How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben de geldimm:) birinci sayfadaki diyet baya iyi görünüyor, klasik diyetisyen diyeti aslında, ara sayfalara bakamadım arkadaşlar . moral bozukluğundan bir türlü kendimi veremedim diyet olayına ama sizden aldığım güçle ben de yarından itibaren başlıyorum :)
hadi bakalım ;)
öncelikle abur cubura ve fazla ekmeğe son vericem, pilavda çok yedim bu aralar oof onu da kesiyorum hemen ! bol salata ve yoğurt her öğünde mutlaka , öğlen ızgara et akşam sebze yemeği ya da tam tersi. aralarda azcık badem kuru erik kuru kayısı az nescafeli süt yada ayran ve tost ve mutlaka taze meyve :) olacak bu sefer inşallah , bir de hava az ısınsa da yürüsem, buz gibi dışarsıı :(

ben de geldimm:) birinci sayfadaki diyet baya iyi görünüyor, klasik diyetisyen diyeti aslında, ara sayfalara bakamadım arkadaşlar . moral bozukluğundan bir türlü kendimi veremedim diyet olayına ama sizden aldığım güçle ben de yarından itibaren başlıyorum :)
hadi bakalım ;)
öncelikle abur cubura ve fazla ekmeğe son vericem, pilavda çok yedim bu aralar oof onu da kesiyorum hemen ! bol salata ve yoğurt her öğünde mutlaka , öğlen ızgara et akşam sebze yemeği ya da tam tersi. aralarda azcık badem kuru erik kuru kayısı az nescafeli süt yada ayran ve tost ve mutlaka taze meyve :) olacak bu sefer inşallah , bir de hava az ısınsa da yürüsem, buz gibi dışarsıı :(
hoşgeldin aramızaaaa:3:
ben de ne zamandır dikkat etmiyordum ama baktım ki böyle olmayacak yine ve yeniden diyerek 1 ay önce yazmaya başladım ama yine araya bir sürü şey girmişti bu hafta sıfırladım kendimi pazartesiden beri alışma modundayım yeni arkadaşlar geldikçe insan daha da motive oluyor:118:
kilonu yaz sen de, seva arkadaşımız listeye eklesin:34:

Heyyyyyy kızlar nerelerdesinizzzzzzz:3::3::3:
Dün akşam eve gittim kalan az çorbam vardı onu ısıttımi sebzeyi ısıtmadım zaten 3 kaşık anca çıktı, üstüne küçük bir kase yoğurt döktüm yanına da 1 dilim tam buğday ekmeği...
Su 1-1,5lt anca oldu onu çoğaltmam lazım yaaaa:50:

Bugün de 2 dilim ekmek arası peynir+salça sürdüm yani anlayacağnz klasik kahvaltım:34:
Şimdi çay içiyorum ara olarak kuru kayısı yiyeceğim öğlene de yemek getirdim 4-5 kaşık yanına 2 dl ekmek+ayranla yerim
Akşama ne yaparım orası muamma...

Sizler neredesiniz, hadi gelin raporunuz verin hem iki muhabbet ederiz:40::40::40:

merhabalaarr kimse yok topiğimizde ya yalnızmıyız lily :43: ben de yediklerimi yazayım sabah:bir simit peynir 4 zeytin domates
öğle yemeği iki dilim tam buğday ekmek üzerine baharatlı yoğurt ve 5 zeytin bir tane de mandalina yedim aralarda kuru üzüm:56:

akşama az yemek yemem lazım sanırım:43:
evet canım biz varız sadece topikte... maalesef :(
Sana gelince akşama sebze+yoğurt+salata yaparsan iyi olur yani ekmek yememeye çalış:34:
Doymazsan bir tane de meyve ye ardından içebilirsen bitki-meyve çayı falan iç, dengelemiş olursun bugunu:34:

Son düzenleme:
kızlar şimdi sütlü Türk kahvesi içtim yanında da yarım pkt kadar tarçınlı fındıklı kıtır bisküvii yedim - otobüste vermişlerdi çantamda kalmış acıkınca onu da yedim topu topu 40 kalori paketi ki paket yarımdı:1:

