• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kizlar oglusum tlf mu bozdu tamirdeydi dun geldi o yuzden nette giremiyordum yeni gelen arkadaslar hos geldiniz kolay kilo vermeler benim bu haftamda iyi gecti kacamagim yok cokta rahattim ama regl yaklisti eli kulaginda bu sabah tartida ona ragrem 61 gosterdi mutluyum hedefimme adim adim yaklasiyorum arkadaslarim yeter diyorlar boyle kal ne al ne ver ama 57 ne hikmetse takmis durumdayim boyum 165 bundan sonraki verecegim kilo lar keyfi olacak darisi hepinizin basina 4 ayda 77 kilodan 61 geldim sizlerde yaparsaniz

Selam kızlar!
Ben de sizin grubunuza katılmak istiyorum.

Başlangıç kilom: 90
Boy: 162
Hedhf 70(şimdilik)

Canım seninle hemen hemen aynı kilo çizelgemiz bende 9 üaralık yani yarın diyetisyende randevum var bakalıman be an herseyı yazacagım sizlere

Merhaba kizlar oglusum tlf mu bozdu tamirdeydi dun geldi o yuzden nette giremiyordum yeni gelen arkadaslar hos geldiniz kolay kilo vermeler benim bu haftamda iyi gecti kacamagim yok cokta rahattim ama regl yaklisti eli kulaginda bu sabah tartida ona ragrem 61 gosterdi mutluyum hedefimme adim adim yaklasiyorum arkadaslarim yeter diyorlar boyle kal ne al ne ver ama 57 ne hikmetse takmis durumdayim boyum 165 bundan sonraki verecegim kilo lar keyfi olacak darisi hepinizin basina 4 ayda 77 kilodan 61 geldim sizlerde yaparsaniz

inşallah canım ben de yaza kadar 50li kiloları görmek istiyorum sanırım biraz azim ve istikrar gerekiyor:50:
Canım seninle hemen hemen aynı kilo çizelgemiz bende 9 üaralık yani yarın diyetisyende randevum var bakalıman be an herseyı yazacagım sizlere
merakla bekliyoruz canımmm :1:

Merhabaa kızlaaaaaaaaarr kilo bildirimi yapıyor geçen hafta 70.7 dim sanırım:26: bu hafta 69.1 olmuşum:46:
tebrikler canım başarının devamını dilerim:46:

Selam kızlarrr :3:
Canlarım bugün tartılamadım sabah geç kalktım hemen giyinip çıktım
bu arada menümü diyete uygun hale getirmek için sabah öğlen tost yedim - evde sabah yapıp getirdim en pratik o oldu
kuşluk aramda 1 fincan latte içtim bi de biraz önce çayıma 1 şeker attım acıkır gibi hissettim kendimi
yani bugünün kaçamağı bu şeker oldu
haftasonu da düzensiz yedim yaaa öğlen kahvaltı akşam üstü yemek yani adam gibi yapamadım beceremedim daha doğrusu
bugün tavuk haşlıcam yarına onu getiririm, bozdolabım çok aşırı soğutuyordu şimdi biraz daha iyi - eve giderken marul falan alırım
bende durumlar bu şekilde işte...

Merhaba arkadaşlarım.

Ben hafta sonu diyetime uyduğum ve de az ekmek yediğim halde hiç kg vermemişim.Ve bu sabah itibariyle elma diyetine başladım.İnşallah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim.

Sizlere başarılar...

seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500.64.800
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5.61,500.61.0
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78-76.3
zehragrbzdrn kilo 84.82,200
prometheus kilo 72
aysultan17kilo 72,7.71.0.70.7.69.1
lily86 kilo 83,4.82,0

kızlar bu hafta bende tık yok doğrusunu söylersem listeye uyamadım:49:inş bu hafta daha hayırlı keçer:49:yeni gelenler hoş geldiniz:49:

Selam kızlarrr :3:
Canlarım bugün tartılamadım sabah geç kalktım hemen giyinip çıktım
bu arada menümü diyete uygun hale getirmek için sabah öğlen tost yedim - evde sabah yapıp getirdim en pratik o oldu
kuşluk aramda 1 fincan latte içtim bi de biraz önce çayıma 1 şeker attım acıkır gibi hissettim kendimi
yani bugünün kaçamağı bu şeker oldu
haftasonu da düzensiz yedim yaaa öğlen kahvaltı akşam üstü yemek yani adam gibi yapamadım beceremedim daha doğrusu
bugün tavuk haşlıcam yarına onu getiririm, bozdolabım çok aşırı soğutuyordu şimdi biraz daha iyi - eve giderken marul falan alırım
bende durumlar bu şekilde işte...

Canım sen isteklisin kiloları kaybetme konusunda o yüzden yavaş yavaşta olsa gidecektir kilolar inşallah

Arkadaşlar bugun diyetisyene gittim kahvaltı sonrası gittiğim için 96,9 geldim hemde kahvaltıda börek yediğim halde;) neyse yarın Bismillah diyerek başlıyorum diyetime hemen hemen ayça kayanın listesine benziyor ama benimkinde biraz daha ana öğünlere ağırlık verdi sütüm azalmasın diye ;) hadi bakalım hayırlısı olsun iki hafta sonra kontrole çağırdı ve ben iki hafta boyunca tartılmıycam arkadaşlar o yüzden kilo bildirimimi iki hafta sonra yapıcam haberiniz olsun...

