merhaba
tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. listedeki 2 seçeneği dönüşümlü olarak mı yapıyorsunuz? 1 hafta 1.liste, 1 hafta 2.liste şeklinde. Yoksa ikisinden birini mi seçiyorsunuz?
Bu sefer yaza bırakmıyacağız umarım.Yazın çıtır olacağız
Bu arada benim boyumda 1.62 hedef 57,58 arası :)
bilmiyorum belkide 2 kilo veririm diye koşullamıştım kendimi tek hatam var spor yapmamak şimdi başlıyorum hergün 1 saat spor yapıcam bu hafta kesin 2 kilo vericem vermem lazım 1 ayın sonunda 8 kilo vermek istiyorum
boyumuz ve hedefimiz aynı canım.ama şimdiki kilolarımız nasıl acaba.ben 79 kiliyum
kolay gelsin hepimize temmuza kadar inşallah hedefime ulaşırım diyoum ben..
benimde aynı boy 162 hedef 57-58
hoşş ulaşamıyorum amaa olsunnn bi yerlerde beni bekleyen hedefim olsun
cnm ne kadar hızlı verıosun ekstra bısey mı yapıosun ıkı haftada toplam kac verdın?
meraba
ekstra birşey derken ben bu diyeti uygulamıyorum, farklı bir liste uyguluyorum, ama diyet yapmak sayılmaz benimki emziren bir anneyim çünkü sadece haşlama usulü yiyorum tahıllar da dahil olmak üzere bir de emzirdiğim için daha hızlı veriyorum, biliyorsun emzirmek günde 45 dakka orta tempo yürümeye eş değer.geçen hafta 4 kilo vermiştim ama bu hafta özellikle hafta sonu uykusuz gecelerin sıkıntısı ve dolayısııyla moral bozukluğu ister istemez yememe de etki etti ve 3 kilo civarı verdim, sabah iyi bir kahvaltı ara öğğünler öğlen tahıl bakliyat grubu haşlama pilaki tarzı yine ara öğün akşam 4-5 farklı sebzeyi haşlıyorum, bitki çayı olarak da süt arttırıcı rezene ısırgan kimyon ıhlamur vs. o tarz çayları tüketiyorum akşamları özellikle ara öğünd ekarbonhidrat almıyorum protein almaya çalışıyorum, emzirenler iyi bilir tatlı kriizleri olur onda da bol su ve kuru erik yiyorum listemi eşimle ayarlıyoruz.ekstra bir şey olarka step yapacaktım sözde iki haftadır pek yapamadım ama bugunden itibaren ona da başladım en az 45 dakka gidicek kilolar inşallah
1.4 kg ancak,nerde hata yaptım ya:-((((( tam 61 dim..şimdi ise 59.6 ....... moralim cok bozuk ya,hedefim tam 2 kiloydu
slm arkadaşlar
bir haftayı bitirdim bu diyeti yapıyoum..
ayrıca yemeklerden önce soğan suyu da içiyoum.iştahımı kapatıyor.
bugün ki menüm şöle:
sabah:
1 dilim etimek(ödem atıyomuş)
bi parça peynir
2 zeytin
ara:3 bisküvi
öğle:
3 köfte
1 dilim etimek
söğüş domates marul
ayran
ara
1 kepekli beyaz peynirli tost
ayran yarım portakal
akşam
yoğurtlu haşlanmış broli
taze soğan
1 dilim ekmek
ara da da sütlü kahve ve meyve yicem..
ayy iştah kapansın diye nasıl soğan suyu içiyorsunn :)))))))))) iki ceviz yanına da bir bardak light süt iç bakbakalımiştah nasıl kapanıyor, hem cevizden de günlük omega -3 ünü alırsın sütten de kalsiyumunu :)) bence kendine bu kadar eziyet etme
ama süt ve ceviz benim iştahımı kabartır..cevize bayılırım zaten..herkeste farklı etki gösteriyo işte besinler canım..
Saol canımbenim ama dediğin gibi yemeden olmuyor, ben eşimin taktiğini uyguluyorum ve yıllardır da aynı kiloda sadece bir iki sapma oluyor alıyor veriyor iki kiloyu aşmıyor bu da, ben de evlenmeden önce onun taktiği ile zayıflamıştım normalde de diyet sayılmaz yeme alışkanlığıydı ama hamilelik beniçok yıprattı. gündüz ne yersen yiyorsun ama akşam sadece haşlama sebze yiyorsun.ben sebzelere salça da yağda koymuyorum kilo verimimi hızlandırmak için,zaten uzmanlarda salça yüzde elli besin değerini öldürür diyoo ekmeği sınırlı yiyeceksin birde ara öğün muhakkak.
cevizz içerisindeki yag ve omega 3 ten kaynaklı tokluk hissi verip iştahı azaltırr
evet haklısın canım, birde süt protein grubu, karbonhidrat grubunu yanlız yersen kısa süre sonra acıkırsın, açlıkşekerin de yükselir canın ynekarbonhidratlı ve tatlı şeyler ister bu yüzden bunu proteinle destekleyeceksin ki tokluk hissi versin açlık şekerinin yükselmemesi için vücudu da kandırmaktır bu zaten, bademle kayısı yemek mesela, elma ile bir bardak süt mesela, kuru erik de tatlı krizini önlüyor yine süt ya da yoğurtlabirlikte yiyebilirsin
gayet mantıklı bence de eşinin verdiği taktikler.akşamları yağ ve karbonhidrat alınmadığı zaman harika kilo veriliyo.ama mesela akşam yemeğinde ailece balık yenecekse o zaman napıyosun safinaz.? onu yemeyip sebze haşlamsı mı yapıyosun? protein olmuyo mu hiç akşam ki menün de .?
canım ben büyük balık tercih ediyorum, fırında folyolu kolay oluyor ya da ağzıkapaklı balık tavasında buharla pişiriyorum.ama arada kızartma yaptığımızda olur da uzun zamandır kızartma yapmıyorum, küçük balıklar için tavsiye ermiyorm ama büyük balıklarda elektirikli ızgaran varsa ızgara üzerinde de güzel oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?