Ya kızlar ayaklarım balon gibi, sabah bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyor hareket ederken bile zorlanıyorum ne yapmam lazım???
ben öyle ot çöp içemiyorum baştan söyleyeyim, sabah yeşil çay içtim bir de su içmeye çalışıyorum ama daha 1 saat mesai var bir de eve gidene kadar yarım saat desek 5 buçuktan önce ayaklarımı uzatma imkanım da yok:50:

kızlar şimdi sütlü Türk kahvesi içtim yanında da yarım pkt kadar tarçınlı fındıklı kıtır bisküvii yedim - otobüste vermişlerdi çantamda kalmış acıkınca onu da yedim topu topu 40 kalori paketi ki paket yarımdı:1:

Ya kızlar ayaklarım balon gibi, sabah bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyor hareket ederken bile zorlanıyorum ne yapmam lazım???
ben öyle ot çöp içemiyorum baştan söyleyeyim, sabah yeşil çay içtim bir de su içmeye çalışıyorum ama daha 1 saat mesai var bir de eve gidene kadar yarım saat desek 5 buçuktan önce ayaklarımı uzatma imkanım da yok:50:

oo canım ödem var demek ki sende :( tuzu azalt bir de ayaklarımı uzatamıyorum diyosun , sürekli oturmaktan da oluyo sandalye tepesinde tabii :( geçmiş olsun . benim ayaklarımda hiç ısınmıyor donuyorum :50:

bu arada ben de sabah ince 2 dilim ekmek krem peynir, salatalık domates yedim, öğlen tavuk ve kızarmış patates :( işyerinde her Allahın günü patattes çıkıyor tavukla zaten , çorba ve salatada vardı ama çorbayada un katıyolar yine de içtim sıcak diye:ssz: ama ilk kez ekmeksiz yedim öğlen :46: sonra türk kahvesi içtim , çay zaten gırla gidiyo, şekeri kesicem ama yarından itibaren , artık şekersize alışıcam inşallah, deminde kayısı ve badem götürdüm biraz fazlaca ama videoda vardı en azından:34: birde yemekten yarım saat önce burada bir forumda gördüğüm iki kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zerdeçal ,tarçın, zencefil karışımını yapıp yedim, buna da yeni başladım, zayıflatıyormuş güya bakalım, zayıflatmasa da en azından faydalı şeyler işte :34: akşam ne var eve gidince bakıcam , aslında abur cuburu kessek bile ne kadar fark eder de işte :ssz:

aa bir de kilom 61-62 arası , 55e düşsem ne şahane olur ! başarıcaz hep beraber ! :52:

Sabah =Sirkeli Su

Kahvaltı=1 haşlanmış yumurta-5 zeytin-yarım dilim kepek ekmeği-roka
Ara =Yeşl çay
Öğle =1 dilim tavuk göğüs-1 dilim ekmek-1 kase yoğurt
Ara =1 fincan türk kahvesi
İkindi =6 kaşık etsiz patates yemeği-1 kase yoğurt-1 kase salata-1 dilim ekmek
Ara =yeşil çay
Akşam =2 küçük dilimle yapılmış tost-1 bardak ayran-1 portakal
Ara =Yeşilçay

Benden menü böyle:42:

Akşam ile ikindi menüsünün yerini değiştim bugün.:56:

kızlar ıyi aksamlar bende 1.5 sene önce bu topıkte sızlerle kılo verdım doğumdan sonra kalan 13 kıloyu verdım
ama bu sıra 4 kılo aldım cok yıyorum cunku göbek ve yanlar o bıcımmoldu
hemen tekrar vermem lazımmm
kolay gelsın hepımızee:3:

kızlar günaydın hayırlı cumalar,

akşam evde patatesli yumurta yedim valla çok da güzeldi :( azcık çikolatada yedim ama çok az, bitince bi daha abur cubur almicam, annem de kızıyo zaten =)
sabah labne peynirle ince iki dilim ekmek domates salatalık yedim.
bir de karar aldım, şu zencefilli yoğurt karışımı ara öğün yapıcam 11 de yicem.
bari bugün adam gibi yapabilsem şu rejimi.
kendimizi motive etmek için ne yapabiliriz? mesela giymek istediğimiz bir elbise resmi mi koysam karşıma ? ciddi ciddi bir şey düşünmek bunun için!
şimdilik bu kadar, kolay gelsin , sevgiler...

