• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

geç mi kaldım kilo bildirimi için :((((
ben de yeni tartılaibldim, geçenhaftaki kilom 85 ti bugün 80,400 gr'a düşmüşüm çokk motive oldum çok, ilk hafta üşenmiştim bebekten de fırtas yoktu spor yapmaya ama pedallı bir step aletim var bugunden itibaren günde en az 40 dakka üşenmeden devam oooh çakkıdı çakkıdııı, işe başlamama da daha 20 gün var 3 hafta eder allahımmmm en azından 70 li rakamlarla başlasam oooo hanımlar hepinize başarılar dilerim bu uğurda kolay gelsin herkese

kızlar bende başlamak istiyorum bugün yürüyüş bandıda aldım.bu diyet etkilimi kesin :( benim boyum 1,61 kilom 60 pcoluyum takıldım 60da.

kızlar bende başlamak istiyorum bugün yürüyüş bandıda aldım.bu diyet etkilimi kesin :( benim boyum 1,61 kilom 60 pcoluyum takıldım 60da.

merhaba bende pco luyummm valla bende 65 te çakıldımm hemde 10 aydır filann neredeysee
pkodaa çakılmakk kaçınılmaz zaten:(

merhaba bende pco luyummm valla bende 65 te çakıldımm hemde 10 aydır filann neredeysee
pkodaa çakılmakk kaçınılmaz zaten:(

hiç söyleme takılıp kalınca + spor da yapayım diyorum diyetle 5 kilo verdim 7 kilom kaldı.bunuda verirsem moralmen süper olucam inş.pco lu olmak çok zor vücut direniyor halsizlik yorgunluk uyku...mahfediyor.

valla canım benimki diyet değil aslında ben yine Dr ayça kaya'nın yöntemlerini uyguluyorum ama bu diyeti değil, yediklerime dikkat ediyorum, gizli yağ olan besinleri de çıkardımkayatımdan ben herşey yiyorum pilav da fasülye nohut ciğer kımızı et balık eti omega için tavuk eti çünkü emziriyorum ben diyet yapamam ama ben şöyle bir yöntem uyguluyorum, her şeyi haşlıyorum, yani kuru fasülyeyi yağla salça ile yapmak yerine kendime yeterlik haşlıyorum yağsız tuzsuz , yine yağsız tuzsuz pirin haşlaması ile yiyorum acayip tok tutuyor bunu öğlenleri yapıyorum ve hergün değişik menü, barbunya oluyor nohut oluyor, bazen patates püresi, ama günlük iki kaşık z. yağı ihtiyacımı ve iyot için az tuzumu da eksik etmiyorum, ama mutlaka sabah çavdar ekmeği ile yumurtalı bol yeşillikli bir kahvaltı mutlaka yapıyorum, ara öğün günde 3 kez asla aksatmıyorum aksatsan gerççekten işe yaramıyor, akşamları da 4-5 tane sebzeyi haşlıyorum, zaten uzmanlar da diyor yemeğe salça ve yağ konulması yemeğin kalitesini yüzde 50 azaltıyor, bol su bitki çayı falan hafta sonu ben de de misafir vardı bir iki çeşşit börek yaptım yedim de valla ama bozdum diye düşünmedim akşamına yine haşlama menüme kaldığım yerden devam, zaten bütün diyetlerde mantık aynı sabah ne yersen ye vücut eritiyo ama akşam yediklerin önemli, ben de bol bol sebze yiyorum zaten süt yapımının da tatlılarla şekerle ilgilsi yokmuş, bol lifli sulu yeşil sebzeler bol suu, mesela yarın menümde ciğer -pilav yoğurt bol yeşil yapraklı sebzem falan var pilavın yanına domates püresi yapıcam bol baharatlı ve az tuzluu salça niyetine bunu kullanıyorum. sen de başlasan verirsin forumdaki arkadaşların hepsi kilo vermiş :) yeterki başla

hiç söyleme takılıp kalınca + spor da yapayım diyorum diyetle 5 kilo verdim 7 kilom kaldı.bunuda verirsem moralmen süper olucam inş.pco lu olmak çok zor vücut direniyor halsizlik yorgunluk uyku...mahfediyor.

