gayet mantıklı bence de eşinin verdiği taktikler.akşamları yağ ve karbonhidrat alınmadığı zaman harika kilo veriliyo.ama mesela akşam yemeğinde ailece balık yenecekse o zaman napıyosun safinaz.? onu yemeyip sebze haşlamsı mı yapıyosun? protein olmuyo mu hiç akşam ki menün de .?
tatlım balık güzel bi seçenek bence de..ama şunu öğrenmek istiyoum: akşam yemeğinde balık yiyiyor musun yoksa öğlen mi yiyiyorsun?
yok öğlen yiyemem kokarım zatiiiii:))))) ya balıktan tavuktan zarar gelmez istediğin kadar yiyebilirsin diye biliyorum ben:) hatta balık yağı kullanıyorum bebeğim için haftada 2 kez sütümden yararlanması için, balık yağının bile kilo aldırdığı sanılır ama düzenli kullanımda kilo bile verdirirmiş, çok faydalı bir şey bide zeka için, balık ye canım ne olacak, salata yaparsın z. yağı ile bide yağsız salçasız çorba tamam günlük yağ ihtiyacıını 2 tatlı kaşığı z. yağı ile al, iyot için de az tuz bitti yani ben böyle yapıyorum, akşam yiyorum yani
ohh ii o zaman ..yarın akşam balık yapmayı düşünüyodum da..yok olmaz desydin yapmıcaktım valla..açıklamaların için saol canım benim..
bende aralardaa galeta v büskivi yiyorumm 2-3 gündür ama onları keisp süt vve yogurt yemem laızm aslındaa
gereksizz kh alıyorum ama kendimii çok sıkmakta istemiyorum
kalan kilolarıd avermek istiyorum çok şey istiyorum sanırım
canım yaa senin vermen gereken beş kilo zaten..canını sıkma fazla,kafana takmadan aa bi bakmışsın vermişsin..
ahh valla billaha veremiyorum 1 yıldır dön dolaş aynı yerdeyim
Kızlar haftanın şampiyonlarını yazıyorum....
1.Safinaz 3.300
2.asude 2000
3.Sahili 1.400
Kızlar süpersiniz tebrikler.
boyumuz ve hedefimiz aynı canım.ama şimdiki kilolarımız nasıl acaba.ben 79 kiliyum
kolay gelsin hepimize temmuza kadar inşallah hedefime ulaşırım diyoum ben..
slm arkadaşlar
bir haftayı bitirdim bu diyeti yapıyoum..
ayrıca yemeklerden önce soğan suyu da içiyoum.iştahımı kapatıyor.
bugün ki menüm şöle:
sabah:
1 dilim etimek(ödem atıyomuş)
bi parça peynir
2 zeytin
ara:3 bisküvi
öğle:
3 köfte
1 dilim etimek
söğüş domates marul
ayran
ara
1 kepekli beyaz peynirli tost
ayran yarım portakal
akşam
yoğurtlu haşlanmış broli
taze soğan
1 dilim ekmek
ara da da sütlü kahve ve meyve yicem..
bide ne kadar çok yersen o kadar çabuk zayıflarsın yeterki kalorisine dikkat et metabolizma çalıştıkça kilo verirsin unutma, kesinlikle akşam karbonhidrat almamaya çalış, ekmek gündüz 5 dilim bile ye ama akşam kesinlikle yarım dilimbile yeme metabolizma hızı akşamları oldukça düşük ve yağ depolamaya yatkındır, mesela tavuk falan yerken 100 gr gibi bir sınırlamaya girme safi protein nekadar yersen ye çok önemli değil, sebze de aynı şekilde.bir de yağ alımınızı kısarsanız ki ben günde sadece ihtiyacım olan kadarını alıyorum (2 tatlı kaşığı civarı zeytin yağı ve bunu da mutlaka gündüz saatlerinde ya sabah ya da öğlen alıyorum) inanılmaz kilo kaybı yapıyor vücut yağları enerjiye dönüştürürken siz yağ almadığınız için depo yağlarınızdan harcıyor.yani işin özü akşam üzerinden sonra mümkün olduğunca karbonhidrat almamak. benim iki ayada 7 civarı oldu ama emzirmek de ayda 1,5 civarı zaten kaybettiriyor o avantajım benim bu dönemde de iyi kullanmam lazım
Çok iyi gidiyorsun afiyet olsun.
Senindemi ilk günün? Darısı diğer günlerin başına inşallah.
Evet benimde dün ilk günümdü...ve sıfır kaçamakla bitirdim üstelik 1 km de yürüyüs yaptım...
Bugün 2. gün ve sabah daha az bi şişkinlikle uyanmak harika :)
Dün akşam 6 kaşık zeytinyağlı pırasa ve bir dilim ekmek azıcıkda haşlanmış karnıbahar yedim..
bi kahve fincanı beyaz leblebide suyla epey tok tuttu sabaha acıkmamışım :)
Sabahta maydonoz ve penirle kahvaltımı yaptım..İnşallah böle devam eder :)
Bu arada bende listeye alınmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))
Benim kilomda dün akşam tartıldım.74 çıkdı malasef
Buğün diyetimdeki 2. günüm.
Ben gün içinde çok acıkmıyorum gayet istikrarlı gidiyorum.
Bana ne oluyorsa akşam oluyor
Umarım bir hafta içinde düzene sokacağım kendimi hiç kaçamaksız devam edeceğim.
Menün bence gayet başarılı arkadaşım.
Etimek'i bende duymuştum ama o bana çerez gibi geliyor yedikçe yiyesim geliyor:)
Devamında da ıstikrarlı devam etmen ve çıtır hatun olman dileğiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?