Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun Canım bebiş olunca zor tabi.
Paylaşıyoruz canım gerçektende faydasınıda görüyoruz.
1.Safinaz ***4.6Kg
2.Nitroit**Peri**Asude ***3 Kg
3.Pinkvisne ***2 Kg
Tebrikler çok güzel kilolar vermişiniz.
Ahsenecem ***1.7 Kg
Ebru ***1.4 Kg
Banu14145 ***500 gr
Sahili *** Aynı
Deneyip zayıflayan var mı?bende uygulamak istiyorum mart ayında başlamak istiyorumda.
1.Safinaz ***4.6Kg
3.Pinkvisne ***2 Kg
Ahsenecem ***1.7 Kg
Ebru ***1.4 Kg
Banu14145 ***500 gr
Sahili *** Aynı
bugün yediklerim
kahvaltı:gevrek çay
2saat sonra elma
2 saat sonra tost yogurt
akşama çorba tavuk salata çay
gece 3 bardak yeşil çay
ya kızlar yazınca anlıyorum ne az yemek yedıgımı bunları yedıkten sonra karnım doyuyo ve suçluluk psıkolojisine giriyorum ama azmış dimi dimi bişey söyleyin![]()
az hayatım..şuraya bak kuş kadar..araya bir öğüne de sebze yemeği sıkıştırsan daha iyi değil mi?![]()
bu aksam sebze yemegı yok ama baklıyat olsa olurmu ya da pılav
arkadaşlar ikindidee genelde
tost ayran mı yiyorsunuz yoksa kurumeyvee süt filan mı?
1.Safinaz ***4.6Kg
3.Pinkvisne ***2 Kg
Ahsenecem ***1.7 Kg
Ebru ***1.4 Kg
Banu14145 ***500 gr
Sahili *** Aynı
Ebrucum vermen gereken çok az kilo kalmış,o yüzden yavaş gidiyordur,esas şimdiden sonrası yani koruma dönemi çok önemli...ohh ne güzel kilolar üçer üçer gitmiş..tebrikler kızlar..harikasınız valla..
bende hiç kaçamak yapmadım ama sizin kadar verememişim..spor yapamadım belkide onun etkisi var..
1 .400 gitmiş bu hafta..
verilecek kilo az olunca sanki daha yavaş veriliyor gibi..bi de bu hafta benim son haftam..ondan sonra dikkatli yemek ve spor ile devam edeceğim..bu haftada bu kadar veririsem hedefime ulaşmış olacağım..
başlangıç 56.500
ilk hafta 54.900
ikinci hafta 53.500 (şimdiki kilom)
hedef:52
Çok güzel bilgiler Safinaz,ayrıca tebrik ederim seni...s) ya bide bu diyeti yapan arkadaşlar kilolarınızı verdikten sonra eskiyeme biçimine döndüklerinde yine kilo almazlar mıı? ben tüm kilolarımdan kurtuldauktan sonra inşallah yağı tuzu ve ekmeği azaltarak koruyabileceğime inanıyorum kilomu hamilelikten önce öyleydi çünkü, o yüzden yağı gerçekten hayatımızdan çıkarmak lazım birde tuz su tutumu yapıyor, günde 1 çay.k. yeterliymiş iyot ihtiyacı için bu diyeti uzun süre uygulayan arkadaşlar omega -3 ihmal etmeyinn gerçekten öneririm haşlama usulü pilaki usulu çok etkili bir yöntem
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim,hepiniz harikasınız
Ebrucum vermen gereken çok az kilo kalmış,o yüzden yavaş gidiyordur,esas şimdiden sonrası yani koruma dönemi çok önemli...
Sen esas bu dönemde bize örnek olacaksın...
Çok güzel bilgiler Safinaz,ayrıca tebrik ederim seni...kilo korumayı başarmak benimde en büyük dileğim,çünkü sil baştan yapmaktan bıktım artık....
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH 4 yk müsli,1 bardak yy süt,1 portakal
ÖĞLEN 1 kase çorba,yoğurt
İKİNDİ yeşilçay,2 tane keçi boynuzu
AKŞAM kereviz ,salata,yoğurt,1 dilim ekmek yicem birazdan
sonrası bol su ve bitki çayları olacak
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
!,5 litre su
Dışarıda olduğum için biraz dengesiz oldu ama yarın toparlarım merak etmeyin...:44:
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
!,5 litre su
Dışarıda olduğum için biraz dengesiz oldu ama yarın toparlarım merak etmeyin...:44:
merhabaa akşam yemektenn sonra ara yapmıyorsunuzz sanrım?
ayyyy çokkk soru sordumm ama acabaa
ekmegi hepp çavdar mı yiyorsunuzzz?
cnm çavdar ekmeği daha tok tutuyor, kepek ekmeği de olur ama uzun süre yiyince demir eksikliğine yol açıyormuş, aslında kepek ekmeği ile tam beyaz buğday ekmeği arasında pek bir fark yokmuş kalori açısından aynıymış tek fark kepekli olması, kepek daha çabuk sindirilip daha tok tutuyor biliyorsun. Ben çavdar ekmeği yiyorum, tavada hemen kızartıyorum kızarmış halde yiyorum. sen kepek de yiyebilirsin sana kalmış :) ama bu diyeti yapan arkadaşlar sanırım hep çavdar yiyor arada börek kaçıranlar da yok değil :)) çavdar dah atok tutuyor yanee
Evet canım akşam yemeğinden sonra yemiyeceğim,şimdilik kararım bumerhabaa akşam yemektenn sonra ara yapmıyorsunuzz sanrım?
Yok yok merak etme 5 litre değil,süpersin yine....1.5 litre su içtn di mi? 5 litre değil..
bende spor olarak 3 gündür callanetics egzersizlerini yapıyorumm..
yarın sabah yürüyüşe gideceğim..malum salı akşamı kar geliyomuş..o gelmeden ben yürüyüşe çıkayım..
egzerssiz harici 5 dk da mekik aleti ile çalıştım bugün..
aman kızlarrr..nazar değmesin bize..tütüttttüüü maşallahhhh![]()
Haydi arkadaşım ben de bugün başladım,umarım güzel kilo veririz...:13:Ben spora gittiğim günlerde müsli yemeye karar verdim,sonraki günler normal kahvaltı yapıcam.anladım cnm tşklerr bende tambugday yiyordum çavdar aldım bugün
yarın bismillah diyip başlıycammm
herkes kendinee ebi düzen kurmuş anladıgım kadarıyla:)
bana ekmek biraz fazla geldi onun dışında gayet iyi bri diyet