• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kızlar :3:
Haftasonu giremiyorum işten giriyorum canlarım
Ben haftasonu mahvettim itiraf ediyorum diyet miyet hak getire karnımı doyurduğuma seviniyordum valla bi de aöf sınavları git gel beni çok yordu
Bugün yepyeni bir gün deyip güne başladım
Kilom 81,4
Bu hafta biraz daha dikkat etmeyi planlıyorum
Yılbaşına tam 2 hafta var ve 79,9 da olsa 80in altını görmek istiyorum hedefim 1,5-2 kg yılbaşına kadar...
Aslında aylık hedefler koymak daha akıllıca gibi geliyor artık bana, o kadar başarısızlıktan sonra... Yani 20kg verecem demek yerine bir sonraki aya kadar şu kadar vereceğim ya da şu kiloda olacağım demek daha motive edici sanırım...:34:

Ben haftasonu mahvettim itiraf ediyorum diyet miyet hak getire karnımı doyurduğuma seviniyordum valla bi de aöf sınavları git gel beni çok yordu
Kilom 81,4
Yılbaşına tam 2 hafta var ve 79,9 da olsa 80in altını görmek istiyorum hedefim 1,5-2 kg yılbaşına kadar...
Aslında aylık hedefler koymak daha akıllıca gibi geliyor artık bana, o kadar başarısızlıktan sonra... Yani 20kg verecem demek yerine bir sonraki aya kadar şu kadar vereceğim ya da şu kiloda olacağım demek daha motive edici sanırım...:34:

Kesinlikle canım küçük küçük hedefler daha motive edici oluyor hedef büyüdükçe heves kalmıyor:15:

Kilom 81,4

Aynen katiliyorum sana bende öyle yapiyorum 77den 70 dedim sonra 69,9 olsada 6 gormek istiyorum diyordum simdide 59,9 olsa 5 gormek istiyorum acayip iyi geliyor bende bu haftayi berbat kapattim kac gundur tarttinmiyordum sabah yeniden basladim tartindim 61,5 basladim bu hafta 1,5 verirsem geri kolay diye dusuyorum sonra da gene ayni devam yani dikkat edersem kacamsksiz listeye bagli kalacam 2 hafta sonra istedigim ideal kilom a kavusmus olacam bu hafta kendime soz veriyorum

Arkadaşlar bende 1 haftayı geride bıraktım diyetisyenin verdiği menüye harfi harfiyen uyuyorum.yalnız arkadaşlar ben gayet doyuyorum hiç acıkmıyor ve aç kalmıyorum sankim bu diyetle kilo vereceğime alacağım gibi geliyor.karnım şiş duruyo aynada günde 2,5 lt su içtiğimden olabilir mi.tartıyada cıkmıyorum iki hafta verdi sonra kontrol ve kontrolda tartılıcam yarısı gitti

Arkadaşlar bende 1 haftayı geride bıraktım diyetisyenin verdiği menüye harfi harfiyen uyuyorum.yalnız arkadaşlar ben gayet doyuyorum hiç acıkmıyor ve aç kalmıyorum sankim bu diyetle kilo vereceğime alacağım gibi geliyor.karnım şiş duruyo aynada günde 2,5 lt su içtiğimden olabilir mi.tartıyada cıkmıyorum iki hafta verdi sonra kontrol ve kontrolda tartılıcam yarısı gitti

canım vermişsindir emin ol - benim de listem çok doluydu artık yemek yemekten bile bıkmıştım o derece ama kilolar öylr tıkır tıkır gidiyor inan:34:
iş yerinde pek o listem uygulanamaz yoksa denemek isterdim 2 haftada sporsuz 2,3kg vermiştim ama spor yapsam 3ü bulurdu

günaydın kızlar sizleri ara ara takip etmeye calısıyorum,dun tartıda 90 kg yi gordukten sonra biryerlerden başlamam gerektiğini düşündüm,bu diyetle kimler kaç kg verdi verenleriniz varmı,bende başlamak istiyorum,hangi listeyi uyguluyorsunuz ,neler yiyorsunuz benide bilgilendirimisiniz.:18:

günaydın kızlar sizleri ara ara takip etmeye calısıyorum,dun tartıda 90 kg yi gordukten sonra biryerlerden başlamam gerektiğini düşündüm,bu diyetle kimler kaç kg verdi verenleriniz varmı,bende başlamak istiyorum,hangi listeyi uyguluyorsunuz ,neler yiyorsunuz benide bilgilendirimisiniz.:18:

