Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kilon durduysa 1 haftalık karbonhidrat diyeti yap bıraz fazla ye vucut şaşırsın sonra tekrar başla işe yarıyo aralar var aslında doktor acıkınca yemek yıyın dıyor eger metobolizmanın yavassada 2 saatte bır yemek yemek gerektiğini söylüyor mesela ben şimdi 1 elma yedım 4 te tost yogurt yıycem 1 hafta oldu 3 kilo verdim bu diyetle bakalım 1 ayda ne kadar vereceğiz sen nasıl verdin kiloları güzel vermişşin?????????
Hoşgeldin doğacım çok güzel bir diet bence dene...merhaba arkadaşlar banu biraz göz gezdirdim denemek istiyorum bende bakalım sonuç alabilecekmiyim
ben 1yıladır 65 teyimmm kh diyeti, şok diyetler hepsini denedim ama geri alıyorum malesef benim her besin içeren bi listeye uymam lazım
videoyu izlemedim amaa ara varmı diyette?
Hoşgeldin doğacım çok güzel bir diet bence dene...
Kızlar liste için 1 saat daha bekliycem haber vermeyen çok çünkü.
Ebru74 56.5 54.9
Ladyyookie 62
Asude 92 89
2008elif 78.8
Banu145145 105.5 105
Sahili 91 92
persephonecik 67
Burcu 75 75
Beste 63.5
Peri08 70 67
Nitroit 80 77
Sevimli çirkin 80
Mpuder 68
Ahesenecem 69 67.3
Beyazbulut 66.3
Pinkvısne 59 57
Safinaz 85
Sezen 55
İncecik 63.5
Kızlar şimdilik yayınlıyorum son liste 1 saat sonra.
benide gelecek haftaya yazarsın inşallah banuş yarın tartılıym bari kaç olduğum çıksın ortaya
Doğpacım inan tam yapmadığım halde yarım kilo verdim ve iki günde acayip kaçırdım sende yaparsın eminim iyi yapmış safiş sana gelmedikce kilo alınıyor sen ne zaman istersen bildir yazarım seni.dört dörtlük uyamasam bile kardır demi 2 haftadır yoktum bende pc bozukdu hastalıktı falan safişle konuştuk msnde gel artık dedi cesaretlendim kilo aldımda arada![]()
benndee başlıyorum yarınnnn :):)
başla tabii..
ben iki haftada 3 kilo vermişim..hemde aç kalmadım...
aya vursam 6 kilo eder ki iyi bir rakam..birazda sporla bu rakam yükselir..
o yüzden hemen başla..
Doğpacım inan tam yapmadığım halde yarım kilo verdim ve iki günde acayip kaçırdım sende yaparsın eminim iyi yapmış safiş sana gelmedikce kilo alınıyor sen ne zaman istersen bildir yazarım seni.
tşk ederim cvp içinnn valla sizleri okudukçaa
heycan yaptım son kilollarımdan kurtulamıyorum bi süredir
peki birebir listeyimi uyguladın ?
degişiklikler yaptınmı
genelde birebir uyguladım..
yalnız bazı sabahlar müsli yedim..öğle,ikindi, akşamı 1.listeden devam ettim..sabah müsli yediysem öğle ya da akşamdaki yoğurdu çıkardım.müsliyide sütle yediğim için..
ufak değişikler ama dengeleyerek gidersen problem olmaz diye düşünüyorum..