Olmazmı canım bence sen aç olmasanda bişeyler at ağzına kazı çalışması dursun diye:)
yok yaa..geçmiyor..tam dizinin en heyecanlı yerine yüksek sesli bir garrrrrrkkkkkkkkk peşinden birde gurkkkk bütün gözler bende..gülme kriizine girdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazmı canım bence sen aç olmasanda bişeyler at ağzına kazı çalışması dursun diye:)
arkadaşlar haftası dolanlar fln kilo bildirimi yapsa ya motive olsak.. 3.günüm bitti kaçamak yapmadım henüz, inş 4gün dha kaçamak yapmam da 2kilo gitmiş olurrrr :S
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete sabah 1 dilim ekmek peynir domates form çay bişey sormak istiyorum öğünlerinizi hangi saatlerde yiyorsunuz
meraba bayanlarrr
Sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum aslında ama bugün sabah tartıldığımda 76.4ü gördüm :))) pazartesi 78.8'dim :2:
Çok mutluyum çook
diyete tam gaz devam.
Yalnız hiç kaçamak yapmadım listede ne yazdıysa o.Aralara ceviz ve yeşil çay ekledim o kadar
Birdeee sporrr![]()
valla bugün kursa gittim aşçılık kursuna ve süper şeyler yaptık ama direndim ve hiçbirinden yemedim çok zordu ama yaptım çok mutluyum kızlar hepınıze bir sorum var öğünler çokmu doyurucu yoksa bana mı öyle geliyor 6 kaşık sebze yemeği yiyorum ve tıka basa doyuyorum size de öyle oluyor mu?????????????![]()
meraba bayanlarrr
Sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum aslında ama bugün sabah tartıldığımda 76.4ü gördüm :))) pazartesi 78.8'dim :2:
Çok mutluyum çook
diyete tam gaz devam.
Yalnız hiç kaçamak yapmadım listede ne yazdıysa o.Aralara ceviz ve yeşil çay ekledim o kadar
Birdeee sporrr![]()
Valla diyeti tam anlamıyla yapınca gerçekten tok tutuyor.Bu arada bende çok istiyorum yemek kursuna gitmek nerdesin sen nereye gidiyosun ücretlimi?valla bugün kursa gittim aşçılık kursuna ve süper şeyler yaptık ama direndim ve hiçbirinden yemedim çok zordu ama yaptım çok mutluyum kızlar hepınıze bir sorum var öğünler çokmu doyurucu yoksa bana mı öyle geliyor 6 kaşık sebze yemeği yiyorum ve tıka basa doyuyorum size de öyle oluyor mu?????????????![]()