How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar sabah iyi başlasamda ögle yemeyinde cocuklar tutdurdu baba kebab istiyoruz diye ve kebabçıya getdik ben sadece kebab ve ayranla idare etdim yani yanında ekmek felan yemedim:43:akşama kendim için karnabahar haşlayıb sarımsaklı yoğurt yemeyi düşünüyorum belki zeytun yağlı yeşil salatda yedim bakalım akşam için düşündüklerim ruh halimle uygun gelecekmi :49:

Son düzenleme:
Merhaba herkese :)

Benim tek uyum sağlayabildiğim diyet listesi bu liste :56: İlk sayfada yer alan yeşil yazılı olan yani.Bugün başladım.Şuan tostumu yiyorum :56:

inşallah başarılı olurum bu defa :31:

Kilo =84

Arkadaşlar merhaba ben de bu gruba katılmak istiyorumGeçen sene buna benzer bir diyet listesiyle 13 kilo vermiştim ve çok memnun kalmıştım.Şu anda şehir değişikliği sebebiyle çalışmıyorum ve depresyon halindeyim..Bunun da bana kilo aldırdığını düşünüyorum.Elektronik bir tartım vardı ama taşınırken onu getirmediğim için şu an kaç kilo olduğumu bilemiyorum.Yalnız kilo verdiğimde popomdan düşen mikrofiber eşofmanın (hani şu esnek olmayanlardan) popoma girmemesiyle kilo aldığımı anladım.Kilo verdiğimde 68 kilo civarında idim.4 kilo almış olsam şu an 72 civarında olmalıyım..Yine de güvenilir bir baskül bulursam kilomu düzeltirim..Şu saat itibariyle 72 kilo olarak diyete katılıyorum..

tamam canım aslında çok fazla fark yok listeler arasında:49:
Bugun başladım bakalım ne kadar uyabilirsem artık elimden geldiğince yapacağım

Benim tek uyum sağlayabildiğim diyet listesi bu liste :56: İlk sayfada yer alan yeşil yazılı olan yani.Bugün başladım.Şuan tostumu yiyorum :56:

Kilo =84

Hoşgeldin aramıza:3:
Bu listeye başlayıp istikrar sağlayanın veremeyeceğini düşünmüyorum inşallah birlikte başaracağız:118:
Kilolarımız yakın sayılır biraz yarış gibi olacak bizim için:34:
Arkadaşlar merhaba ben de bu gruba katılmak istiyorumGeçen sene buna benzer bir diyet listesiyle 13 kilo vermiştim ve çok memnun kalmıştım.Şu anda şehir değişikliği sebebiyle çalışmıyorum ve depresyon halindeyim..Bunun da bana kilo aldırdığını düşünüyorum.Elektronik bir tartım vardı ama taşınırken onu getirmediğim için şu an kaç kilo olduğumu bilemiyorum.Yalnız kilo verdiğimde popomdan düşen mikrofiber eşofmanın (hani şu esnek olmayanlardan) popoma girmemesiyle kilo aldığımı anladım.Kilo verdiğimde 68 kilo civarında idim.4 kilo almış olsam şu an 72 civarında olmalıyım..Yine de güvenilir bir baskül bulursam kilomu düzeltirim..Şu saat itibariyle 72 kilo olarak diyete katılıyorum..

Öncelikle aramıza hoşgeldin:3:
Evde durdukça kilo almak maalesef ki bir alın yazısıı gibi ve senin için hem şehir değişikliği hem eve tıkılıp kalmak hem de eşofmanının olmadığını hissetmen ister istemez seni psikolojik olarak etkilemiştir. Canın sıkıldıkça yaz buraya, sonuçta bu topik sadece liste paylaştığımız değil aynı zamanda da birbirimize moral olarak da destek olduğumuz bir platform.
Kaç kilo olduğunu da bir eczaneye gidip tartılabilir ve öğrenebilirsin. Annem de kilo vermeye çalışıyor (ayrı şehirlerdeyiz) o da evde tartı olmasına rağmen hep aynı eczanenin aynı tartısında tartılıyor. Sen de öyle yapabilirsin:34:

