• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

arkadaşlar haftası dolanlar fln kilo bildirimi yapsa ya motive olsak.. 3.günüm bitti kaçamak yapmadım henüz, inş 4gün dha kaçamak yapmam da 2kilo gitmiş olurrrr :S

kızlar...

dün gece çok aç yattımm okadar eziyettiki anlatamam neyseki geçti...

dün öglen ççok fazla kaçırdım yemegi diye akşam menümü atladım bi portakal yedim limonlu ılıksu içtim 30 dk spor yapıp günü kapadım..

sabah menüme gelirsek;

2 dilim kızarmış ekmek 3 minnak çatal peynir :)
2 yeşil zeytin
2 kupa bardak çay şekersiz içemiıorum biraz da şeker attım :(

hadi bakalımm bugünde Allah yardımcımız olsunnnn <3

Merhaba arkadaslar
Bu diyete bugün başladım .tek basına zor burdan sizi takip edip tecrübelerinizden faydalanarak devam etmeye çalışacak.Umarim hepimiz basaririz

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete sabah 1 dilim ekmek peynir domates form çay bişey sormak istiyorum öğünlerinizi hangi saatlerde yiyorsunuz

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete sabah 1 dilim ekmek peynir domates form çay bişey sormak istiyorum öğünlerinizi hangi saatlerde yiyorsunuz

ben ögünlerimi saat olarak programlamıorumm iş dolayısi ile

ama özellkile akşam 6:30 dan sonra hiç bir şey yememege özen gösteriıorumm..

meraba bayanlarrr :3:
Sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum aslında ama bugün sabah tartıldığımda 76.4ü gördüm :))) pazartesi 78.8'dim :2:
Çok mutluyum çook
diyete tam gaz devam.

Yalnız hiç kaçamak yapmadım listede ne yazdıysa o.Aralara ceviz ve yeşil çay ekledim o kadar
Birdeee sporrr :34:

Sınavlarımdan dolayı pek giremiyorum aslında ama bugün sabah tartıldığımda 76.4ü gördüm :))) pazartesi 78.8'dim :2:
Çok mutluyum çook
diyete tam gaz devam.

Yalnız hiç kaçamak yapmadım listede ne yazdıysa o.Aralara ceviz ve yeşil çay ekledim o kadar

tebrikler canımm:46::46::46: tam gaz devam..

bende kaçamak yapmıyorum ama sanki bu hafta pek veremedim gibi geliyor..p.tesi görücez artık..

valla bugün kursa gittim aşçılık kursuna ve süper şeyler yaptık ama direndim ve hiçbirinden yemedim çok zordu ama yaptım çok mutluyum kızlar hepınıze bir sorum var öğünler çokmu doyurucu yoksa bana mı öyle geliyor 6 kaşık sebze yemeği yiyorum ve tıka basa doyuyorum size de öyle oluyor mu?????????????:30:

valla bugün kursa gittim aşçılık kursuna ve süper şeyler yaptık ama direndim ve hiçbirinden yemedim çok zordu ama yaptım çok mutluyum kızlar hepınıze bir sorum var öğünler çokmu doyurucu yoksa bana mı öyle geliyor 6 kaşık sebze yemeği yiyorum ve tıka basa doyuyorum size de öyle oluyor mu?????????????:30:

olmuyor:1::1:
ben bugün açım..akşam yemeğide yedim ama hala yemek istiyorum..:17:
sabah
1 dili ç.ekmeği,peynir

öğlen
1 dilim ç.ekmeği,yoğurt,1 yumurta peşinden yeşil çay

ikindi
yarım kase tarhana çorbası

akşam
kabak yemeği.yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği.

kendimi bu hafta hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum..:43::43:

Çok mutluyum çook
diyete tam gaz devam.

oo 4günde 2kilo vermşsn sen dha bravooo . peki ne yapıyorsun spor olarak??
ya varya artk aç halde dolaşıyorum. . kaçamak yapmayaya çalışıyorum artık bu diyetlede vermezsem :S

Selam arkadaşlar, benim de diyet tam gaz devam ama henüz tartıya çıkmadım, bugun bir fransız atasözü buldum, onu paylaşmak istedim:)
"bir kruvasan ağızda 30 saniye kalır, midede 30 dakika kalır, kalçada ise 30 yıl" gel de ye şimdiiiiiii

evet kızlar bugün neler yendi herkez dökülsün bakalım:)
kahvaltı:
müsli şekersiz çay
öğle:
3 köfte
yağsız kepekli tost
çay
salata
ara:
portakal
akşam 6 kaık patates yemeği
mercimek çorbası
yoğurt
salata
gece:
yeşil çay
şimdide portakal elimde sıra onda eğer pazartesi tartılırım ve 2 kilom gitmiş görürsem bu diyeti hayatım boyunca yapıcam:))))))))))))))))

kızlaaar çoook hastayım hiç halim yok bari kilo verebilmiş olurum ......bu arada fransızları hiç sevmesemde atasözünü çok beğendim...

Valla diyeti tam anlamıyla yapınca gerçekten tok tutuyor.Bu arada bende çok istiyorum yemek kursuna gitmek nerdesin sen nereye gidiyosun ücretlimi?

Kızlar benim diet sallana sallana gidiyor yarında kalabalık misafir var bakalım napıcam pazartesi tartı bana gülmez böyle giderse.
Bu arada sahili ile ayça kayanın zayıflattığı bir kızla tanıştık bize dietini anlattı hiç yasak yokmuş 43 32 yapıyolarmış buda 4 tahıl 3 et 3 süt 2 meyva demekmiş isterseniz mantı lahmacun hamburger dahi yenebiliyomuş önemli olan sayıların üstünene çıkmamakmış bana biraz zor geldi ama paylaşıyım dedim.

Back