Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunu biliyorum, kendisi iç hastalıkları uzmanı ve diyet listelerini bizzat kendisi yazmıyordur zaten, birlikte çalıştığı diyetisyenler var kliniğinde...Dr.Ayça Kaya diyetisyen değildir.Diyeti diyetisyen yazar
saol canım allah böyle zamanlarda her kesin yardımcısı olsun inş çünkü insanın sevdiklerinden birisini kayb etmek çok ağır geliyor
Canımmmm başın sağolsunnn Allah mekanını cennet etsinnn
Sen şimdi acını yaşa kiloyu da verirsin takmamaya çalış olur mu?
Çok üzüldüm gerçekten ama hayat işte bugün varız yarın ne olacağımız belirsiz, Rabbim hayırlı ömür nasip etsin
saol canımBasin sagolsun canim allah geride kalanlara sabir versin
hoşbulduk daha başlayamadım sabah zıvanadan çıkana kadar yedim niyeyse sigara bırakılacağı zamanda miden bulanana kadar içerlerya o hesap işte şimdi karar verdim ve başladım :)maşallah kızlar sizde en azından boy var bende 1.62 boyundayım 71.8 sabah tartıldım aç karnına hadi gazamız mübarek olsun arkadaşlar kendimize hedef kilo koyalım verebilirsek kendimze hediye alalım şımartmak için ne dersiniz
Kilo bildirimine gelince bir haftanin sonunda bir kilo daha geri kaldi 61,5 den 60,5 olmus cokta dikkat etmedim yuruyus yapamadim burada okullar tatil cocuklar evde havalar da cok soguk cikamiyorum ama yilbasindan sonra kaldigim yerden devam
Sagol canim olsun sende vereceksen arada boyle oynamalar oluyor benim zatten kolay kilo veren bir yapim bide kafada bitirdigim an hic bir kuvvet beni vazgeciremez inatci bir yanim var bu diyett te yaradi eski resimlerim buzdolabin uzerinde beni tutuyor eski kiyafetlerimi attim aralarinda cok sevdiklerimde vardi genede attim sifir dan alisveris yaptim bunlara girecem dedim girdim cok sevdigim yiyecekleri ayda bir kendimi odullendirmek icin yiyiordum motive ediyordu keyfi kilo lar kaldi dur demelwrine ragmen durmuyor kafaya koydugum kilo ya ulasacam inat iste bide nasil olsa veririm diyip yemiyorum en buyuk hata ben eskiden oyle yapiyordum suan ki kilom kizlik kilom iki cocuk annesiyim biraz bunlari anlatiyorum inada binin diye. Benim kilo verme istegimde bir inatla basladi bir kiz arkadasla ittaya girdik hangimiz daha cok verecek diye kazanan ona hediye alacak diye hediyemide kazandim kilolarimdanda kurtuldum cevrenizde varsa boyle arkadas deneyin bence hirs ve irade cok onemli yagli ve kalori yiyecekler evet guzel ama bir anlik zevkilk başda aynı kilodaydık ben kilo vermek yerine kilo aldım senin adına çok sevindim maşallah
canım sen bi istediğin kiiloya gel de yardımcı oluruz, Ayça Kaya'nın farklı listeleri var kitaptan bakıp yazarım sana
Sagol canim olsun sende vereceksen arada boyle oynamalar oluyor benim zatten kolay kilo veren bir yapim bide kafada bitirdigim an hic bir kuvvet beni vazgeciremez inatci bir yanim var bu diyett te yaradi eski resimlerim buzdolabin uzerinde beni tutuyor eski kiyafetlerimi attim aralarinda cok sevdiklerimde vardi genede attim sifir dan alisveris yaptim bunlara girecem dedim girdim cok sevdigim yiyecekleri ayda bir kendimi odullendirmek icin yiyiordum motive ediyordu keyfi kilo lar kaldi dur demelwrine ragmen durmuyor kafaya koydugum kilo ya ulasacam inat iste bide nasil olsa veririm diyip yemiyorum en buyuk hata ben eskiden oyle yapiyordum suan ki kilom kizlik kilom iki cocuk annesiyim biraz bunlari anlatiyorum inada binin diye. Benim kilo verme istegimde bir inatla basladi bir kiz arkadasla ittaya girdik hangimiz daha cok verecek diye kazanan ona hediye alacak diye hediyemide kazandim kilolarimdanda kurtuldum cevrenizde varsa boyle arkadas deneyin bence hirs ve irade cok onemli yagli ve kalori yiyecekler evet guzel ama bir anlik zevk