Bugun başladım bakalım ne kadar uyabilirsem artık elimden geldiğince yapacağım

Hoşgeldin aramıza:3:
Bu listeye başlayıp istikrar sağlayanın veremeyeceğini düşünmüyorum inşallah birlikte başaracağız:118:
Kilolarımız yakın sayılır biraz yarış gibi olacak bizim için:34:

Öncelikle aramıza hoşgeldin:3:
Evde durdukça kilo almak maalesef ki bir alın yazısıı gibi ve senin için hem şehir değişikliği hem eve tıkılıp kalmak hem de eşofmanının olmadığını hissetmen ister istemez seni psikolojik olarak etkilemiştir. Canın sıkıldıkça yaz buraya, sonuçta bu topik sadece liste paylaştığımız değil aynı zamanda da birbirimize moral olarak da destek olduğumuz bir platform.
Kaç kilo olduğunu da bir eczaneye gidip tartılabilir ve öğrenebilirsin. Annem de kilo vermeye çalışıyor (ayrı şehirlerdeyiz) o da evde tartı olmasına rağmen hep aynı eczanenin aynı tartısında tartılıyor. Sen de öyle yapabilirsin:34:
Çok teşekkür ederim hoş bulduk :3::3:
Gerçekten çok aktif ve mutlu bir hayattan böyle durağan ve sıkıcı bir hayata başlayınca kendimi abur cubura vurdum..:43:
Burası gerçekten yaşanması çok zor bir yer..Neyse ki 11 ay kaldı bitmesine..:5:
Maalesef şark görevindeyiz ve ilçe merkezinden bile uzağız..Buralarda digital tartı bulmak imkansız..
Sadece buğday tartmak için olan kantarlardan var :27:
Bugün sabah 08:15'te kalktım,40 dk yürüyüş yaptım.Eve gelip 2 dilim ekmek ve peynirden oluşan tostumu yedim yanında da 2 tam ceviz yedimm..Arkasından da 1 sade Türk kahvesi içtim..
Şimdi saat 11'deki ara öğünü bekliyorum..İnşallah şöyle 65 kilo olursam çok mutlu olucam :21:

Kilo =84
hoş geldin canım :49:
hoş geldin birlikde başarırız inş:49:

seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78-76.3
zehragrbzdrn kilo 84
prometheus kilo 72

seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78-76.3
zehragrbzdrn kilo 84
prometheus kilo 72

ben de kilomu yazmak isterdim ama dünle bugun arasında 2kg oynadı:44: ödem topladı sanırım vücudum:37:
o yuzden net bilemiyorum haftaya pazartesi bildirimimi yaparım başlangıç ve o günkü kilomu olur mu?:34:

ya ben de işe dalmışım ara öğünümü geciktirdim şimdi süt içiyorum dün 200ml.lik yağsız süt aldım yarısı kadarını şimdi içeceğim kalanı da yarın içerim artık :1:

sabahki kahvaltım:
- 1 küçük kepekli sandviç ekmeği (2 dl ekmek yerine)
- sürme beyaz peynir
- yarım domates
- çay

Biraz önce ara öğünümü yaptım.
Ben tam olarak ilk sayfadaki listeyi yapmıyorum.Yni o listeden de faydalanıyorum ama geçen sene yaptığım diyet gibi de devam etmeye çalışıyorum..Ama zaten hemen hemen aynı..
Saat 11:30 ara öğün:
2 tam ceviz içi
10 tane kuru dut.

