• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Pazartesiye kadar tartılmicam çoook merak ediyorum kilomuuu :1:
1 gün diyeti bozdum malesef ama yapıcak bişey yok tam gaz devaaam

Bu arada bayanlar eğer müsli'yi (mısır gevregi değil) akşam yemeğinde yerseniz kilo kaybı daha çok olur.Ben tadını sevmediğimden yiyemiyorum malesef ama sizin bilginiz olsun diye söyledim

müsliyi bulamayanlar ne yesin kahvaltılık gevrek yiyebilirmiyiz?????????

bugunku menum

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, marul, rukola

oglen: yumurta marul, dereotu, maydanoz, 1 kase yogurt

ikindi: tost ve cay

aksamada yogurt ve haslanmis brokoli

iki bardak yesil cay( cuuncuyu birazdan icecegim) ve boool su

bugun misafirlikteydim bozmadim.irademe sahibim artik :32: simdi daha mutluyum. bozsaydim buyuk bir pismanlik yasayacaktim. insallah bu sekilde devam edebilirim.

bende kilomu cok merak ediyorum bir hafta 4 gundur tartilmadim. maalesef cok hizli kilo veremiyorum. umarim 3 kilo falan vermisimdir.:18:

:21::21::21:

oh be..hava ısındı,karlar eridi ve nihayet kendimizi dışarı attık..miss gibi deniz havasını içimize çektik..

çarşı pazar dolaşırken çeyrek simit yedim..:17::17: ama o kadar..peşinden de yarım saat yürüüdük deniz kenraında..ohh miss..

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ç.ekmeği,peynir,yarım domates
öğlen
çarşı pazar yürüken çeyrek simit..
ikindi
tost ve şekersiz çay
akşam
yoğurt,kabak yemeği ve 2 dilim ç.ekmeği

ben bugünden itibaren sıkılaşmak için callanetics hareketlerini de yapmaya başlayacağım evde..

GÜZİDENİN SANA SELAMI VAR KIZLAR DİKKAT DİKKAT:1:

METABOLİZMA HIZLANDIRICI DİYET:8:

SABAH

Bir diliim ekmek

Bir dilim peynir

Domates salatalık yeşillik

ÖĞLEN

Avuç içi kadar et

Yağsız salata

İKİNDİ

Bir sütlü nescafe

Yarım paket diyet bisküvi (m...y...)

AKŞAM

Etsiz sebze yemeği

Dört kaşık yoğurt

İki meyve

KALSİYUM DİYETİ

SABAH

Bir bardak yarım yağlı süt

İki y.k. nesfit

Bir meyve

ÖĞLEN

Dört beş y.k. etsiz sebze yemeği

Bir dilim ekmek

Salata

Yoğurt

İKİNDİ

Bir meyve

Yarım paket diyet bisküvi

Sütlü nescafe

AKŞAM

Dört beş kaşık etsiz sebze yemeği

Salata

Yoğurt
:kkk:
Bir meyve
l
KIZLAR MAŞALLAH:nazar: GÜZİDE 3.5 AYDA 120DEN 85E DÜŞMÜŞ BİZEDE KÜÇÜK TÜYOLARI VAR BUNLAR:54::54:

Süt ve yoğurt yarım yağlı olucak.
Hergün bir saat tempolu yürünecek.
Kahvaltıda tek çeşit peynir yenilecek sabah ve akşam 2 öğünde aynı yemek yenirse otomatik kilo alınır beynimizi telkin etmeliyiz bir lokmada aynı 2 lokmada aynı 3.sü mutsuzluk.
Kalsiyum ve metabolizma diyeti 2 + 2 olarak yapılıcak daha sonra kendi diyetiniz yapılıcak.

HAYDİ BAŞARILAR.:kkk:

Pazartesiye kadar tartılmicam çoook merak ediyorum kilomuuu :1:
1 gün diyeti bozdum malesef ama yapıcak bişey yok tam gaz devaaam

Bu arada bayanlar eğer müsli'yi (mısır gevregi değil) akşam yemeğinde yerseniz kilo kaybı daha çok olur.Ben tadını sevmediğimden yiyemiyorum malesef ama sizin bilginiz olsun diye söyledim

hmm nasıl yani hem sabah hem akşam müsli yiyebilir miyiz yani 2.haftada?? bide bu 4yemek kaşığı olcak dimi sabahları???

kızlar pazartesi i iple çekiyorum hiç olmazsa 1 kilo vermiş olsam iyidir.. olumsuzluklarolsa bile tam gaz devam edelim....bir kaç aya fit bayanlar olucaz inşallah....

