• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ben bu diyete başlayalı 13 gün oldu ilk hafta hızlı bir şekilde gitti ama 2. hafta 1 kilo anca gitti toplamda 3.400 kilo verdim. ama bu sefer kararlıyım vazgeçmeyeceğim.yani amacım 60 kilo. hiç aç kalmıyorum birde acıktığımı hissedince 1avuç kadar sarı leblebi yiyorum üstüne su içiyorum baya tok tutuyor.

off ya yine kimse yok ya kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya bi yazıyorsunuz insanı heveslendiriyorsunuz ertesi gün yine kimse yok:49:

sarımsak çayını içiyorum günde 2 kere bakalım faydası olacakmı

sarımsak çayı nasıl bir şey, tadı falan nasıl?

bende selahattin dönmezin metabolizmayı hızlandıran çayını içmeye başladım bugün. eski yıllarda rejim yaparken kilo vermem durunca içerdim işe yarardı bakalım bu sefer yarayacak mı bekleyip görecez .

sarımsak çayı nasıl bir şey, tadı falan nasıl?

bende selahattin dönmezin metabolizmayı hızlandıran çayını içmeye başladım bugün. eski yıllarda rejim yaparken kilo vermem durunca içerdim işe yarardı bakalım bu sefer yarayacak mı bekleyip görecez .[/QUOTE]
inş işe yarar:49:
sarımsaklı çayın tarifi:
Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
günde 2 kere sabah ve akşam ac karnına olmasa daha iyi olur:49:
[video=youtube;o97CfE3TWeU]http://www.youtube.com/watch?v=o97CfE3TWeU[/video]

Son düzenleme:
bende yarın bu diyete başlayacağım çok heyecanlıyım

bende ptesi başlıycam..malum ptesi başlanır klasik :D 59 kiloyum boyum 167 2 yaşında oğlum var seneye bebek düşünüyorum.ve tam 8 kilo vermem gerekiyor.zayıf hamile kalmak çok alternatif li..bu arada bu diyeti diyet olarak değil aşağı yukarı besinleri değiştirsemde hayat felsefem haline getircem..bakalım herkese başarılar:nazar:

off ya yine kimse yok ya kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya bi yazıyorsunuz insanı heveslendiriyorsunuz ertesi gün yine kimse yok:49:

Ben bu listedeki bazı şeyleri yapmasam tamam yapıcam. bunlar dışında birşey yapmıyacağım. Sadece bazı şeyleri yemiyeceğim böylede kilo verebilirim dimi?

Merhaba arkadaşlar bende direk yarın başlamak istiyorum. Plates yapıyorum 20-25 dk gibi hareketli oluyorum dans ediyorum filan. Bazı günler yürüyüş yapıyorum düzenli değil işim düşünce sadece . Benim 3 kilo vermem lazım 19 günde verebilirim değil mi? Ben haftada 1 kilo verilir diye daha çoğu imkansız diye düşünüyordum ve umutlandım. Bir haftada 3,5 kilo olan programı kullanacağım. Düşündüğümden daha fazla kilo verebileceğim. Araştırırken buldum ve hemen tıkladım. Sayenizde diyorum. Teşekkürler. Bende ilk iki gün alışmaya çalıştıktan sonra düzen sağlıyacağımı düşünüyorum. Verdiğim kiloları buraya yazacağım.

Merhaba arkadaşlar bende direk yarın başlamak istiyorum. Plates yapıyorum 20-25 dk gibi hareketli oluyorum dans ediyorum filan. Bazı günler yürüyüş yapıyorum düzenli değil işim düşünce sadece . Benim 3 kilo vermem lazım 19 günde verebilirim değil mi? Ben haftada 1 kilo verilir diye daha çoğu imkansız diye düşünüyordum ve umutlandım. Bir haftada 3,5 kilo olan programı kullanacağım. Düşündüğümden daha fazla kilo verebileceğim. Araştırırken buldum ve hemen tıkladım. Sayenizde diyorum. Teşekkürler. Bende ilk iki gün alışmaya çalıştıktan sonra düzen sağlıyacağımı düşünüyorum. Verdiğim kiloları buraya yazacağım.
hoş geldin canım:49:
Bende bu diyete hemen yarın başlıyorumm :41:

sende hoş geldin Cementa:49:bu diyet en sağlıklı diyet bence sitede çok diyet var zaten hepsi bir-birine benziyor amma en sağlıklı ve kolayı bu diyet başarılar canım:49:

Ben uzun zamandır kilo vermek istiyorum. Ama bir türlü başlayabadım. Dün alışverşte ayna karşındaki görüntüm beni tiksindirdi.
80 kiloyum 65 kilo ile hamile kalmıştım 90 kilo ile doğuma girdim. Çok zor bir hamillik gecirdim ve doğum yapana kadar iğne ve ilaçlar kullandım. 40 ım çıktığında 75 kilo idim .Daha sonra defalarca 70 gördüm ama sonuç olarak 80 kiloyum. birbiriize destek olarak zyıflayalım. Bu sayfayı üye olmadan öncede çok defa okudum.

Merhaba bende bu diyete bugün itibariyle başlamak istiyorum boyum 1.68 kilom 64.
19 yaşına gireceğim yakında. Ek tercih yapacağım ve üniversiteye gidersem bu kilolarımla gitmek istemiyorum :43: lütfen yardımcı olun sizlerde beraber başaralım zayıflamayı.

Son düzenleme:
Merhaba bende bu diyete bugün itibariyle başlamak istiyorum boyum 1.68 kilom 64.
19 yaşına gireceğim yakında. Ek tercih yapacağım ve üniversiteye gidersem bu kilolarımla gitmek istemiyorum :43: lütfen yardımcı olun sizlerde beraber başaralım zayıflamayı.

Canım ben de tam senin gibiydim. Kilom boyum aynıydı. İki ayda kurtuldum hepsinden. Bu diyetle oldu. Yürüyüş veya evde kendin de spor yaparsan daha iyi gittiğini göreceksin. İnsanın sonra bırakası gelmiyor zaten diyeti. Umarım istediğin yer de olur üniversite için. Kolay gelsin canım yapılmayacak bir şey değil kaçamak yapma hele ki akşamları sakın yapma. Bak nasıl gidiyorlar sen bile şaşırırsın:)

Bende aranıza katılabilir miyi m ? 3-4 kilo fazlam var bir türlü veremedim :(( bu diyetle verebileceğimi düşünüyorum.

bugün tam 1 ay oldu bu diyete başlayalı arada farklılıklar yapsam da genel olarak uydum bu listeye.beyaz ekmek hiç yemedim ancak nescafeden ve türk kahvesinde vazgeçemedim. sporda haftada 4 gün mutlaka yaptım. sonuç olarak 5 kilo gitti hemde hiç zorlanmadım. devam edeceğim. hedefim 5 kilo daha vermek. umarım onuda veririm. yeni başlayan arkadaşlar sizin nasıl gidiyor.Kilolar gitmeye başladı mı

Back