inşş bu diyetlee verirsinnn :)

geç mi kaldım kilo bildirimi için :((((
ben de yeni tartılaibldim, geçenhaftaki kilom 85 ti bugün 80,400 gr'a düşmüşüm çokk motive oldum çok, ilk hafta üşenmiştim bebekten de fırtas yoktu spor yapmaya ama pedallı bir step aletim var bugunden itibaren günde en az 40 dakka üşenmeden devam oooh çakkıdı çakkıdııı, işe başlamama da daha 20 gün var 3 hafta eder allahımmmm en azından 70 li rakamlarla başlasam oooo hanımlar hepinize başarılar dilerim bu uğurda kolay gelsin herkese

süpersinn..süpersinn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
4 kilo 600 grr...valla bravoo...diyecek söz bulamıyorum..:13:

valla canım benimki diyet değil aslında ben yine Dr ayça kaya'nın yöntemlerini uyguluyorum ama bu diyeti değil, yediklerime dikkat ediyorum, gizli yağ olan besinleri de çıkardımkayatımdan ben herşey yiyorum pilav da fasülye nohut ciğer kımızı et balık eti omega için tavuk eti çünkü emziriyorum ben diyet yapamam ama ben şöyle bir yöntem uyguluyorum, her şeyi haşlıyorum, yani kuru fasülyeyi yağla salça ile yapmak yerine kendime yeterlik haşlıyorum yağsız tuzsuz , yine yağsız tuzsuz pirin haşlaması ile yiyorum acayip tok tutuyor bunu öğlenleri yapıyorum ve hergün değişik menü, barbunya oluyor nohut oluyor, bazen patates püresi, ama günlük iki kaşık z. yağı ihtiyacımı ve iyot için az tuzumu da eksik etmiyorum, ama mutlaka sabah çavdar ekmeği ile yumurtalı bol yeşillikli bir kahvaltı mutlaka yapıyorum, ara öğün günde 3 kez asla aksatmıyorum aksatsan gerççekten işe yaramıyor, akşamları da 4-5 tane sebzeyi haşlıyorum, zaten uzmanlar da diyor yemeğe salça ve yağ konulması yemeğin kalitesini yüzde 50 azaltıyor, bol su bitki çayı falan hafta sonu ben de de misafir vardı bir iki çeşşit börek yaptım yedim de valla ama bozdum diye düşünmedim akşamına yine haşlama menüme kaldığım yerden devam, zaten bütün diyetlerde mantık aynı sabah ne yersen ye vücut eritiyo ama akşam yediklerin önemli, ben de bol bol sebze yiyorum zaten süt yapımının da tatlılarla şekerle ilgilsi yokmuş, bol lifli sulu yeşil sebzeler bol suu, mesela yarın menümde ciğer -pilav yoğurt bol yeşil yapraklı sebzem falan var pilavın yanına domates püresi yapıcam bol baharatlı ve az tuzluu salça niyetine bunu kullanıyorum. sen de başlasan verirsin forumdaki arkadaşların hepsi kilo vermiş :) yeterki başla

ne güzel sana kesinlikle haklısın yağ ve salça herşeyi bozuyor.5i bi yerde çayı aldım

tebirkleeeeerrrr
emzirmenizde büyük avantaj saglıyor sizee, dereotu da bol süt yapar tavsiye ederim

süpersinn..süpersinn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
4 kilo 600 grr...valla bravoo...diyecek söz bulamıyorum..:13:
saol canım, daha bi motive oluyo insan. ama emziriyorum emzirmek de kilo verdiriyor hatırlatırım o yüzden sizinkilere nazaran pek fazla bir kilokaybı sayılmaz:)))

tebirkleeeeerrrr
emzirmenizde büyük avantaj saglıyor sizee, dereotu da bol süt yapar tavsiye ederim

