Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2 gündür nete giremedimnasılsınız diyet nasıl gediyor?sabah yine abartdım regl olduğum için canım tadlı istiyor bende sabah yemeyinde şekersiz çay sebze ekmek penir ve tam 4 hurma yedim
![]()
kızlar 2 gündür nete giremedimnasılsınız diyet nasıl gediyor?sabah yine abartdım regl olduğum için canım tadlı istiyor bende sabah yemeyinde şekersiz çay sebze ekmek penir ve tam 4 hurma yedim
![]()
canım üzülme ya bu hafta olmasa gelecek hafta neticeni görürsünGünaydin benim diyet iyi gidiyor benim de yaklasiyor regl o yuzden siskinlik var cok huzursuzluk var kurt kadina döndüm resmen yemek istegim yok ama tartida bir eksiklik goremiyecem bu hafta
Günaydın benim dedönemim yaklaşıyor inşallah zorlanmam bu arada hurmalar için de afiyet olsun![]()
selam kızlar ben ara olarak sütlü kahve içtiyim zaman beni çok tok tutuyor sizde aynısını hiss ediyormusunuz yoksa bi benmi böyleyim iştaham gediyor en az 2.3 saat canım heç bi şey istemiyor![]()
selam kızlar ben ara olarak sütlü kahve içtiyim zaman beni çok tok tutuyor sizde aynısını hiss ediyormusunuz yoksa bi benmi böyleyim iştaham gediyor en az 2.3 saat canım heç bi şey istemiyor![]()
allah rahmet eylesin canmArkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..[/I][/B]
allah rahmet eylesin canmArkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..[/I][/B]
tesekkurler canim ben bu diyetle 2, 5 ayda 9 kilo verdim gercekten muthis bir diyet sonra bir ara biraktim simdi yine burda aranizdayim suphesi olan arkadaslar varsa denenmis ispatlanmistirYeni katılan arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz![]()