How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba canım sen etkisini gördün mü ayça kayanın :31:

ayça kaya gerçekten çok iyi bi diyetisyen ama hiç bu zamana kadar diyetlerini yapmadım :31:
Öncelikle hoşgeldiniz :3:
Ben Ayça Kaya'yı hep takip ederdim de tam manasıyla uygulayamadım bugüne kadar ama dikkat ediyordum, çok faydalı bilgiler veriyor.

Ama küçük bir ayrıntı : Dr. Ayça Kaya bir diyetisyen değil, iç hastalıkları uzmanıdır.:34:

Canım bırakmadım vazgeçmedim de... Tam gaz devam, hatta tartıda da düşüşleri gördüm geçen aydan bugüne 1-2 cm de incelmişim :nazar: İşyernden girdiğim için imkan buldukça yazabiliyorum canım
senin nasıl gidiyor?

Bende tam gaz devam 3aydir bikmadan usanmadan devam bu inceligimi goren süper diyor bende cok memnunum 42-44 bedenden 36 - 38 inmek harika bir duygu imis 3kilo daha vermek istiyorum hatta 57 kilo olmak istiyorum verdikce dah veresim geliyor õnce 60 kilo gormek istiyorum tartida 57 de keyfi olacak olursa olur olmasada boyle de mutluyum

canım benim ya kilodan tez bi zamanda kurtulmak istediyini çok iyi anlıyorum amma olmaz ki böyle sen diyetsiyene getsen kendine iyilik etmiş olursun hem sağlıklı hem cocuğunun süt hakını elinden almamış olarak doğru şekilde zayıflarsın bence çünkü böyle zor olucak senin için inş üzülmedin yazdıklarımdan dolayı ammacım sadece doğru yola yönlendirmek çünkü benim vermek istediyim kilo 5 bunun için diyetsiyen gerekmez sağlıklı beslenerek vermek mümkün amma daha fazla kilo olunca işler deyişiyor amma yinede sen bilirsin canım benim:49::16:

Canım benim sağolasın beni düşündüğün için hayır tabiki de üzülmedim :) ama sevacım hangi diyetisyene gideceğim diyetisyenlere güvenmiyorum ki :( zamanındançok gittim çünki klasik herkesin eline aynı listeyi tutuşturup duruyolar güveneceğim bi diyetisyen olsa hemen giderim ama nerdeee ender saraca ulasabilsem aslında ona bile gitmeyi düşündüm ama o popülerliğinden dolayı çok yoğu sanırım :(( varmı bana önereceğin(iz) bir diyetisyen..?

mrb bu diyet ne kdr etkili acaba öğrenebilir miyim bende karatay yapıorum ama ilk 2 hafta 4 kilo gitti 3haftadır aynı kilodayım :2: :2:

bu diyette dikkatimi çekti ama ne kdr etkili kilolar kalıcı gidior yoksa bi kaç kaçamakta hemen alınıo mu ????

birde karbonatlı suda kilo vermede etkiliymiş aranızda kullanan tavisye eden varmı ?????

cvp larınız için şimdiden tşk ler...

Herkese merhabalar bende bu diyeti uygulamaya basladim bugün ama şöyle birsey sorucam acikmadan yemek dogru bir hareket mi ben acikmiyorum mesela öğle vakti

kızlar ben geldim 1 haftadır nete giremedim ülke dışındaydım diyet yapamadım bu sabah başladım nerdesiniz kimse yok gibi görünüyor

Hosgeldin verirsin ins ben bu ayca kaya listelerini dõnüsümlü uyguladim 3ayda 13 kilo verdim 4dilim ekmekle evet ama kepekli ekmek ben ekmeklerimi tam tahili olankarindan tüketiyorum

Valla canim ilk hafta deniyim dedim ama araya haftasonu ve regl durumlari girince yalan oldu umarim en yakin zamanda baslarim 5 ay sora evlenicem gidikli ve basenli gelin olmak istemiorum :(

kızlar ben geldim 1 haftadır nete giremedim ülke dışındaydım diyet yapamadım bu sabah başladım nerdesiniz kimse yok gibi görünüyor

Hosgeldin tekrar o zaman biraktin sandim bizi:) bende listeye bagli kalamadim hergun birsey cikti ama dikkatliyim ogunlerim hep aksadi almadim ama suan 62,5 bu hafta da cok yogunum ama hafta ya pazartesi basliyorum

ya kkızlar nerdesiniz ya diyeti bıraktınızmı yoksa

Pazartesi sil bastan baslasak olurmu listeye tam uyamiyorum bu aralar yogunluktan bütün arkadaslarla birlesip tek bir listeyi yapasak mesala haftada3,5 kilo olan listeyi uygulasak günlük raporda versek uyarmi size arkadaslar bakalim bir haftada kac kilo verecegiz

Bu diyetli istikrarli sekilde kilo veren oldumu? Karatayi mi bu beslenme seklini mi önerirsiniz? Acil zayiflamam gerekiyorgercekten 1 ayda sekiz kilo verebilirmiyim? kilom 59 hedefim 49kg

