Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

tamam canım o zaman pazarertesi sil baştan yapıyoruz inş yaşasın kaçamak için 3 günüm varçok ayıb olsun bana ya kötü örnek oluyorum her kese
Kacamak yapta abartmadan ama :)))biliyorsun almasi cok kolayda hele vermesi tam iskence amannnn bosver arada kacamakta iyi oluyor bende suan yapiyorum yedigimi soylemiyecem caniniz cekmesin sirf sizi dusundugum icin

Bende katılmak istiyorum pazartesiden itibaren şu haftada 3,5 kilo olayınadeneyen var mı ya gerçekten bunu tam uygulayarak 3,5 kilo veren

kızlar bu gün yeni bi hafta başladı bu hafta inş hepimiz için çok kararlı kaçamaksız ve kolay keçer her kesin yeni günü iyi başlasın inşbol-bol su ve aralarda en az 3 kere yeşil çay içmeyi unutmayın

Son düzenleme:
evet basladik hadi hayirlisi ben 62,7 basladim kahvalti yaptim yesil cayimi iciyorum arada menulerimi yazarim bide seva cim karnibahar nasil yapiyorsun tarifini yaxarmisin

evet basladik hadi hayirlisi ben 62,7 basladim kahvalti yaptim yesil cayimi iciyorum arada menulerimi yazarim bide seva cim karnibahar nasil yapiyorsun tarifini yaxarmisin

canım karnabaharı .3.4 daka suda ve ya buharda haşladıktan sonra üzerine sarımsaklı yogurt ve ya sadece yogurt sumak töküb yiye bilirsin ve ya salata düzelte bilirsin akşam 7 gibi ekmeksiz yesen çok faydasını görürsün tabi ardından kaçamak yapmasan su ve ya yeşil çay dışında

Tmm canim tskler suan evde sadece brikoli ve karnibahar var benim yiyebilecegim sebzelerden haslayip sarimsakli yogurtla dusunmustum bende corba birlikte aksam yemegi olarak oglenicunde tavuk attim firina yazgiz sadece baharatladim salata ve ayran arada yogurtlu yulaf ve iki dilim ananas kizlae ananas cok iyi yag yakiyor tavsiye ederim

Arkadaşlar bende başladım hem spora da başlıyorum lakin bebekten dolayı ne sabah nede aksam spora gıdebilecegim o yüzden gün içinde öğle veya ikindi saatlerinde gideblirim ne kadar etkili olur bilmiyorum

Birde listede kahvaltıda maydonoz tere vs var ama domates salatalık yok bunlar yenmeyecek mi demek oluyo

Merhaba kızlarrrrr
Uzun zamandır giremiyorum izinliydim
Bu izin süresince de iradeli davranmakla beraber herşeyden yedim yani listeye bağlı kalmadım - 2 gun spora da gittim veeee.... bu bana +1kg olarak geri döndü
Ama zaten o da ödem falandır haftaya kadar telafi ederim ilk buraya yazmaya başladığımda şimdiki kilomdan bile 2 kg fazlaydım yani 2 haftada 3kg vermiştim yine başlayınca vermeye devaqm ederim diye düşünüyorum ama cuma da yokum dr kontrolüm var yine yolda olcam
düzenim altüst oldu bi de hasta oldum tam oldu
neyse şükür halimize yine çabuk toparlandım işimin başındayım ve bugun bulunduğum departmanın sorumluluğu bende

sizde ne var ne yok? geçmişe göz atıcam birazdan fırsat bulunca

Birde listede kahvaltıda maydonoz tere vs var ama domates salatalık yok bunlar yenmeyecek mi demek oluyo

canım çiğ sebzeler serbest yani orada maydanoz yazıyor diye domates-salatalık yemeyeceksin diyemeyiz zaten kaç kalorilik şeyler ki
açıkçası ben birebir uymuyorum yani kendime göre uyarlıyorum faydasını da gördüm yani çok kasmıyorum açıkçası...

geçmişi şimdi okudum malum 10 gundur giremiyorum
bu pazartesi haftada 3.5kg listesine başlama kararı almışsınız ben ancak haftaya aranıza katılabilirim haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…