• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kızlar:3:
ya aslında buraya şunu sormak istediğimden yazıyorum ara öğün yapmam lazımdı ama işlerden saat geçmiş farkına varamadım şimdi ise acıktığımı hissediyorum 4 tane kuru kayısı getirmiştim onları yiyeyim bari bir saat sonra da öğleni yaparım diyorum
sizce olur mu ki?
bu arada akşam çarşıya çıkmıştım eve de geç gittiğimden marketten şu yeni çıkan makarneks var ya ondan aldım domates soslu o da acıymış gerçi:37: ondan yaptım üstüne de yoğurt döktüm bol bol acısı gitsin diye... yani dün akşamı böyle geçirdim:26:

kızlar bi türlü yiyemedim saat 12 olunca öğle yemeğimi yiyeceğim artık yapacak bişey yok - ayran yapcam kendime zaten:1:

kızlar bıktım ya aylardır pazarertesi başlayıb çarşambaya bitirmekden 80 -65 düştüm amma son 5 kilonu veremiyorum :49:yardım edin kızlar:43:
sabah yediklerim
şekersiz çay domates salatalık 2 dilim cavdar ekmek 1 kaşık tere yağı ve penir:49:aslında tere yağını bal ile ekmeye sürmek istedim amma vaz keçdim:49:ne ise allah yardımcım olsun ara sütlü kahve ögle salata yoğurt haşlanmış et köftesi:49:

kızlar bıktım ya aylardır pazarertesi başlayıb çarşambaya bitirmekden 80 -65 düştüm amma son 5 kilonu veremiyorum :49:yardım edin kızlar:43:
sabah yediklerim
şekersiz çay domates salatalık 2 dilim cavdar ekmek 1 kaşık tere yağı ve penir:49:aslında tere yağını bal ile ekmeye sürmek istedim amma vaz keçdim:49:ne ise allah yardımcım olsun ara sütlü kahve ögle salata yoğurt haşlanmış et köftesi:49:
canım metabolizmayı şaşırtmak için biraz değişiklik yapsan nasıl olur?:34: ya 1-2 gün şok diyet yap ya da yediklerini biraz arttır birkaç gün sonra düşür ne bileyim aklıma bu geldi
spor yapıyor muydun??? :8:

Merhaba Kızlar bugün yerli malı haftası dolayısıyla kendimi tuttuuum tuttuum ve bir tanecik kurabiye yedim bişey olmaz değil mi:14: çok pişmanııımmm:9:

sabah yediklerim

Seni cok iyi anliyorum benimde 3kilo kaldi gitmiyor ama soyle de dusun son kalan kilolari yaza kadar verecem de bu kisi en azin dan kilo almadan kurtartirirsin kisin malum gunler kisa hareketsizkij var yiyiyoruz oldugu gibi kilo olarak geri dknecek ama kalan kilo senin bshanen olur bu bahaneyli fazla yemek yemeyiz diyet teyiz diyip yemiyorux en azindan ben oyle yapiyorum bu kadar vermisiz en azindan geri almayiz eski kilolari

Kızlar ben birşey soracağım belki bilirsiniz
Kızılcık meyvesini nereden bulabilirim? Aktarlarda var mıdır ki acaba?:44:

Kızlar ben birşey soracağım belki bilirsiniz
Kızılcık meyvesini nereden bulabilirim? Aktarlarda var mıdır ki acaba?:44:

Evet var canım aktarlarda
Bu arada liste veremem diyen dr a şaşırdım arkadaşım emziren anne diyeti diyeti diye birşey var yani onuda öı hiç duymamış dr zaten emziren anne diyeti diger diyetlerden sadeve anan oğunlere agırlık vermekle farklı oluyor
Valla benim dünüm güzeldi bugunum sabah 8den ögle 3e kadar açtım kursum oldugu ıcın kurstada börekti şu bu olunca yemedim hiç birinden sadece kahvaltı yerine dışarda satılan tam bugday ekmeğiyle sandviç vardı peynir ve maruldan salatalıktan onu yedim 3e kadar ac kaldım bu sefer kararlıyım ınsallah bakalım dua edin destek plun sizlerde bana

canım metabolizmayı şaşırtmak için biraz değişiklik yapsan nasıl olur?:34: ya 1-2 gün şok diyet yap ya da yediklerini biraz arttır birkaç gün sonra düşür ne bileyim aklıma bu geldi
spor yapıyor muydun??? :8:

yok yapamıyorum oğlum 4 yaşında ben nerye oda oraya beni spor yaparken görünce sinirleniyor anne yapma diyor:49:2 gündür sanki toparlandım bir az canım tatlı felan istemiyor şimdilik iyi gediyor bakalım ne olucak :nazar:teş ederim canım