Arkadaşlar ayın 24 ünde oğlum 6 aylık oluyor ve artık rahatlıkla diyetimi uygulayabilirim sanırım

Pazartesi sil bastan baslasak olurmu listeye tam uyamiyorum bu aralar yogunluktan bütün arkadaslarla birlesip tek bir listeyi yapasak mesala haftada3,5 kilo olan listeyi uygulasak günlük raporda versek uyarmi size arkadaslar bakalim bir haftada kac kilo verecegiz

canım al benden de o kadar bu hafta heç amma heç uyamadım listeye ve elime keçeni yedim tam bi aclıktan cıkmış canavara dönüştüm rasmen ve tam 2 kilo aıdım ne yazık ki yediklerimi yazayım sizde bana yuh diyin ya hahta boyunca her gün hurma ceviz badem antik fıstığı üzüm kurusu ayçiçek çekirdeği
tatlılar ve potates kızartması felan offfffffff
pazar ertesi sil baştan başlıyalım ellbetde canım haftada3,5 kilo olan listeyi istiyorsun onu uygulayalım fark etmez

seva kilo 65.400-66.500-67.00
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78-76.3

bu liste hakikaten verdiriyor mu kg.
bende görmüştüm ama diyet listelerine pek güvenmem
gerçi bu liste gayet normal az yemek üzerine kurulu
1 ayda 4 kg almış birisiyim
geçen ocakta diyete başladım ramazana kadar 10 kg verdim daha da vermem lazım
ama ramazandan sonra taşınma işleri, gittiğimiz yere alışamama stres derken tekrar 4 kg aldım çok canım sıkkın
bu diyeti tam anlamıyla uygulayanlar başarılı oldu mu

bu liste hakikaten verdiriyor mu kg.
bende görmüştüm ama diyet listelerine pek güvenmem
gerçi bu liste gayet normal az yemek üzerine kurulu
1 ayda 4 kg almış birisiyim
geçen ocakta diyete başladım ramazana kadar 10 kg verdim daha da vermem lazım
ama ramazandan sonra taşınma işleri, gittiğimiz yere alışamama stres derken tekrar 4 kg aldım çok canım sıkkın
bu diyeti tam anlamıyla uygulayanlar başarılı oldu mu

canım hafi-harfine uyqularsın eger mutlaka kilo verirsin ben 1 ayda .6.500 vermiştim bu listeyle amma o zaman daha kararlı ve kiloluydum

canım hafi-harfine uyqularsın eger mutlaka kilo verirsin ben 1 ayda .6.500 vermiştim bu listeyle amma o zaman daha kararlı ve kiloluydum

maşallah gerçekten güzel kilo vermişsin 1 ayda
en az 55 olmak istiyorum şuan 63 kg yim umarım başarılı olurum
gerçi bu aralar iştahım tavan yapmış durumda
ne kadar abur cubur çerez tatlı varsa yedim
hepsini karıştırdım ve kilo aldım tabi
iki gündür dikkat ediyorum bakalım
bu listeyi deneyeyim bir de

maşallah gerçekten güzel kilo vermişsin 1 ayda
en az 55 olmak istiyorum şuan 63 kg yim umarım başarılı olurum
gerçi bu aralar iştahım tavan yapmış durumda
ne kadar abur cubur çerez tatlı varsa yedim
hepsini karıştırdım ve kilo aldım tabi
iki gündür dikkat ediyorum bakalım
bu listeyi deneyeyim bir de

canım benim yukarda yazdıklarımı okudunmu?bana bi yuh dedinmi:1:inş kendimizi toparlarız ve yeniden kilo veririz heç merak etme başarırız her şey bizim elimizde:49:

Son düzenleme:
canım al benden de o kadar bu hafta heç amma heç uyamadım listeye ve elime keçeni yedim tam bi aclıktan cıkmış canavara dönüştüm rasmen ve tam 2 kilo aıdım ne yazık ki yediklerimi yazayım sizde bana yuh diyin ya hahta boyunca her gün hurma ceviz badem antik fıstığı üzüm kurusu ayçiçek çekirdeği
tatlılar ve potates kızartması felan offfffffff
pazar ertesi sil baştan başlıyalım ellbetde canım haftada3,5 kilo olan listeyi istiyorsun onu uygulayalım fark etmez
Olsun arada gerekiyor saglik olsun onemli olan birakmamak zatten kisin havalar dan dolayi istahimiz aciliyor pazartesi bastan basliyoruz hadi kizlar 3,5 kilo verdiren listeye ugygulayalim verelim kurtulalim

Olsun arada gerekiyor saglik olsun onemli olan birakmamak zatten kisin havalar dan dolayi istahimiz aciliyor pazartesi bastan basliyoruz hadi kizlar 3,5 kilo verdiren listeye ugygulayalim verelim kurtulalim

tamam canım o zaman pazarertesi sil baştan yapıyoruz inş yaşasın kaçamak için 3 günüm var:1:çok ayıb olsun bana ya kötü örnek oluyorum her kese

Back