• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben bugun ne yediğimi pek yazmıyorum bu diyeti uygulamıyorum aslında ama yarın bakalım kaç çıkıcam, dün misafirlerimiz vardı bend e börek fazla kaçırdım ama akşamına telafi etmeye çalıştım, zaten ne olur bir kerecikten demi :)) kilo verdiğimi bedenimde hissediyorum kaç kilo verdiğimi çok merak ediyorum, ben de yarın bildiririm sizlere, benim hazirana kadar bi 20 kilo vermem lazım, yazın memlekete aaaa çok kilo almışsın, tanıyamadım valla, doğumdan sonra bunları veremedin mi bir dah averemessin bu kilolar senin artık falan da filanda fattık fıttık valla uğraşmak istemiyorum, boğazımı tutmak millete dedikodu malzemesi olmaktan iyidir demi ama, tartıda gözünüz dilediğiniz rakamları görsün arkadaşlar

Canım şartımız şurtumuz yok ama istediğimiz düzenli gelmen menülerini paylaşman mümkün olduğu sürece o kadar.

Kızlar yarın kilo bildirim günü yarın için sadece akşama kadar bekliycem liste için bundan sonraki hafta 12.00 kadar bildirim yaparız sizlerede uygunsa birde yarınki kilo bildiriminde geçen haftaki kilonuzuda yazın bakalım birinci kim olucak kesin ben değilim benim diet görümcemin gelişiyle gümbürdedi şükür bugün akşam otobüse bindirdik evine gidiyor bende evdeki tüm zararlı yiyecekleri paketledim eşime verdim işyerine götür dedim pazartesi sabah tam anlamıyla başlıyorum inşallah bu sefer.
Banu canım teşekkür ederim,sanırım listeleri sen hazırlıyorsun,merak etme,elimden geldiğince paylaşımda bulunucam vermem gereken 6 kilo var ve böyle giderse artmaya devam edecek,dur demenin zamanı geldi:9:Bu tatil beni de mahvetti,çocuklar evde olunca abur cubur derken
kilo aldım:50:Gerçekten yanlızken daha iyi diyet yapılıyor ...
Bu sabah erkenciyim malum okul başlıyor,Spora gitmeden kilomu bildireyim,gün içinde görüşmek üzere...:54:

SAMANYOLU 68

tamam cnm yarın ilk ben tartılıcam inş çok heyecanlıyım benim güzel gitti valla bakalım sonuç ne olacak
Doğrusu ben de merak ettim Peri ,takipteyim,:9:umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...:16:

Günaydın bayanlar
Şimdi tartıldım geçen hafta kilom 78.8'di ve been tüm kaçamaklarıma rağmen 77 olmuşum.Kaçamak yapmasaydım kesin 76yı görürdüm ama olsun buna da şükür bu hafta kaçamak yapmamaya çalışacağım

şimdi tartıldım 1 gün oda hastaladıgım için bozmuştum onun haricinde uydum geçen hafta 70 kiloydum veeeeeeeeeeeeeee şimdi 67 kiloyum ve hala hastayım bakalım o bıtınce kac kılo olucam 3 kilo vermişim çoooooooooooook mutluyum artık diyeti hafta hafta düşünücem aylık değil böyle beklemeside kolay oluyo yeni bir hafta başlıyo yeni hedefler sizlerinkinide bekliyorum bakalım günün sonunda durumlar ne :36::21:
ayrıca bu hafta sporada başlıycam:)

simdi tartildim veee 3 kilo vermisim cook sevindim. bir hafta bes gun icerisinde. menun disina cikmadim aynen uguladim bazen corba ve sebze olan kisimlarda sadece corba veya sadece sebze yemegi yedigim oldu. birde oglenleri ekmek yememistim.

şimdi tartıldım 1 gün oda hastaladıgım için bozmuştum onun haricinde uydum geçen hafta 70 kiloydum veeeeeeeeeeeeeee şimdi 67 kiloyum ve hala hastayım bakalım o bıtınce kac kılo olucam 3 kilo vermişim çoooooooooooook mutluyum artık diyeti hafta hafta düşünücem aylık değil böyle beklemeside kolay oluyo yeni bir hafta başlıyo yeni hedefler sizlerinkinide bekliyorum bakalım günün sonunda durumlar ne :36::21:
ayrıca bu hafta sporada başlıycam:)

supeer bir hafta icerisinde cok guzel kilo vermissin:46::46: basaracaz insallah

Günaydın bayanlar
Şimdi tartıldım geçen hafta kilom 78.8'di ve been tüm kaçamaklarıma rağmen 77 olmuşum.Kaçamak yapmasaydım kesin 76yı görürdüm ama olsun buna da şükür bu hafta kaçamak yapmamaya çalışacağım

masallah kacamak yapmana ragmen guzel kilo vermissin insallah boyle devam eder. ben kacamak yapmadim iki haftaya yakin bi vakitte 3 kilo verdim. olsun yavas yavas olacak

bugünden itibaren ben de başlıcam bu diyete.şubat tatilinde ne geldiyse önüme yedim,sorunlar çıktıkça karşıma ben yiyerek düşünmemeye çalışayım derken oldum 80 kg.yaza kadar toparlamak istiyoum artık vücudumu ve ruhumu..hepimize kolay gelsin..

masallah kacamak yapmana ragmen guzel kilo vermissin insallah boyle devam eder. ben kacamak yapmadim iki haftaya yakin bi vakitte 3 kilo verdim. olsun yavas yavas olacak

Olsun yavaş yavaş olsun 2 ayda değilde 3 ayda verelim :3:

Bu arada bir şey paylaşmak istedim ;

aycangul üyemizden alıntı ;
07 Şubattan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

konunun devamı için
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Son düzenleme:
bu haftayı saymıyoruz regl haftası o yüzden sanırım ve olumsuz hava şartları yan gelip yatmalar malesefff 92 ama bugün işe başlıyorum inşallah bu hafta kaçamaksız geçer :((

kızlaaar son iki gündür diyeti uygulayamamıştım üzülülüyordum ama şimidi tartıldım veee 2kg a yakın vermişim
69 kg dım ve şimdi 67.3 hepimize şimdiden tebrikler......

ohh ne güzel kilolar üçer üçer gitmiş..tebrikler kızlar..harikasınız valla..:16::16::16:

bende hiç kaçamak yapmadım ama sizin kadar verememişim..spor yapamadım belkide onun etkisi var..
1 .400 gitmiş bu hafta..

verilecek kilo az olunca sanki daha yavaş veriliyor gibi..bi de bu hafta benim son haftam..ondan sonra dikkatli yemek ve spor ile devam edeceğim..bu haftada bu kadar veririsem hedefime ulaşmış olacağım..

başlangıç 56.500
ilk hafta 54.900
ikinci hafta 53.500 (şimdiki kilom)

hedef:52

ohh ne güzel kilolar üçer üçer gitmiş..tebrikler kızlar..harikasınız valla..:16::16::16:

bende hiç kaçamak yapmadım ama sizin kadar verememişim..spor yapamadım belkide onun etkisi var..
1 .400 gitmiş bu hafta..

verilecek kilo az olunca sanki daha yavaş veriliyor gibi..bi de bu hafta benim son haftam..ondan sonra dikkatli yemek ve spor ile devam edeceğim..bu haftada bu kadar veririsem hedefime ulaşmış olacağım..

başlangıç 56.500
ilk hafta 54.900
ikinci hafta 53.500 (şimdiki kilom)

hedef:52
üzülme senin kilon az olduğu için az vermişsin bizde oralara düşelim anca veririz o kadar bence güzel vermişsin bi şeyde kalmamıs hedefine inş. bana nasıp olur 50 kilo olmak

arkadaşlar hep aynı listeyimi uyguluyorsunuz?
var mı altarnatifler?
bende arayış içindeyim şuanda:(

arkadaşlar hep aynı listeyimi uyguluyorsunuz?
var mı altarnatifler?
bende arayış içindeyim şuanda:(

valla cnm yapacaksan en güzel diyet bu sabah ben alternatif olarak kahvaltılık gevrek yıyorum içinede kuru kayısı dogruyorum 1 de portakal ama ben hemen yemıyorum 2 saat sonra yıyorum öğlen tost yada çorba ikindi gene tost yapıyorum aksama sebze yemegı ıster fırında ıster tencerede bu arada öğlen köfte yogurt salata aralardada olabılır her 2 saatte bı sey ye işte ama az yeşil çayınıda 8den sonrada sadece çay iç ok

valla cnm yapacaksan en güzel diyet bu sabah ben alternatif olarak kahvaltılık gevrek yıyorum içinede kuru kayısı dogruyorum 1 de portakal ama ben hemen yemıyorum 2 saat sonra yıyorum öğlen tost yada çorba ikindi gene tost yapıyorum aksama sebze yemegı ıster fırında ıster tencerede bu arada öğlen köfte yogurt salata aralardada olabılır her 2 saatte bı sey ye işte ama az yeşil çayınıda 8den sonrada sadece çay iç ok

90 kilodann 65 e düştümmm ama aylarıdrr 65 te takıldımm kaldım 1 versem 3 alıyorumm
bend ebaşlayayım bi ablamın sayesinde ögrendim linkinizdeeee.
aralar yazmıyor ama videoda var sanırım izleyemedim video yu

90 kilodann 65 e düştümmm ama aylarıdrr 65 te takıldımm kaldım 1 versem 3 alıyorumm
bend ebaşlayayım bi ablamın sayesinde ögrendim linkinizdeeee.
aralar yazmıyor ama videoda var sanırım izleyemedim video yu

cnm kilon durduysa 1 haftalık karbonhidrat diyeti yap bıraz fazla ye vucut şaşırsın sonra tekrar başla işe yarıyo aralar var aslında doktor acıkınca yemek yıyın dıyor eger metobolizmanın yavassada 2 saatte bır yemek yemek gerektiğini söylüyor mesela ben şimdi 1 elma yedım 4 te tost yogurt yıycem 1 hafta oldu 3 kilo verdim bu diyetle bakalım 1 ayda ne kadar vereceğiz sen nasıl verdin kiloları güzel vermişşin?????????

Back