Kahvaltıda tek çeşit peynir yenilecek sabah ve akşam 2 öğünde aynı yemek yenirse otomatik kilo alınır beynimizi telkin etmeliyiz bir lokmada aynı 2 lokmada aynı 3.sü mutsuzluk.
Kalsiyum ve metabolizma diyeti 2 + 2 olarak yapılıcak daha sonra kendi diyetiniz yapılıcak.

canım yaa..2+2 derken 2gün metobolizma 2 gün kalsiyummu?

kızlar bu benim doktorumun bana yazdığı kişiye özel diyet bende insülin direnci varda sizde kendi diyet listenizi paylaşın bakalım benziyomu

METABOLİZMA HIZLANDIRICI DİYET:8:

SABAH

Bir diliim ekmek

Bir dilim peynir

Domates salatalık yeşillik

ÖĞLEN

Avuç içi kadar et

Yağsız salata

İKİNDİ

Bir sütlü nescafe

Yarım paket diyet bisküvi (m...y...)

AKŞAM

Etsiz sebze yemeği

Dört kaşık yoğurt

İki meyve

KALSİYUM DİYETİ

SABAH

Bir bardak yarım yağlı süt

İki y.k. nesfit

Bir meyve

ÖĞLEN

Dört beş y.k. etsiz sebze yemeği

Bir dilim ekmek

Salata

Yoğurt

İKİNDİ

Bir meyve

Yarım paket diyet bisküvi

Sütlü nescafe

AKŞAM

Dört beş kaşık etsiz sebze yemeği

Salata

Yoğurt
:kkk:
Bir meyve
l
KIZLAR MAŞALLAH:nazar: GÜZİDE 3.5 AYDA 120DEN 85E DÜŞMÜŞ BİZEDE KÜÇÜK TÜYOLARI VAR BUNLAR:54::54:

Aleyküm selam canım.Listeler çok güzel aslında ikinci hafta yapılabilir inşallah bizde veririz.

kızlar yarın büyük gün.:34:
bügnkü menü
sabah
peynir,ç.ekmeği.domates.

öğle
tosy çay

akşam
yoğurt,pırasa,1 dilim çavdar ekmeği..

İyi akşamlar arkadaşlar,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,aranıza katılabilir miyim?Şartlarınız neler öğrenebilir miyim,eğer kabul ederseniz yarın kilomu yazarım...:54:

İyi akşamlar arkadaşlar,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,aranıza katılabilir miyim?Şartlarınız neler öğrenebilir miyim,eğer kabul ederseniz yarın kilomu yazarım...:54:

hoşgeldin canım..

tek şartımız var oda boğazına hakim olman:34:
pazartesi günleri tartılıyoruz ve kilomuzu bildiriyoruz..o kadar..yeniden hoşgeldin.:61:

hoşgeldin canım..

tek şartımız var oda boğazına hakim olman:34:
pazartesi günleri tartılıyoruz ve kilomuzu bildiriyoruz..o kadar..yeniden hoşgeldin.:61:

Ayy çok sevindim canım,zaten boğazıma sahip olmaya karar verdim de geldim merak etme:9:Çok teşekkür ederim yarın kilomu bildiririm...:34:

Canım şartımız şurtumuz yok ama istediğimiz düzenli gelmen menülerini paylaşman mümkün olduğu sürece o kadar.

Kızlar yarın kilo bildirim günü yarın için sadece akşama kadar bekliycem liste için bundan sonraki hafta 12.00 kadar bildirim yaparız sizlerede uygunsa birde yarınki kilo bildiriminde geçen haftaki kilonuzuda yazın bakalım birinci kim olucak kesin ben değilim benim diet görümcemin gelişiyle gümbürdedi şükür bugün akşam otobüse bindirdik evine gidiyor bende evdeki tüm zararlı yiyecekleri paketledim eşime verdim işyerine götür dedim pazartesi sabah tam anlamıyla başlıyorum inşallah bu sefer.

Kızlar yarın kilo bildirim günü yarın için sadece akşama kadar bekliycem liste için bundan sonraki hafta 12.00 kadar bildirim yaparız sizlerede uygunsa birde yarınki kilo bildiriminde geçen haftaki kilonuzuda yazın bakalım birinci kim olucak kesin ben değilim benim diet görümcemin gelişiyle gümbürdedi şükür bugün akşam otobüse bindirdik evine gidiyor bende evdeki tüm zararlı yiyecekleri paketledim eşime verdim işyerine götür dedim pazartesi sabah tam anlamıyla başlıyorum inşallah bu sefer.

en iyi diyet yalnızken yapılan diyet..
birileri gelince yada bir yere gidince olmuyor maalesef..
ben hemen hemen hiç dışına çıkmadım diyetin ama bende bu hafta verdiğimi sanmıyorum..havadan dolayı spor yapamadım belki de ondan..
yarın ak kara çıkacak ortaya..

tamam cnm yarın ilk ben tartılıcam inş çok heyecanlıyım benim güzel gitti valla bakalım sonuç ne olacak

Back