benim çevremdeki insanlar ne yazık ki kilolarıyla barışık insanlar zayıflamak onlara çok zor bi iş gibi görünüyoramma beni destekliyorlar sen bizim gibi deyilsin sen başarırsın diyorlar çünkü 85 kilodan 65 kadar düştüm gözlerinin önünde sizde başarırsınız birlikde deneyelim diyorum amma faydası yok 2 günden fazla başaranı yok
Bu hafta kilo vermem durdu gibi 68 dim pazar tartıldığımda.Kilo bildirimini de yapmış olayım. Pes etmek yok devaammmmm
Öncelikle hoşgeldinnnnnbn dıyete baslıom ilk gunden bırakıom. lutfn yardım edın kendıme nasıl hakım olcam
Günaydin kizlar nasil gidiyor yeme icmeniz:)) bugun aile ziyaretine gidiyorum bir hafta evimden uzak kalacam orda kendime gore yemek yapamiyacagima gore korkuyorum ins almadan geciririm bugun sabah tartida 60,2 gordum lpazartesi den bu yana 300 gitmis ay cok mutluyum ama korkuyorum ne yapmaliyim bana ne onerirsiniz
canım benim senin için çok zor olucak biluyorumamma mecbur kalırsın eger her ne yiyersin ye çok az ye bide lily86 arkadaşımızın dediyi gibi yogurt su yeşil çay en az 3kere mutlaka kilo vermesen bile en azından almamış olursun allah yardımcın olsunGünaydin kizlar nasil gidiyor yeme icmeniz:)) bugun aile ziyaretine gidiyorum bir hafta evimden uzak kalacam orda kendime gore yemek yapamiyacagima gore korkuyorum ins almadan geciririm bugun sabah tartida 60,2 gordum lpazartesi den bu yana 300 gitmis ay cok mutluyum ama korkuyorum ne yapmaliyim bana ne onerirsiniz
Benim de etrafımda yok bir de benim en zayıf olduğum zamanlar 15 yıl öncesi yani çocuktum o zamanlar
bi de çok defa denemem oldu hep güzel bir irade ve motivasyonla başladım ama herkes köstek oldu bi kereden bişey olmaz dedi ben de yemicem deyince gönül koydular halbuki çoğu benim 2 katım kilodaydılar. Ya da boğazından kıs dediler ben de kıstıkça kilo aldım çünkü çok az şeyler besleniyordum dolayısıyla da metabolizmamı yavaşlatmışım
Şu an kimseye demiyorum sadece annem biliyor o da kendisi de 2-3 ayda 7-8 kg verdi böyle iyiyim sen de biraz dikkat et verirsin diyor destekliyor, ona biri bir liste vermiş klasik diyetisyen listesi ben hesapladım 1400 kcal falan ama önemli olan kalorisi ya da içeriği değil önemli olan düzenli yemek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek. Annem mesela biraz beslenme düzeni değişsin hemen yaaa bugün kaçamak yaptım, tam uyamadım, düzenim bozuldu- demeye başlıyor çünkü artık hayat tarzı haline getirmiş.
Ben de şimdi pek kıyafet almıyorum kendime zayıflayınca yenilerini alacağım, bunları da veririm birilerine diyorum
evet canım destek şart çok diyetler denedim hepsını yarım bıraktım,ama artık gercekten dur demelıyım,...bende daldan dala atlıyorum ama bu kezde bunu denemeye karar verdim beraber yapalım arkadaşım destek oluruz birbirimize
hoş geldin var canım pazarerteleri bildirim günüdür
snowdrop,
ne diyeti yapıyorsun yani uyduğun diyeti karataya benzettim sanki ekmek yok falan:44: