kızlar şimdi sütlü Türk kahvesi içtim yanında da yarım pkt kadar tarçınlı fındıklı kıtır bisküvii yedim - otobüste vermişlerdi çantamda kalmış acıkınca onu da yedim topu topu 40 kalori paketi ki paket yarımdı
Ya kızlar ayaklarım balon gibi, sabah bol gelen ayakkabım şimdi sıkıyor hareket ederken bile zorlanıyorum ne yapmam lazım???
ben öyle ot çöp içemiyorum baştan söyleyeyim, sabah yeşil çay içtim bir de su içmeye çalışıyorum ama daha 1 saat mesai var bir de eve gidene kadar yarım saat desek 5 buçuktan önce ayaklarımı uzatma imkanım da yok
oo canım ödem var demek ki sende
tuzu azalt bir de ayaklarımı uzatamıyorum diyosun , sürekli oturmaktan da oluyo sandalye tepesinde tabii
geçmiş olsun . benim ayaklarımda hiç ısınmıyor donuyorum
bu arada ben de sabah ince 2 dilim ekmek krem peynir, salatalık domates yedim, öğlen tavuk ve kızarmış patates
işyerinde her Allahın günü patattes çıkıyor tavukla zaten , çorba ve salatada vardı ama çorbayada un katıyolar yine de içtim sıcak diye
ama ilk kez ekmeksiz yedim öğlen
sonra türk kahvesi içtim , çay zaten gırla gidiyo, şekeri kesicem ama yarından itibaren , artık şekersize alışıcam inşallah, deminde kayısı ve badem götürdüm biraz fazlaca ama videoda vardı en azından
birde yemekten yarım saat önce burada bir forumda gördüğüm iki kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zerdeçal ,tarçın, zencefil karışımını yapıp yedim, buna da yeni başladım, zayıflatıyormuş güya bakalım, zayıflatmasa da en azından faydalı şeyler işte
akşam ne var eve gidince bakıcam , aslında abur cuburu kessek bile ne kadar fark eder de işte