sabah ve öğle yemeklerimin yanında dere otu da var dere otu roka bir kaç dal m aydanoz bir kaç yaprak marul bugun de tere, tere sevmem ama lif oranını arttırmak için ne kadar sebze bulursam yemek istiyorum:) ya bide bu diyeti yapan arkadaşlar kilolarınızı verdikten sonra eskiyeme biçimine döndüklerinde yine kilo almazlar mıı? ben tüm kilolarımdan kurtuldauktan sonra inşallah yağı tuzu ve ekmeği azaltarak koruyabileceğime inanıyorum kilomu hamilelikten önce öyleydi çünkü, o yüzden yağı gerçekten hayatımızdan çıkarmak lazım birde tuz su tutumu yapıyor, günde 1 çay.k. yeterliymiş iyot ihtiyacı için bu diyeti uzun süre uygulayan arkadaşlar omega -3 ihmal etmeyinn gerçekten öneririm haşlama usulü pilaki usulu çok etkili bir yöntem

Ebru74 54.9 ************** 53.5
Ladyyookie 62 **************
Asude 92 ************** 89
2008elif 78.8 **************
Banu145145 105.5************** 105
Sahili 91 ************** 92
persephonecik 67 **************
Burcu 75 ************** 75
Beste 63.5 **************
Peri08 70 *************** 67
Nitroit 80 ************** 77
Sevimli çirkin 80 ***************
Mpuder 68 ***************
Ahesenecem 69 *************** 67.3
Beyazbulut 66.3 ***************
Pinkvısne 59 *************** 57
Safinaz 85 ***************
Sezen 55 ***************
İncecik 63.5 ****************
Safinaz 85 ****************80.4
Liste tamam kızlar ama bildirmeyen çok birazdan ilk üçü yazıcam bakalım kraliçeler kimmiş.

Ebru74 54.9 ************** 53.5
Ladyyookie 62 **************
Asude 92 ************** 89
2008elif 78.8 **************
Banu145145 105.5************** 105
Sahili 91 ************** 92
persephonecik 67 **************
Burcu 75 ************** 75
Beste 63.5 **************
Peri08 70 *************** 67
Nitroit 80 ************** 77
Sevimli çirkin 80 ***************
Mpuder 68 ***************
Ahesenecem 69 *************** 67.3
Beyazbulut 66.3 ***************
Pinkvısne 59 *************** 57
Safinaz 85 ***************
Sezen 55 ***************
İncecik 63.5 ****************
Safinaz 85 ****************80.4
Liste tamam kızlar ama bildirmeyen çok birazdan ilk üçü yazıcam bakalım kraliçeler kimmiş.

cnm beni de yaz beni de tam tamına 80,400 şekerim :)

1.Safinaz ***4.6Kg
2.Nitroit**Peri**Asude ***3 Kg
3.Pinkvisne ***2 Kg
Tebrikler çok güzel kilolar vermişiniz.
Ahsenecem ***1.7 Kg
Ebru ***1.4 Kg
Banu14145 ***500 gr
Sahili *** Aynı

Safinaz yazdım canım hemde birinci oldun tebrik ederim canım.

ya canım sonradan gördüm özür. bebişin gaz problemi var kuzum iki gündür kaka yapamadı uykusunda mızırdanıyor gözüm süreklionda olunca dikkatli okuyamıyorm yazılanları saoll :))

arkadaşlar menü paylaşıyormusunuz?
bizleredee örnek olur paylaşıyorsanız eger

eşimi aradım hemen, durmak yok yola devam dedi gazladıı beni, kendi tavsiyelerinden de hemen pay çıkardıı kendine :))

ya canım sonradan gördüm özür. bebişin gaz problemi var kuzum iki gündür kaka yapamadı uykusunda mızırdanıyor gözüm süreklionda olunca dikkatli okuyamıyorm yazılanları saoll :))
Olsun Canım bebiş olunca zor tabi.
arkadaşlar menü paylaşıyormusunuz?
bizleredee örnek olur paylaşıyorsanız eger
Paylaşıyoruz canım gerçektende faydasınıda görüyoruz.

Back