Mrh kizlar benim diyet gidiyor dün yediklerimi yazmadim cünkü bir gün onceki ile ayni idi ben yemeklerimi iki günlük hazirliyorum aslinda oyle denk geliyor el aliskanligi hep cok hazirladigim icin:)) bugunki yediklerim ve yiyeceklerim soyle sabah bir dlm cavdar ekmegi yagziz krem peyniri ve bol yesillik vardi kahve ile oglende 3adet kofte salata ayran bir dlm cavdar ekmegi birlikte yedim suan yesil cay iciyorum arada yulaf yogurt ve ananas aksamda mercimek corbasi zeytinyagli pirasa yogurt

bende bende katılmak istiyorum...tam 1 senedir diyet ve yürüyüş yaptım. doğum sonrası tam 17 kilo verdim. ta ki 2 ay önce diyeti bırakana kadar. tam 2 ayda 7 kg aldım maalesef :((( moralim çok bozuk. daralttığım pantolonlarıma giremiyorum. an itibariyle 72 kg yum. öğlenleri 1 saat yürüyorum. beni de aranıza alın. belki hırslanır. tekrar diyete başlama istiyorum.

bende bende katılmak istiyorum...tam 1 senedir diyet ve yürüyüş yaptım. doğum sonrası tam 17 kilo verdim. ta ki 2 ay önce diyeti bırakana kadar. tam 2 ayda 7 kg aldım maalesef :((( moralim çok bozuk. daralttığım pantolonlarıma giremiyorum. an itibariyle 72 kg yum. öğlenleri 1 saat yürüyorum. beni de aranıza alın. belki hırslanır. tekrar diyete başlama istiyorum.

Hoşgeldinnnnnnnnnn :3:
Yürüyüş de yapıyormuşsun bence kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın:34:

Merhaba kızlarrrrr:3:
Güne su içerek başladım kahvaltım da kepekli sandviç ekmeği arası sürme beyaz peynir+domates+çay
Henüz ara öğünümü yapmadım birazdan yapacağım inşallah:34: yarım pkt süt vardı yaklaşık 1 çay bardağı eder onu içerim
Öğlene de makarna+ayran var kolay hazırlanıyor diye yapmıştım evden getirdim 4-5 kaşık kadar işte... yanına da 1 bardak ayran içerim.
Siz nerelerdesiniz naptınız bakalım?

ben de kilomu yazmak isterdim ama dünle bugun arasında 2kg oynadı:44: ödem topladı sanırım vücudum:37:
o yuzden net bilemiyorum haftaya pazartesi bildirimimi yaparım başlangıç ve o günkü kilomu olur mu?:34:
tartıldığln zaman ne gösterirse onu yaz amma mutlaka sabah tualet bitdikden sonra ne gösterirse doğrusu odur regle 1 hafta kalmış deyilse demek ke tartıda gösterilen rakam doğrudur çünkü yalnızca regle 1 hafta kalmış 1.2 kilo ödem toplana biliniyor:49:

hoş geldin :49:dahada hırslanmak için sadece çok güzel kiyafetlerin içinde kendini hayel et:49:ve bizleri bırakma bilmediklerini sor bildiklerini paylaş ben 2 cocuğumu dünyaya getirdikde 64 kilodan 88 çıkmışdım:49:ve güzel kiyafetlerimden heç vaz keçmedim ve artık bana olmaz çok küçük diye kimseye vermedim :49:şimdi artık bir kaç kiyafet dışında çokunu kullana biliyorum:49:3 kilo daha verirsem hepsi olucak inş:49:

Sevacım
Normalde aç karnına ve wc sonrası tartılınca en doğru kiloyu gösterir ama benim regl haricinde de vücudum çok ödem toplar yani o yüzden net birşey diyemiyorum
1 günde 2 kg almak çok normal birşey değil hele ki tıka basa yememişken...:37:

Sevacım
Normalde aç karnına ve wc sonrası tartılınca en doğru kiloyu gösterir ama benim regl haricinde de vücudum çok ödem toplar yani o yüzden net birşey diyemiyorum
1 günde 2 kg almak çok normal birşey değil hele ki tıka basa yememişken...:37:

canım sen rezene çayı iç veya 2 kakule çiyne ender saracdan duymuştum ödeme iyi geldiyini:49:

Back