• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

selam bilmem canım daha önce denemedim
amma ben dr ayça kayanın verdiyi liste ile 1ayda 6.500 verdim sonra devam ederek 3 ay içinde 15 kilo verdim uzun zaman korudum kilomu amma bıraktıktan sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım vermem gereken tam 10 kilo var :anneadayı:

Merhabalar bende diyet yapmak istiyorum fakat bir turlu basladigimi bitiremiyorun ayrica 17 aylik bebegim var ve hala emziriyorum boyum 167 kilom81 giysilerimin hicbiri olmuyo bu diyeti yapsam acaba benim icin uygunmudur 1 ayda 8 kilo ne dersiniz

selam bilmem canım daha önce denemedim
amma ben dr ayça kayanın verdiyi liste ile 1ayda 6.500 verdim sonra devam ederek 3 ay içinde 15 kilo verdim uzun zaman korudum kilomu amma bıraktıktan sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım vermem gereken tam 10 kilo var :anneadayı:
merhaba seva 10 hangi listeyle verdin 15 kiloyu. 1 listede tost var ikindide. her gün tost yesek kilo almaz mıyız? günlerdir yapayım diye düşünüyorum bir türlü motive olamadım benim de 10 kilo fazlalık var . bir gün bir listeyi başka gün diğer listeyi uygulasak olur mu ki? yoksa hep aynı listeden mi devam etmeliyiz ?

hımm şimdi önceki mesajları okudum değiştirebiliyoruz listeyi . ama tost aklıma takıldı. uygulayanlar cevap yazarsa sevinirim

bnde 10 gün önce diyetisyene gittim aslında öğünler benziyor ama benim öğle akşam öğünlerimde et grubu var bnim programda daha çok yiyorsun birde lesli diye bişey gördüm bu akşam onla zayıflayanlar varmış bu akşam 2 mmil açtımm yorucu geldi yarın 1 milini açıcam

sende saol canım anlaşılan kalbini kırdım canın saolsu
hımm şimdi önceki mesajları okudum değiştirebiliyoruz listeyi . ama tost aklıma takıldı. uygulayanlar cevap yazarsa sevinirim
CANIM DOĞRUSUNU ISTERSIN BEN HEÇ TOST KULLANMADIM IKINCI LISTEDEKI GIBI 2YEMEK KAŞIĞIĞ YULAF EZMESININ IÇINE YOĞURT QURU ÜZÜM DARÇIN PUDRASI QATIB YEDIM YOĞURT OLMADIĞDA SÜT KULLANDIM KURU ÜZÜM OLMADIĞINDA TAZE ELMA ARMUT KÜÇÜK-KÜÇÜK DOĞRAYLB YEDIM

BU SABAH YÜRÜYÜŞE BAŞLADIM INŞ YENIDEN ISTEDIYIM KILOYA DÜŞÜCEM BENIMLE BIRLIKTE DIYET YAPMAK ISTIYEN VARSA BIRLIKTE DEVAM EDELIM

sende saol canım kalbini kırdıysam üzür dilerim dedyim gibi bi anlık içime korku düştü senin bur erkek olduğunu sandım dedim belki bi bayan ismiyle girib siteni gezerken numuramı ordan almışsın o korkuyla engelledim sonuçta evli 2 cocuk annesi bi bayanım inş doğru anlamışsındır beni :anneadayı:ne ise canım kimsenin kalbini kırmak adetim deyildir o yüzden çok üzüldüm bende yanlış anlaşılma olduğunu anladığımda ne ise burdan devam edelim vaktin olduğunda yaz ne kadar kilo verdin ne yaptln:anneadayı:

KIZLAR AKŞAM IÇIN HAŞLANMIŞ TAVUK SEBZE YOK BU AKŞAM EVDE O YÜZDEN LAHANA DOMATES SALATALIKDAN LIMONLU ZEYTIN YAĞLI BI SALATA YAPIB YEMEYI DÜŞÜNÜYORUM

Öğlen az ıspanak bir dilim ekmek biraz acılı sos yedim. Akşam bir tabak nohut 6 7tane mercimk köftesi br dilim ekmek az salata (16:00)

Öğlen az ıspanak bir dilim ekmek biraz acılı sos yedim. Akşam bir tabak nohut 6 7tane mercimk köftesi br dilim ekmek az salata (16:00)
IYI YAPMIŞSIN YOĞURT SEVMIYORMUSUN NEDEN MENUDE YOĞURT YOK?
BENDE SABAH AYNISINI YEDIM AMMA KENDIMI TUTAMADIM 2 TANE HURMA DA YEDIM:anneadayı:ÖGLEN HAŞLANMIŞ ET KÖFTESI BOL SALATA YOĞURT VE 1 DILIM EKMEK AKŞAM IÇIN KURU FASULYE YANINDA SALATA OLSA OLMAZMI?

Yarına ne yemeyi duşunuyorusun sabah iki dilimden tost domates vs. Öğlen yoğurt çorbası sebze guveç bir dilim ekmek akşama elma. adet gunm yaklaşıyo zaten şişim yemicem

Yarına ne yemeyi duşunuyorusun sabah iki dilimden tost domates vs. Öğlen yoğurt çorbası sebze guveç bir dilim ekmek akşama elma. adet gunm yaklaşıyo zaten şişim yemicem

SELAM CANIM BEN BU SABAH AZ PENIR CAVDAR 1 DILIM EKMEK DOMATES SALATALIK YEDIM ŞIMDI BI YEŞIL ÇAY IÇICEM ÖGLE IÇIN OVCUMUN IÇI KADAR HAŞLANMIŞ TAVUK YANINDA YEŞIL ZEYTUN YOĞURT SALATA ARADA SÜTLÜ KAHVE YINE CANIM BI ŞEYLER ISTERSE NARINGI VE YA ELMA YEMEYI DÜŞÜNÜYORUM

Back