Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltılık gevrek şu reklemlarıda varya onlardan zayıflamak için ben içine kuru meyve atıyorum süper oluyo kahvaltı hazırlamaktan kurtuldum bide tok tutuyo 11 de yedim şu saat oldu acıkmadım bu mucize:)))))
3 kofte yerine tavuk gogsunu tost makinasinda yaparsak ne kadar yiyebiliriz acaba? bilen varmi?
kahvaltılık gevrek şu reklemlarıda varya onlardan zayıflamak için ben içine kuru meyve atıyorum süper oluyo kahvaltı hazırlamaktan kurtuldum bide tok tutuyo 11 de yedim şu saat oldu acıkmadım bu mucize:)))))
K-Flakes gibi yani tamam canımmm bu yeni bi marka galiba bende bi inceliyim markette saol canım :)
tost makinesinde nasıl pişiriyorsunuz canım?ızgara yerini alır dimi bu uygulama?
tavuk göğsu zaten ne kadarki cnm hem yağsız yapacaksın hepsini ye merak etme sen
Şunu öğrencez lahmacun sanırım 2 tahıl 1 et grubuymuş yedimiz şeyin hangi gruptan kaç tane ettiğini biraz zorlayıcı ama öğrenince kolaydır heralde mesala yazmışlar 1 halley 2 tahıl ediyomuş gibi.
Canım pazartesi öğlene kadar.Heralde şımardım ben biraz dün akşam şu lanet olası fast foodcuda aldım kendimi :18:
Tüm menüleri yedim heralde
Bu sabah korktum tartılmaya.Pazara kadar daha çok dikkat edip yazıcam kilomu
Kilo bildirimleri ne zaman acaba![]()
Bence yasin fikri çok güzel arkadaşım isteyenler olursa okuyalım.aynen canım sayenizde oluo gerçekten inşallah hepbirlikte zayıflarız herkezin kandili mübarek olsun bu arada kızlar Rabbim dualarını kabul etsin..
aslında cuma gecelerine özel,toplu yasin süresi okuması yapsak dilekli çok güzel olur tanımadıgı bi müslümanın bi müslümana yaptıgı dua daha çabuk kabul olunur ?? bence bu fikri düşünelim kızlar aklıma geldi birden ??
öglen menümü yazıorum :))
1 dilim ekmek
1 kase çorba
1 tabak mantarlı et sote
2 yk bulgur pilavı
Bendeeeeeeeeeeeeecoook karisik ben bunu biraz zor cozerim![]()
Öğlen akşam öğünlerini deiştirebilirsin.yarın için 2.hafta alışverişine çıkcam markete de , ben bu çorba yerine başka bişey alsamm nolur acaba yaaa:S çünkü çorba hiç tutmuyoo insanı akşam öğününde..