Öncelikle aramıza hoşgeldin:38:
Bu listeyi ben yeni uygulamaya başladım ve tam uymuyorum diyebilirim ama güzel kilo veren arkadaşlarımız var
İlk sayfadaki liste var hangisi sana daha yakın gelirse onu uygulamaya çalış, mutlaka faydasını görürsün:34:

3 hafta sonunda 4.5 kg verdim bakalım bu hafta sonunda kaç kilo vermiş olcam paylaşıcağıııııımmmmmmm bekleyinnn kızlaarr:16:
Tebrikler bõyle devam sevindim senin adina bana gelince sonzamanlar da bende tik yok son kalan 3 kilo gitmiyor allah gitmiyor sinir olmaya basladim ne tavsiye edersiniz seva da ayni durumdan sikayetci di ne yaptin ses ver yardim edin

Günaydın kızlarrrrr :3:
Karlı, buzlu soğuk bir sabahtan hepinize merhaba...
Bugün ödem var bende yaaaa:47: Sabahtan beri kendimi balon gibi hissediyorum, 6:30da kalktım, duş aldım işe gelene kadar bişey yemedim sadece 1 bardak su içmiştim bugün sabah öğünüm kaşarlı tost daha doğrusu 2 tane yaptım biri sabah biri öğle için dün bişey yapamadım maalesef... öğlen için şu çabuk çorbalardan almıştım normalde hazır çorba tüketmem ama iş yerinde pratik olsun diye almıştım öğlen canım isterse onu da yapabilirim emin değilim şu an karar vermedim. 1-2 kaşık kadar yoğurdum da var iş yerinin buzdolabında yani şu an için iş yerinde de diyete uygun şeyler bulundurmaya çalışıyorum.
Bu arada cevaplayan herkese teşekkür ederim:34:
bahired canım emziren anne diyeti diye bir şey olduğunu biliyorum ben kk'dan çok şey öğrendim hamile annelere uygun diyet, emzirenlere uygun diyet hem de diyetisyenlerin verdikleri... Ayrıca ilk kilo almaya başladıımdan beri okurum ne kaç kalori hangi diyet ne özellikte vs... tamam diyetisyen değilim ahkam kesmemeye çalışırım ama kendim için birşeyler öğrenmeye ve bildiklerimi de paylaşmaya çalışırım işte lafı bana dr musun sen nereden bilecen demeye getirince ben de bişey diyemedim:50:

Canım ne olur yardımcı ol.. Emziriyorum ve dogumdan sonrada kilo aldım vermem lazım. Önerın nedırrr tatlım

Canım ne olur yardımcı ol.. Emziriyorum ve dogumdan sonrada kilo aldım vermem lazım. Önerın nedırrr tatlım

Öncelikle hoşgeldin:29:
Elimizden birşey gelirse tabii ki yardımcı olmaya çalışırız inşallah
Yaş, kilo, boy kaç? bir de bebeğin kaç aylık?

Tebrikler bõyle devam sevindim senin adina bana gelince sonzamanlar da bende tik yok son kalan 3 kilo gitmiyor allah gitmiyor sinir olmaya basladim ne tavsiye edersiniz seva da ayni durumdan sikayetci di ne yaptin ses ver yardim edin

Canım araştırdığım kadarıyla daha sıkı bi diyet yapman gerekiyor ya da bir iki gün daha çok ye iç:52: metabolizmayı şaşırtcakmışsın:35:

Back