Canım sen isteklisin kiloları kaybetme konusunda o yüzden yavaş yavaşta olsa gidecektir kilolar inşallah

ah ah yıllardır bu kilolarla başım dertte... Ama biraz gayret ve sabırla yavaş da olsa gideceğine inanıyorum, tabii desteğiniz sayesinde...

Günaydın kızlarrr :3:
Dün işe çok geç kaldığımdan tartılmak aklıma bile gelmemişti bugün sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeee....
81,6kg... Az belki ama en azından tartıda eksiyi görmek bile güzel, hem de haftasonu düzensiz yememe ve kaçamak yapmama rağmen...:17:

Kızlar bugün sağlıklı menümle karşınızdayım hayırlısıyla...:1:

Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+1 dilim kaşar+salça ile yaptığım tost
- 1 bardak çay

09:30 - 1 fincan limonlu yeşil çay (aslında kahvaltıda içecektim ama çaycımız sağolsun çayımı getirmiş)

Ara - 10:30 - 1 fincan latte (hazır olduğundan içinde şeker var maalesef meyve getirmeyi unutmuşum:26:)

Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- yarım domates ile yaptığım sandviç
- 1 bardak ayran

bugün neler yediiiiimmmmmmm:3: sabah 2 ceviz 1 çavdar ekmeği peynir arada:1 bardak ayran gevrek öğle yemeği:brokoli salatası,5-6 tane balık ekmek yookkk 1 elma

bugün neler yediiiiimmmmmmm:3: sabah 2 ceviz 1 çavdar ekmeği peynir arada:1 bardak ayran gevrek öğle yemeği:brokoli salatası,5-6 tane balık ekmek yookkk 1 elma

güzelmişşş :)))
ben de dün akşam brokoli aldım bugün haşlayıp salatasını yapacağım inşallah:34:

Arkadaşlar bugun diyetisyene gittim kahvaltı sonrası gittiğim için 96,9 geldim hemde kahvaltıda börek yediğim halde;) neyse yarın Bismillah diyerek başlıyorum diyetime hemen hemen ayça kayanın listesine benziyor ama benimkinde biraz daha ana öğünlere ağırlık verdi sütüm azalmasın diye ;) hadi bakalım hayırlısı olsun iki hafta sonra kontrole çağırdı ve ben iki hafta boyunca tartılmıycam arkadaşlar o yüzden kilo bildirimimi iki hafta sonra yapıcam haberiniz olsun...

merhabalar, sizinle aynı kilolardayız bende 4ay önce doğum yaptım 99 kiloyum şu an boyum 1.70 diyetisyen size nasıl bir diyet verdi benimde artık bu ilolardan kurtulmam lazım.:26: 1. sayfadaki 3. diyeti yapsam sütüm azalır mı acaba sizin diyetiniz kaç kalorilik

merhabalar, sizinle aynı kilolardayız bende 4ay önce doğum yaptım 99 kiloyum şu an boyum 1.70 diyetisyen size nasıl bir diyet verdi benimde artık bu ilolardan kurtulmam lazım.:26: 1. sayfadaki 3. diyeti yapsam sütüm azalır mı acaba sizin diyetiniz kaç kalorilik

Arkadaşım benim diyetimde kalori hesabı yok ki
Sabah 9 da 1dilim ekmek bir yumurta istediğin kadar salata 3parmak büyüklüğünde beyaz peynir
11 de 2adet meyve
2 de öğle yemeği 1kase corba 5-6 ad köfte yada balık tavuk yada et istediğin kadar salata 1dilim ekmek
4 te bir bardak süt 2galete
7 de aksam yemeği 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase corba bir bardak yoğurt 2dilim ekmek
9 da 2ceviz 10 fındık 2medine hurması
Toplamda da 2-3lt su
İki hafta sonra kontrol var bakalım
Bu arada bende 6,5 ay oldu doğum yapalı benim boyum 1,64

Son düzenleme:
Arkadaşım benim diyetimde kalori hesabı yok ki
Sabah 9 da 1dilim ekmek bir yumurta istediğin kadar salata 3parmak büyüklüğünde beyaz peynir
11 de 2adet meyve
2 de öğle yemeği 1kase corba 5-6 ad köfte yada balık tavuk yada et istediğin kadar salata 1dilim ekmek
4 te bir bardak süt 2galete
7 de aksam yemeği 8 kaşık sebze yemeği, 1 kase corba bir bardak yoğurt 2dilim ekmek
9 da 2ceviz 10 fındık 2medine hurması
Toplamda da 2-3lt su
İki hafta sonra kontrol var bakalım
Bu arada bende 6,5 ay oldu doğum yapalı benim boyum 1,64

canım bu liste diyetisyenin verdiği listeyse eğer, 1800-1900 kalori falan ediyor

beden kitle indeksiniz 32,4 yani hemen hemen bahired ile aynısınız ama emziren bir anne olduğunuzdan bu diyetleri yapmanız sütünüzü ne kadar etkiler bilemeyeceğim yanlış yorum yapmak istemem ama bahired'in diytsyen listesini deneyebilirsiniz Ayça Kaya listeleri biraz kalorisi düşük listeler olduğundan yetersiz beslenme riskiniz var
eğer imkanınız varsa devlet hastanesine gidip dahiliyeye kan verin sonra dr zaten sizi diyetisyene yönlendirir
benim iş arkadaşımın eşi de emziriyor 9 aylık kızı var buradaki diyetisyen sen emzirdiğin için liste veremem demiş ben de şaşırmıştım nasıl olur vermesi lazım diye ama bana şakayla karışık laf soktu sen de dr olmalıymışsın nereden bilion gibisinden ondan yorum yapamıyorum yanlış yönlendirmek istemem

Back