• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Gider canım hele tam uyarsan kesin gider benim kaçamaklarım dağ kadardı 500 gr vermişim o kadar iyi bir diet yani.

merhaba adaşım benim ismimde banu
yaa ekmek çok fazla gibi geldi bana diyettee
benn tost ayran yerine erik süt filan düşünüyorum
birde belki bazen diet büskivi olabilir mi?

bendee yediklerimi paylaşmak istiyorum
yarın sabah tartılıcam kilomu söylerm

bugün yediklerimmm:

sabah: 2 dilim ekmek
1kk peynir
5 çatal patates salatası
3 zeytin

öğlen: 1.5 kepçe çorba

akşam: 1 dilim ekmek
4 y tazefasulye
3 yk pilav

2 saat snrada 1 bardak süt

:50:banucum yazmıycaktım:19::47: Ama ibreti alem olsun diye deşifre ettimm:5::19:
Canım niye öyle diyosun olur bazı haftalar inşallah haftaya bak gör nasıl vericez.
merhaba adaşım benim ismimde banu
yaa ekmek çok fazla gibi geldi bana diyettee
benn tost ayran yerine erik süt filan düşünüyorum
birde belki bazen diet büskivi olabilir mi?
Merhaba adaşım:)fazla gibi geliyor ama çok güzel kilo verdiriyor diet tabiki ara öğünlerde dediklerinide yiyebilirsin mesala 10 badem bir avuş kuru dut bir avuç yabanmersinide olabilir.

Kızlar kuru dutun 100 gr 47 kalori var ve tatlı ihtiyacına çok iyi geliyor arada rahatlıkla yiyebilirsiniz.

aylardır şimdi başlayacağım birazdan başlayacağım derken düzenli başlayıp devam edemedim ama çok istiyorum vermeyi 1,5 yıl önce 60kgdım sonra bir hamileleik dönemim geçti ama 6aylıkken bebeği kaybettim ve çok kilo almıştım tam 74 kg olarak temmuzda ölü doğum yaptım tam kendimi az da olsa toparlayayım derken annem gögüs kanseri oldu bi daha toparlayayım derken van da deprem oldu tüm hayatımız alt üst oldu şimdi herşeyi yeniden düzene koymaya çalışıyoruz

koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim..... okulöncesi öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum saat 11-17 arası okuldayım ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum

boyum:164
kg:70
hedefim:58kg

yardım yardım yardım yardım

günaydın arkadaşlar günler sonra düzgün bir kahvaltı yaptım
diyete baladımmm kazamm mübarek ola:9::9::9::9::9:

banuu
ne kadar azmış dut kurusunun kalorisi
evde bir sürü var kv getirmişti yiyim bariiii

aylardır şimdi başlayacağım birazdan başlayacağım derken düzenli başlayıp devam edemedim ama çok istiyorum vermeyi 1,5 yıl önce 60kgdım sonra bir hamileleik dönemim geçti ama 6aylıkken bebeği kaybettim ve çok kilo almıştım tam 74 kg olarak temmuzda ölü doğum yaptım tam kendimi az da olsa toparlayayım derken annem gögüs kanseri oldu bi daha toparlayayım derken van da deprem oldu tüm hayatımız alt üst oldu şimdi herşeyi yeniden düzene koymaya çalışıyoruz

koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim..... okulöncesi öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum saat 11-17 arası okuldayım ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum

bence yarım 45 dk dan başla 1 saate çıkar sporuu
step gereksiz gibi geldi banaa koşu bandı, ardındann bisiklett ve mekikle devam edebilirisn

seninle durumumuz aynı benımde boy165 kilo 70 ti şimdi 67 hedefımde 50 cnm bu diyeti yap 1 saatte spor yap hangısı olursa olsun

süperim di mi?:9::9:
hayır kaldı şurda 1.5 kilom..onu vermesemde olur..sıkılaşayım yeter diyorum..1.68 boy 53.5 kilo iyidir..sıkılaştım mı zaten 50 kilo gibi dururum..
diyorumm....:34:

canım ya süper olur gerçekten boy uzunlugumz aynı kilo dada 52 _53 gibi düşünüyorumm bendee

inşallah bakalım bu hafta daha bi azimliyim bu hafta sıkı tutucam kaçamak yapmamayı düşünuorum :)

sabah menümü belirteyimmmm

1 pogaça
1 bardak şeftali suyu

bende bu sabah biraz kahvaltıyı kaçırdım..kalktığımda biraz halsizlik vardı..o yüzden normal kahvaltının yanına bir dilimde tahin pekmezli ekmek yedim.:17::17:
ama sonra çıkıp 1 saat tempolu yürüdüm..yakmışımdır belki:44:

gelelim menüye
1 dilim ç.ekmeği,peynir,domates 1 dilim ç.ekmeği üstüne tahin-pekmez

öğle
baget,yoğurt ,yarım dlim ekmek

yeşil çayy..

bende bu sabah biraz kahvaltıyı kaçırdım..kalktığımda biraz halsizlik vardı..o yüzden normal kahvaltının yanına bir dilimde tahin pekmezli ekmek yedim.:17::17:
ama sonra çıkıp 1 saat tempolu yürüdüm..yakmışımdır belki:44:

gelelim menüye
1 dilim ç.ekmeği,peynir,domates 1 dilim ç.ekmeği üstüne tahin-pekmez

öğle
baget,yoğurt ,yarım dlim ekmek

yeşil çayy..

mrb bugün kimse gelmiycek sanmıştım...

mrb bugün kimse gelmiycek sanmıştım...

akşama dökülür herkes..iş güç gündüz pek vakit olmuyor

bende size katılıyorum
bu sabah tartıldım: 83.5 çıktım
boyum 172
bnide ekleyin

hoşgeldin..gün geçtikçe çoğalıyoruz..ne kadar güzel..spor yapmayı da ihmal etmezssen rahatlıkla kurtulursun fazlalıklarından:34:

ben bugün tartılmaya bilee korktum vallaaa:26::26::26:
baya abartmıştım yemeyi bol karbonhidrat yiyerek
bugünde doymak bilmiyorumm

ayça kaya gerçekten çok başarılı bir doktor
benim kuzenim ankarada yasıyor ayda bir gelerek devam etti ayca hanıma ve
30 haftada yaklasık 20 kg verdi ( 90dan 70e)
e-maille ayca hanıma her hafta yediklerini gönderiyordu
ve arada tatlısına kadar her seyi yiyordu
ayca hanım ona uygun limitler vermisti
mesela
her gün 4 5 birim tahıl
2 3 birim et
2 3 birim süt
1 2 birim yağ
2 3 birim meyve seklinde
neyi tahıl saymalıyız neyi et 1 porsiyon neye denk gelir bununla ilgili cok egitimler aldı ayca hanımdan
ama cidden cok cok iyi beslenmeyi de ögrendi
isteyen olursa örnek haftalık menülerinden buraya yazabilirim

birde zeytin yok sanırımm bu diyettee ama
yiyorsunuz sanırım degilmi

ayça kaya gerçekten çok başarılı bir doktor
benim kuzenim ankarada yasıyor ayda bir gelerek devam etti ayca hanıma ve
30 haftada yaklasık 20 kg verdi ( 90dan 70e)
e-maille ayca hanıma her hafta yediklerini gönderiyordu
ve arada tatlısına kadar her seyi yiyordu
ayca hanım ona uygun limitler vermisti
mesela
her gün 4 5 birim tahıl
2 3 birim et
2 3 birim süt
1 2 birim yağ
2 3 birim meyve seklinde
neyi tahıl saymalıyız neyi et 1 porsiyon neye denk gelir bununla ilgili cok egitimler aldı ayca hanımdan
ama cidden cok cok iyi beslenmeyi de ögrendi
isteyen olursa örnek haftalık menülerinden buraya yazabilirim

valla ne sevaba girersin..

ben mesela diyete başladığımdan beri tahıl tüketmedim..ama elimizde örnek liste olursa aydınlanmış oluruz...

çok sağol ya..süper olur..bekliyoruz.

Son düzenleme:
Back