Pazartesiye kadar tartılmicam çoook merak ediyorum kilomuuu
1 gün diyeti bozdum malesef ama yapıcak bişey yok tam gaz devaaam
Bu arada bayanlar eğer müsli'yi (mısır gevregi değil) akşam yemeğinde yerseniz kilo kaybı daha çok olur.Ben tadını sevmediğimden yiyemiyorum malesef ama sizin bilginiz olsun diye söyledim
müsliyi bulamayanlar ne yesin kahvaltılık gevrek yiyebilirmiyiz?????????
Pazartesiye kadar tartılmicam çoook merak ediyorum kilomuuu
1 gün diyeti bozdum malesef ama yapıcak bişey yok tam gaz devaaam
Bu arada bayanlar eğer müsli'yi (mısır gevregi değil) akşam yemeğinde yerseniz kilo kaybı daha çok olur.Ben tadını sevmediğimden yiyemiyorum malesef ama sizin bilginiz olsun diye söyledim
GÜZİDENİN SANA SELAMI VAR KIZLAR DİKKAT DİKKAT
Süt ve yoğurt yarım yağlı olucak.
Hergün bir saat tempolu yürünecek.
Kahvaltıda tek çeşit peynir yenilecek sabah ve akşam 2 öğünde aynı yemek yenirse otomatik kilo alınır beynimizi telkin etmeliyiz bir lokmada aynı 2 lokmada aynı 3.sü mutsuzluk.
Kalsiyum ve metabolizma diyeti 2 + 2 olarak yapılıcak daha sonra kendi diyetiniz yapılıcak.
HAYDİ BAŞARILAR.
Aleyküm selam canım.Listeler çok güzel aslında ikinci hafta yapılabilir inşallah bizde veririz.GÜZİDENİN SANA SELAMI VAR KIZLAR DİKKAT DİKKAT
METABOLİZMA HIZLANDIRICI DİYET
SABAH
Bir diliim ekmek
Bir dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
ÖĞLEN
Avuç içi kadar et
Yağsız salata
İKİNDİ
Bir sütlü nescafe
Yarım paket diyet bisküvi (m...y...)
AKŞAM
Etsiz sebze yemeği
Dört kaşık yoğurt
İki meyve
KALSİYUM DİYETİ
SABAH
Bir bardak yarım yağlı süt
İki y.k. nesfit
Bir meyve
ÖĞLEN
Dört beş y.k. etsiz sebze yemeği
Bir dilim ekmek
Salata
Yoğurt
İKİNDİ
Bir meyve
Yarım paket diyet bisküvi
Sütlü nescafe
AKŞAM
Dört beş kaşık etsiz sebze yemeği
Salata
Yoğurt
Bir meyve
l
KIZLAR MAŞALLAHGÜZİDE 3.5 AYDA 120DEN 85E DÜŞMÜŞ BİZEDE KÜÇÜK TÜYOLARI VAR BUNLAR
Süt ve yoğurt yarım yağlı olucak.
Hergün bir saat tempolu yürünecek.
Kahvaltıda tek çeşit peynir yenilecek sabah ve akşam 2 öğünde aynı yemek yenirse otomatik kilo alınır beynimizi telkin etmeliyiz bir lokmada aynı 2 lokmada aynı 3.sü mutsuzluk.
Kalsiyum ve metabolizma diyeti 2 + 2 olarak yapılıcak daha sonra kendi diyetiniz yapılıcak.
HAYDİ BAŞARILAR.
İyi akşamlar arkadaşlar,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,aranıza katılabilir miyim?Şartlarınız neler öğrenebilir miyim,eğer kabul ederseniz yarın kilomu yazarım...
hoşgeldin canım..
tek şartımız var oda boğazına hakim olman
pazartesi günleri tartılıyoruz ve kilomuzu bildiriyoruz..o kadar..yeniden hoşgeldin.
Canım şartımız şurtumuz yok ama istediğimiz düzenli gelmen menülerini paylaşman mümkün olduğu sürece o kadar.İyi akşamlar arkadaşlar,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,aranıza katılabilir miyim?Şartlarınız neler öğrenebilir miyim,eğer kabul ederseniz yarın kilomu yazarım...
Kızlar yarın kilo bildirim günü yarın için sadece akşama kadar bekliycem liste için bundan sonraki hafta 12.00 kadar bildirim yaparız sizlerede uygunsa birde yarınki kilo bildiriminde geçen haftaki kilonuzuda yazın bakalım birinci kim olucak kesin ben değilim benim diet görümcemin gelişiyle gümbürdedi şükür bugün akşam otobüse bindirdik evine gidiyor bende evdeki tüm zararlı yiyecekleri paketledim eşime verdim işyerine götür dedim pazartesi sabah tam anlamıyla başlıyorum inşallah bu sefer.
Kızlar yarın kilo bildirim günü yarın için sadece akşama kadar bekliycem liste için bundan sonraki hafta 12.00 kadar bildirim yaparız sizlerede uygunsa birde yarınki kilo bildiriminde geçen haftaki kilonuzuda yazın bakalım birinci kim olucak kesin ben değilim benim diet görümcemin gelişiyle gümbürdedi şükür bugün akşam otobüse bindirdik evine gidiyor bende evdeki tüm zararlı yiyecekleri paketledim eşime verdim işyerine götür dedim pazartesi sabah tam anlamıyla başlıyorum inşallah bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?