Merhabalar ben de bugün ayça kayanın haftada 3,5 kilo diyetine başladım. Yaşım 19, boyum 170, kilom ise 74 �� haftada 3,5 değil de 2 kilo kadar vermeyi umuyorum bu diyetle. 70e kadar bununla devam edeceğim yaklaşık 2 hafta sürer galiba. Daha sonra ise kasım sonuna kadar bir gün bu 3,5kilo listesini bir gün 8kilo listesinin ikinci beslenme programını uygulayacağım. Umarım faydasını görürüm. Hedef kilom ilk etapta 60, daha sonra görüntüme göre 58 olmayı düşünebilirim:))
Bugün yediklerim....
Sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 1 salatalık, 5 adet çeri domates, biraz roka, 1 dilim tam tahıllı ekmek, doğadanın mate çayı
Ara öğün: 1 çay bardağı ılık süte 1 çay kaşığı türk kahvesi koydum içtim
Öğle: 250 gr civarında bir tavuk göğsünü haşladım, yanına yağsız bol yeşillikli salata, 1 su bardağı ayran, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün: üşütmüşüm biraz bundan dolayı midem bulanıyordu bir şey yemek istemedim
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 4-5 yemek kaşığı kadar yoğurt, 1 tane zeytinyağlı küçük kuru kabak dolması
21 civarı: 1 küçük greyfurt, 2 küçük mandalina
Ve toplamda 2,5lt su hala içmeye devam ediyorum:)) bu kez çok hırslandım ve motivasyonum çok iyi umarım kasım sonuna kadar gözle görülür bir fark olur. ayrıca haftada 2-3 kez koşuya çıkmayı düşünüyorum şu üşütmem bir geçsin de. Benim kilomda olanlar haftada 3,5 diyetiyle yaklaşık kaç kilo verdi acaba??