canım metabolizmayı şaşırtmak için biraz değişiklik yapsan nasıl olur?kızlar bıktım ya aylardır pazarertesi başlayıb çarşambaya bitirmekden 80 -65 düştüm amma son 5 kilonu veremiyorumyardım edin kızlar
sabah yediklerim
şekersiz çay domates salatalık 2 dilim cavdar ekmek 1 kaşık tere yağı ve peniraslında tere yağını bal ile ekmeye sürmek istedim amma vaz keçdim ne ise allah yardımcım olsun ara sütlü kahve ögle salata yoğurt haşlanmış et köftesi
Merhaba Kızlar bugün yerli malı haftası dolayısıyla kendimi tuttuuum tuttuum ve bir tanecik kurabiye yedim bişey olmaz değil miçok pişmanııımmm
kızlar bıktım ya aylardır pazarertesi başlayıb çarşambaya bitirmekden 80 -65 düştüm amma son 5 kilonu veremiyorumyardım edin kızlar
sabah yediklerim
şekersiz çay domates salatalık 2 dilim cavdar ekmek 1 kaşık tere yağı ve peniraslında tere yağını bal ile ekmeye sürmek istedim amma vaz keçdim ne ise allah yardımcım olsun ara sütlü kahve ögle salata yoğurt haşlanmış et köftesi
Kızlar ben birşey soracağım belki bilirsiniz
Kızılcık meyvesini nereden bulabilirim? Aktarlarda var mıdır ki acaba?:44:
canım metabolizmayı şaşırtmak için biraz değişiklik yapsan nasıl olur?ya 1-2 gün şok diyet yap ya da yediklerini biraz arttır birkaç gün sonra düşür ne bileyim aklıma bu geldi
spor yapıyor muydun???
Seni cok iyi anliyorum benimde 3kilo kaldi gitmiyor ama soyle de dusun son kalan kilolari yaza kadar verecem de bu kisi en azin dan kilo almadan kurtartirirsin kisin malum gunler kisa hareketsizkij var yiyiyoruz oldugu gibi kilo olarak geri dknecek ama kalan kilo senin bshanen olur bu bahaneyli fazla yemek yemeyiz diyet teyiz diyip yemiyorux en azindan ben oyle yapiyorum bu kadar vermisiz en azindan geri almayiz eski kilolari
Kızlar ben birşey soracağım belki bilirsiniz
Kızılcık meyvesini nereden bulabilirim? Aktarlarda var mıdır ki acaba?:44:
haklısın canım canımı sıkan başka bi şey daha var 2 ay sonra kız kardeşimin düyünü var kilolarımdan kurtulub güzel kiyafet geyinmek istiyorum
evet kimseler gelip gitmiyorben bişey sorcam kızlar şuan reglyim herkesin regl iken kilosu fazla mı çıkar bide ne zaman tartılmalıyım
haklısın canım canımı sıkan başka bi şey daha var 2 ay sonra kız kardeşimin düyünü var kilolarımdan kurtulub güzel kiyafet geyinmek istiyorum
Evet ödem olusuyor benim 1yada 2kilo oynuyor regl bittikten 2gun sonra gercek kilo cikiyor o zaman tartin en azindan ben oyle yapiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?