc sorunsa, akşam telafi edersin, bende bu havalarda damacanadan falan içemiyorum b uz gibioluyor midem üşüyor litre litre sudan sonra garul gurul:))))) ketılla biraz ısıtıp ılıtıyorum sürahiye koyuyorum hem çokkolay içiliyor o zaman şişkinlik yapmıyor.
5 i bir yerde cayı dedıklerı warya aktardan onu aldım tabı poset olarak degıl funda yapragı - mate yapragı - kekık - yesılcay - bıberıye bu besınden 1 ltre suya 1 er tatlı kasıgı koyup ıcıorum yalnız yesılcaydan 2 tatlı kasıgı (yag yakıomus dıolar) gun ıcınde 2 ya da 3 bardak daha fazla ıcmıorum. artık bunlada ıstedıgım kıloya ınemessem daha napım bılmem, :) spor dıyet ozel odem attırıcı yag yakıcı caylar :))) walla dıyetısyen gıbıyım artık o kadar cok sey yaptım uyguladım dıyetısyene gıttım fln fılan kı annatamm. hep verdım gerı aldım, bıde bende hıpoglısemı vardı onu tedavısıyle ugrastım bayılıp duruyordum dıyetteyken sımdı ıyıyım, evlıyım bebek dusunuorum ama once kılo vermek ıstıyorum bakalım ınsallah olur... bende bı yakada ısım bı yakada evım dogru solusun wc yolda tam sıkıntı :))
Bende ek olarak bitki çayı istiyorum bakalım bende yapacağım bu akşam.
Faydasını görürsem sanada bilgi veririm.Benimde aynen öyle bir yakada işim bir yakada evim.
O yüzden ciddi sıkıntı oluyor.Bende işteki suyu 2 litreden fazla içmiyorum.
Valla ben ilk defa diyet yapıyorum diyebilirim.Millet sitresden verir ben alıyorum.
Daha öncede bahsetmiştim evleneli 2 gün önce 3 ay bitti.Söz,nişan,düğün aralarınla çok uzun zaman yok.
Zaten 6. ayımızda ki birlikteliğimizde eşimle evlenmeye karar verdik diye birden ortaya çıkdık.
Herkes şoka uğradı:) Sitres oldukça yedim yedikçe kilo aldım.Ama şimdi yaz geliyor ve ben vermek zorundayım.
Geçen yaz çok rahattım kışın evlenmenin bir olumsuz yanıda bu oldu kilo aldım.Şimdi yaza yine rahat etmek için vermek zorundayım.[/QUO
evlılıgın ılk yılında cok kılo alınıo zaten umarım verırısın cnm ınaınrsak nıye basaramayalım :)
Ben başaracağımıza inanıyorum başarmak zorundayız
Senin içinde umarım hayırlısı olur bebiş düşündüğün için en doğrusunu yapıyorsun kilo vermekle.
Ben birazda onu düşünüyorum.Kazayla olsa 100 kiloya çıkarım heralde bünyem müsayit.
O yüzden ben çıtır olayımda ihtimal gerçeğe dönüştüğünde eşime nazlanabileyim rahat rahat:)
dogru soluosun basarmak zorundayız :))
Buğün neler yedin bakalım piscuscum.
Bende menülere bakdıkça kendiminkini düzenliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?