• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Valla diyeti tam anlamıyla yapınca gerçekten tok tutuyor.Bu arada bende çok istiyorum yemek kursuna gitmek nerdesin sen nereye gidiyosun ücretlimi?

cnm artvin adanuçtayım ben halk eğitim merkezinin açtığı bir kurs eğlenceli ama ben kendimi zor tutuyorum yememek için:)))))

Selam arkadaşlar, benim de diyet tam gaz devam ama henüz tartıya çıkmadım, bugun bir fransız atasözü buldum, onu paylaşmak istedim:)
"bir kruvasan ağızda 30 saniye kalır, midede 30 dakika kalır, kalçada ise 30 yıl" gel de ye şimdiiiiiii

ahaha tam da Fransadayım ben :) o yüzden veremiyorum demek kiii kalçadan pehh:) bileydim yer miydim o kruvasanları bennnn:(

Kızlar benim diet sallana sallana gidiyor yarında kalabalık misafir var bakalım napıcam pazartesi tartı bana gülmez böyle giderse.
Bu arada sahili ile ayça kayanın zayıflattığı bir kızla tanıştık bize dietini anlattı hiç yasak yokmuş 43 32 yapıyolarmış buda 4 tahıl 3 et 3 süt 2 meyva demekmiş isterseniz mantı lahmacun hamburger dahi yenebiliyomuş önemli olan sayıların üstünene çıkmamakmış bana biraz zor geldi ama paylaşıyım dedim.

ben anlamadım..nasıl lahmacun falan..hele bide mantı:52::52:
nasıl öğrenecez bunu..içim kuurudu köfte,çavdar ekmeği yimekten..

lahmacun ve mantı:111::111:

Gerçekten güzelde haklısın diette çok zor olur öyle bir kurs iyi dayanıyorsun valla.
Şunu öğrencez lahmacun sanırım 2 tahıl 1 et grubuymuş yedimiz şeyin hangi gruptan kaç tane ettiğini biraz zorlayıcı ama öğrenince kolaydır heralde mesala yazmışlar 1 halley 2 tahıl ediyomuş gibi.

Hepinize merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle bu diyete başlamaya karar verdim.Şu anda 92 kiloyum.Umarım bu forumun bana faydası olur.Birlikte yaparsak daha güçlü olacağız.Asıl hedefim 60 . Şİmdi hedefim 80'lere inmek .Bakalım neler olacak?

aman doktorr gülüm doktor derdime bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))

kızlar sabah kahvaltımı yazıorum dün akşamdan beri açımmm dün akşam yine akşam ögünümü atladımm..

pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yüzüm biraz süzüldü gibi inanırmısınız ilk defa bi diyette bukadar ıstikrarlıyım sayenızde

hepinize çoook teşekkür ediyorum doping oluorum motive oluorum buraya yazmak çok iyi geliıyor..

2 dilim ekmek
yarım kibrit kutusu peynir
çay (biraz şekerli)

öglen yine yazıcammmmmm hepinizi öptümmmm

kızlar sabah kahvaltımı yazıorum dün akşamdan beri açımmm dün akşam yine akşam ögünümü atladımm..

pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yüzüm biraz süzüldü gibi inanırmısınız ilk defa bi diyette bukadar ıstikrarlıyım sayenızde

hepinize çoook teşekkür ediyorum doping oluorum motive oluorum buraya yazmak çok iyi geliıyor..

2 dilim ekmek
çay (biraz şekerli)

evet canm benimde ilk istikrarlı diyetim bende müsli yedim içinede kayısı dogradım yedım çok tot tutuyo acıkıncada tost yapıcam inşallah pazartesi tartıldığımda vermiş olurum sporda yapıyorum artık yatmadan yarım saat :)))))))))

Hepinize merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle bu diyete başlamaya karar verdim.Şu anda 92 kiloyum.Umarım bu forumun bana faydası olur.Birlikte yaparsak daha güçlü olacağız.Asıl hedefim 60 . Şİmdi hedefim 80'lere inmek .Bakalım neler olacak?
Hoşgeldin canım umarım hep beraber vericez kiloları.

2 dilim ekmek
çay (biraz şekerli)

Ne güzel bak bir dieti severek yapmak daha fazla verim alırsın gerçekten yediklerini yazmak çok faydalı

Heralde şımardım ben biraz dün akşam şu lanet olası fast foodcuda aldım kendimi :18:
Tüm menüleri yedim heralde :20:
Bu sabah korktum tartılmaya.Pazara kadar daha çok dikkat edip yazıcam kilomu

Kilo bildirimleri ne zaman acaba :51:

evet canm benimde ilk istikrarlı diyetim bende müsli yedim içinede kayısı dogradım yedım çok tot tutuyo acıkıncada tost yapıcam inşallah pazartesi tartıldığımda vermiş olurum sporda yapıyorum artık yatmadan yarım saat :)))))))))

müsli ne arkadaşım bak ilkdefa duyuyorum onu bi bilgilendirirmisin beni ?

müsli ne arkadaşım bak ilkdefa duyuyorum onu bi bilgilendirirmisin beni ?

kahvaltılık gevrek şu reklemlarıda varya onlardan zayıflamak için ben içine kuru meyve atıyorum süper oluyo kahvaltı hazırlamaktan kurtuldum bide tok tutuyo 11 de yedim şu saat oldu acıkmadım bu mucize:)))))

Hoşgeldin canım umarım hep beraber vericez kiloları.

Ne güzel bak bir dieti severek yapmak daha fazla verim alırsın gerçekten yediklerini yazmak çok faydalı

aynen canım sayenizde oluo gerçekten inşallah hepbirlikte zayıflarız herkezin kandili mübarek olsun bu arada kızlar Rabbim dualarını kabul etsin..

aslında cuma gecelerine özel,toplu yasin süresi okuması yapsak dilekli çok güzel olur tanımadıgı bi müslümanın bi müslümana yaptıgı dua daha çabuk kabul olunur ?? bence bu fikri düşünelim kızlar aklıma geldi birden ??

öglen menümü yazıorum :))

1 dilim ekmek
1 kase çorba
1 tabak mantarlı et sote
2 yk bulgur pilavı

Back