kızlar ıyi aksamlar bende 1.5 sene önce bu topıkte sızlerle kılo verdım doğumdan sonra kalan 13 kıloyu verdım
ama bu sıra 4 kılo aldım cok yıyorum cunku göbek ve yanlar o bıcımmoldu
hemen tekrar vermem lazımmm
kolay gelsın hepımızee:3:

o zaman başlıyoruz rejime , daha doğrusu aslında sağlıklı beslenmeye :) kolay gelsiin :34:

bu hafta pek kilo veremedim gibi ya geçen hafta iyi vermiştim bu hafta durdu:50: dikkat de ediyorum ama bu hafta böyle oldu.Neyse pes etmek yok devammmmm:56:

Merhaba kızlar hepinize hayırlı Cumalar.... :3:
Bugün işlerin arasında resmen kayboldum diyebilirim dünkü sisteme veri girişi yapıyordum yarım kalmıştı devamını yapayım dedim ama kabul etmeyince silip sıfırdan başladım onu da düzelteyim derken hepsi silindi üçüncü kez tekrar başladım:47:
Girişini yaptığım işlerin benle alakası yok ilgi alanıma uzaktan bile girmiyor ki zaten benden önceki arkadaşın işleri hem mesleki açıdan hem de o görevli olduğu zamandan kalma işler... Ben ne anlarım tesisat işindennn:44: Valla başıma ağrı girdi bir de kayıtlarda farklı önümdeki listede farklı bilgiler olunca yapmakta çok zorlanıyorum, ben mesleğimi yapmak istiyorum yaaaaaa:14: Ama bizim kurumda öyle bir imkanım yok:50: Bana verilen işi layıkıyla yapmaya çalışıyorum ama bilmediklerimi sıfırdan öğrenmek çok zorluyor beni:50:

Ceydaaa aramıza hoşgeldin daha doğrusu "yeniden" hoşgelmişsin biz seninle tanışmadık ama bundan sonra birlikteyiz inşallah...:7:

Gabiya, canım ben zaten tuz yemiyorum 15 yıldır:34: Dün ilaç yazdırmaya acile gittim acildeki dr bunun birkaç sebebi var ya kalp ya karaciğer ya böbrek dedi... EEEe ben geçen gün tam tahlil yaptırmıştım kendi dr.um da gayet normal dedi - bu acildeki dr kalp damar uzamnına görün belki varis olabilir dedi zaten annemde de var kilo da etken malum belki olabilir:50: bir de tüm gün oturarak çalışıyoruz onun da etkisi vardr eminim ha bu arada regl de etkili olabilir mi ki acep:26:

Selam kızlar!
Ben de sizin grubunuza katılmak istiyorum.

Başlangıç kilom: 90
Boy: 162
Hedhf 70(şimdilik)
Hoşgeldinnnnnnnn:3:

bu hafta pek kilo veremedim gibi ya geçen hafta iyi vermiştim bu hafta durdu:50: dikkat de ediyorum ama bu hafta böyle oldu.Neyse pes etmek yok devammmmm:56:

cnm olsun yaaa ben de bu hafta tam uyamadım listeye ama az biraz eksilme görür müyüm inşallah deyip umut ediyorum:37:

Ya o kadar moralim bozuldu ki beynim sulandı ben de burada paylaşıyorum işte derdimi, affınıza sığınarak...:17:

Ben dün akşam eve biraz geç gittim doğru düzgün sebzem falan da yok geçen hafta pazara gitme imkanım olmadı evde bile değildim :) inşallah bu haftasonu giderim

Akşam hemen su koydum ocağa geçenden yarım pkt boncuk makarnam vardı onu pişirdim üstüne de soğan-domatesli azıcık yağla sos yaptım, naneli yoğurt döküp yedim tabaklarım zaten küçük özellikle öyle aldım:1: Ama tabak küçük olduğundan koyduğum gözüme çok göründü:1:

Ardından ara olarak birkaç tane fıstık birkaç tane leblebi- 4 kare de bitter yedim:17:
Sabah kilom aynıydı dünle...

Bugün de biraz getirdim makarnadan öğle yemeği olarak ama henüz yemedim sonra tekrar rapor veririm :34:

pazartesiye az kaldı bakalım bu hafta kaç kilo verdik:27: sabah kahvaltısında salata peynir ve zeytin yedim tabiki 1 dilim çavdar ekmeğiyle :46: arada bir fincan ılık süt

Back