• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

4 müsli derken 4 kaşık müsli demek istediniz herhalde dimi:40:peki tatlı kaşığımı yemek kaşığımı?

kahvaltılık gevrek şu reklemlarıda varya onlardan zayıflamak için ben içine kuru meyve atıyorum süper oluyo kahvaltı hazırlamaktan kurtuldum bide tok tutuyo 11 de yedim şu saat oldu acıkmadım bu mucize:)))))

müsli ile gevrek ayrı şeyler aslında.müslinin içinde yulaf ezmesi falan var birde kuru meyveli olanlarıda ama gevrek mısırdan yapılıyor o daha lezzetli tabi ama müslinin yaptığı etki onda olmayabilir.çünkü yulaf çok lifli olduğu için hem şişip tok tutar hemde bağırsakları çalıştıır.ama tadı saman gibi bişey malesef

kahvaltılık gevrek şu reklemlarıda varya onlardan zayıflamak için ben içine kuru meyve atıyorum süper oluyo kahvaltı hazırlamaktan kurtuldum bide tok tutuyo 11 de yedim şu saat oldu acıkmadım bu mucize:)))))

K-Flakes gibi yani tamam canımmm bu yeni bi marka galiba bende bi inceliyim markette saol canım :)

bu arada direkt konuya daldım:1:yarın bende başlamak istiyorum bu diyete.hayatımda ilk kez 62 kiloyu gördüm:53:9 aylık hamileyken doğuma girmeden tartıldığımda bile 67 kiloydum düşünün yani:50:bu diyeti uygulayan arkadaşlar memnunmusunuz gerçekten 8 kilo verdirebiliyormu?en az 10 kilo fazlam var:5::5:

Merhabalar aranıza yeni katıldım bu diyetler ve diyet listeleri oldum olası canımı sıkmıştır ve hep duygusalaşmama neden oluyor :-(

arkadaşlar hepimiizin kandili mübarek olsun ...ben bugün oruçluydum şimdi 3 köfte 1 kase çorba ve yoğurt yemeyi düşünüorum...bu arada rüyamda 69 tan 66 ya indiğimi gördüm ne kadar kafama takıyorsam artık...

herkese hayırlı kandiller..

ben bugün listeye tam uyamadım..ama abartmadım da..

sabah
1 dilim ç.ekmeği,yumurta,yarım domatesiki lokma tahin-pekmez.:17:

öğlen
yeşil çay

akşam

salata,tavuk but(derilerini çıkardım) çorba..

sabah: 1 dilim ekmek, biraz peynir, maydanoz, rukola

oglen: biraz tavuk, salata, yogurt

ikindi: tost, yogurt

aksam: bir kase mercimek corbasi, yogurt

bugun 3 bardak yesil cay, iki bardak kahve ictim. yesil cayi gunde kac bardak icmeliyiz veya bir gunde ne kadar icebiliyoruz.

sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk. peynir
öğle: 3tane nugget, 1 dlm kepek ekmeği, 1kutu diyet yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: 1tabak brokoli , haşladım ve 1kutu yogurtla yedim. salata.

yani gece çok acıkırsamda bir iki çatal peynir yiyorum bilmyrm nekadr doğru ama :S

pazartesi ye az kaldı kızlar..:52:
bakalım sonuçlar ne çıkacak..ben genelde listeye uymama rağmen bu hafta hava muhalefeti nedeniyle spor yapamadım..o yüzden pek ümitli değilim..
bakalım tartıya ne kadar yansıyacak.:34:

yarın için 2.hafta alışverişine çıkcam markete de , ben bu çorba yerine başka bişey alsamm nolur acaba yaaa:S çünkü çorba hiç tutmuyoo insanı akşam öğününde..

Heralde şımardım ben biraz dün akşam şu lanet olası fast foodcuda aldım kendimi :18:
Tüm menüleri yedim heralde :20:
Bu sabah korktum tartılmaya.Pazara kadar daha çok dikkat edip yazıcam kilomu

Kilo bildirimleri ne zaman acaba :51:
Canım pazartesi öğlene kadar.
aynen canım sayenizde oluo gerçekten inşallah hepbirlikte zayıflarız herkezin kandili mübarek olsun bu arada kızlar Rabbim dualarını kabul etsin..

aslında cuma gecelerine özel,toplu yasin süresi okuması yapsak dilekli çok güzel olur tanımadıgı bi müslümanın bi müslümana yaptıgı dua daha çabuk kabul olunur ?? bence bu fikri düşünelim kızlar aklıma geldi birden ??

öglen menümü yazıorum :))

1 dilim ekmek
1 kase çorba
1 tabak mantarlı et sote
2 yk bulgur pilavı
Bence yasin fikri çok güzel arkadaşım isteyenler olursa okuyalım.
coook karisik ben bunu biraz zor cozerim:50:
Bendeeeeeeeeeeeee
yarın için 2.hafta alışverişine çıkcam markete de , ben bu çorba yerine başka bişey alsamm nolur acaba yaaa:S çünkü çorba hiç tutmuyoo insanı akşam öğününde..
Öğlen akşam öğünlerini deiştirebilirsin.

Pazartesiye kadar tartılmicam çoook merak ediyorum kilomuuu :1:
1 gün diyeti bozdum malesef ama yapıcak bişey yok tam gaz devaaam

Bu arada bayanlar eğer müsli'yi (mısır gevregi değil) akşam yemeğinde yerseniz kilo kaybı daha çok olur.Ben tadını sevmediğimden yiyemiyorum malesef ama sizin bilginiz olsun diye söyledim

Back