Seni cok iyi anliyorum benimde 3kilo kaldi gitmiyor ama soyle de dusun son kalan kilolari yaza kadar verecem de bu kisi en azin dan kilo almadan kurtartirirsin kisin malum gunler kisa hareketsizkij var yiyiyoruz oldugu gibi kilo olarak geri dknecek ama kalan kilo senin bshanen olur bu bahaneyli fazla yemek yemeyiz diyet teyiz diyip yemiyorux en azindan ben oyle yapiyorum bu kadar vermisiz en azindan geri almayiz eski kilolari

haklısın canım canımı sıkan başka bi şey daha var 2 ay sonra kız kardeşimin düyünü var kilolarımdan kurtulub güzel kiyafet geyinmek istiyorum :43::49:

Günaydın kızlarrrrr :3:
Karlı, buzlu soğuk bir sabahtan hepinize merhaba...
Bugün ödem var bende yaaaa:47: Sabahtan beri kendimi balon gibi hissediyorum, 6:30da kalktım, duş aldım işe gelene kadar bişey yemedim sadece 1 bardak su içmiştim bugün sabah öğünüm kaşarlı tost daha doğrusu 2 tane yaptım biri sabah biri öğle için dün bişey yapamadım maalesef... öğlen için şu çabuk çorbalardan almıştım normalde hazır çorba tüketmem ama iş yerinde pratik olsun diye almıştım öğlen canım isterse onu da yapabilirim emin değilim şu an karar vermedim. 1-2 kaşık kadar yoğurdum da var iş yerinin buzdolabında yani şu an için iş yerinde de diyete uygun şeyler bulundurmaya çalışıyorum.
Bu arada cevaplayan herkese teşekkür ederim:34:
bahired canım emziren anne diyeti diye bir şey olduğunu biliyorum ben kk'dan çok şey öğrendim hamile annelere uygun diyet, emzirenlere uygun diyet hem de diyetisyenlerin verdikleri... Ayrıca ilk kilo almaya başladıımdan beri okurum ne kaç kalori hangi diyet ne özellikte vs... tamam diyetisyen değilim ahkam kesmemeye çalışırım ama kendim için birşeyler öğrenmeye ve bildiklerimi de paylaşmaya çalışırım işte lafı bana dr musun sen nereden bilecen demeye getirince ben de bişey diyemedim:50:

haklısın canım canımı sıkan başka bi şey daha var 2 ay sonra kız kardeşimin düyünü var kilolarımdan kurtulub güzel kiyafet geyinmek istiyorum :43::49:

Merhaba sevgili seva dun rastladim bu paylasima ama konuyu acali baya olmus hepsini okumam mumkun degil , bu kadar zaman icinde diyet hakkinda ogrendigin onemli puf noktasi oldu mu ve gercekten kolaylikla kilo verebilip almadiniz mi, cevabin gelir gelmez bende baslamak istiyorum,sevgiler

Sen değil zaten doktor olan duymamışmı dedim canım benim, neyse boşver onları sen bildiklerini bizle paylaş biz seve seve dinleriz öğrenmek güzel çünki :))

evet kimseler gelip gitmiyor :( ben bişey sorcam kızlar şuan reglyim herkesin regl iken kilosu fazla mı çıkar bide ne zaman tartılmalıyım:42:

Anliyorum o zaman gene sil bastan basliyalim pazartesi ama soz ver kacamak olmiyacak dugunu dusun gelinden sonra en guzel senin olacaginin hayalini kur incecik bel incecik bacaklar ini hayal et iyi motive eder belki dikkat edersem 1ay sonra istedigim ideal kilo dayim aylardir mucadele ediyorsun bu bir ay kola olur hadi kollari sivayalim

Back